Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα (04/11 – 10/11)

Κριός

Advertisements

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά έντονη καθώς οι ενέργειες που θα σχηματιστούν από τις πλανητικές όψεις θα γίνουν δράσεις και αντιδράσεις οι οποίες μπορεί να είναι υπονομευτικές για την αισθηματική σου ζωή. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω στις 4/11 δείχνει πως αρκεί μία σπίθα για να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου.

Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση μεταξύ εσένα και αυτού που σε ενδιαφέρει, η οποία τελικά θα αλλάξει τη ροή της γνωριμίας σας. Θα πρέπει να θυμάσαι πως ο Ερμής βρίσκεται σε αναδρομή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό είναι υπονομευτικό για την επικοινωνία με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Κράτησε ήπιους τόνους στην προσωπική σου ζωή καθώς αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για δράσεις και διεκδικήσεις. Από την Παρασκευή η βοηθητική όψη εξαγώνου μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω προάγει το ήρεμο κλίμα στις συζητήσεις και μπορεί να σώσει καταστάσεις.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά ιδιαίτερα δυναμικά καθώς τη Δευτέρα 4/11 σχηματίζεται μία όψη τετραγώνου μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο Ζυγό και του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Αυτή η όψη μπορεί να εγείρει διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου ακόμα και για απλά ζητήματα όπως είναι μία κοινωνική υποχρέωση που πρέπει να παρευρεθείτε. Καλό θα είναι να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς η επαφή σας με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να λειτουργήσει περίεργα για τη σχέση σας και τελικά να φέρει διαφωνίες μεταξύ σας.

Αν είσαι ελεύθερος καλό θα ήταν να κρατήσεις στάση αναμονής σε μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα καθώς η εβδομάδα δεν θα είναι βοηθητική για να εξελιχθεί. Στις 8/11 το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποιες διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στην προσωπική σου ζωή.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με μία όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη που βρίσκεται στο Ζυγό και στον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνοντας στο παρόν ζητήματα, απωθημένα αλλά και συναισθήματα του παρελθόντος. Αυτά θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και κατά συνέπεια τη σχέση με το σύντροφό σου και χρειάζεται ψυχραιμία ώστε να μην οξυνθούν τα πνεύματα.

Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού ρίχνει λάδι στη φωτιά καθιστώντας δύσκολη την επικοινωνία. Προτίμησε να μην ανοίξεις καθόλου ζητήματα που ξέρεις πως μπορούν να εγείρουν διαφωνίες ή που σχετίζονται με θέματα που έχουν κλείσει κατά το παρελθόν, καθώς αν το κάνεις θα είναι δύσκολο να τα διευθετήσεις έστω και επικοινωνιακά. Μετά την Παρασκευή 8/11 το κλίμα θα γίνει πολύ καλύτερο καθώς το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει -αν είσαι ελεύθερος- η οποία θα δουλέψει πολύ καλά για εσένα.

Advertisements

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με μία εκρηκτική όψη ανάμεσα στον Άρη που βρίσκεται στο Ζυγό και τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δημιουργώντας ένα καλό υπόβαθρο για διαφωνίες, εντάσεις και παρεξηγήσεις στην προσωπική σου ζωή. Σε αυτό θα βοηθήσει και ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού, καθώς σε αυτή τη θέση δεν προάγει την επικοινωνία. Αν μένεις μαζί με το σύντροφό σου δώσε ιδιαίτερη σημασία σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας -ακόμα και με τις πιο απλές οικιακές εργασίες- καθώς αυτά μπορεί να γίνουν αφορμή για καυγάδες.

Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα και σε ενδιαφέρει δεν προχωρά με τον τρόπο που θα ήθελες. Καλό θα είναι να μη βγάλεις συμπεράσματα αυτή την εβδομάδα μιας και η κρίση σου δεν θα είναι αντικειμενική. Την Παρασκευή 8/11 το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει καλές συνθήκες για να συζητήσεις και να λύσεις τυχόν προβλήματα και διαφωνίες που έχουν προκύψει. Αν τελικά δεν αποφύγεις τους καυγάδες προσπάθησε να τους λύσεις προς το τέλος της εβδομάδας.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής δεν θα σε απασχολήσουν με θέρμη, καθώς θα υπάρξουν αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας οι οποίες θα σε κρατήσουν αρκετά απασχολημένο. Προσπάθησε να διευθετήσεις τις δουλειές που έχεις από κοινού με το σύντροφό σου καθώς αυτές μπορεί να γίνουν η νούμερο ένα αιτία για να διαφωνήσετε και έπειτα να καυγαδίσετε μεταξύ σας.

Ο Ερμής συνεχίζει την αναδρομή πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνοντας διαφωνίες του παρελθόντος και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός προκειμένου να μην πέσεις στην παγίδα να τις συνεχίσεις στο παρόν. Αν είσαι ελεύθερος το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω (8/11) θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να κερδίσεις κάτι από αυτήν την προσέγγιση. Μη βιάζεσαι να λύσεις τα ζητήματα που ενδεχομένως να υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή εδώ και τώρα μιας και αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι βοηθητική για ξεκαθαρίσματα.

Παρθένος

Η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή σε κάθε επίπεδο και στην προσωπική σου ζωή καθώς η συγκρουσιακή όψη τετραγώνου μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο Ζυγό και του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει ενέργειες οι οποίες κάθε άλλο παρά βοηθητικές θα είναι. Απόφυγε να δράσεις με παρόρμηση για να λύσεις οτιδήποτε υπάρχει σε προσωπικό επίπεδο καθώς είναι πολύ πιθανόν τα πράγματα να γίνουν ακόμα πιο μπερδεμένα.

Advertisements

Ακόμα καλό θα ήταν να αποφύγεις να διεκδικήσεις κάτι εδώ και τώρα μιας και ο τρόπος που θα προσπαθήσεις να το καταφέρεις δεν θα είναι βοηθητικός για αυτό που θέλεις να επιτυχείς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε την επίδειξη ισχύος προς το σύντροφό σου και κράτησε πιο ήπιους τόνους μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος το εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω (8/11), είναι μία βοηθητική όψη για να κάνεις μία ουσιαστική συζήτηση με κάποιον που σε ενδιαφέρει και να πάρεις χρήσιμες πληροφορίες.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου και στον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δημιουργώντας έντονες αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Οι αντιπαραθέσεις είναι πιθανόν να συμβούν και με κάποιον που σε ενδιαφέρει, αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπρόσωπους του ζωδίου σου. Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς ο εκνευρισμός σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και αυτό θα επηρεάσει και τη διάθεσή σου αλλά και τη διάθεση των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι.

Προσπάθησε να αποφύγεις να «τραβήξεις το σχοινί» ακόμα κι αν νιώθεις πως σε κάποια ζητήματα έχεις απόλυτο δίκιο, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσεις οριστική ρήξη σε μία σχέση που σε ενδιαφέρει. Από την Παρασκευή και μετά η διάθεση θα είναι πολύ καλύτερη και για εσένα και για το ταίρι σου. Το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες να λύσεις κάποιες από τις διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν στις αρχές της εβδομάδας.

Σκορπιός

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου συνεχίζεται και φέρνει παρεξηγήσεις, παρανοήσεις αλλά και ασυνεννοησία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου κάθε φορά που θα αποφασίζεις να ξεκινήσεις μία συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος ένα αισθηματικό ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλά όμως μπορεί να ερμηνεύσεις αλλιώς τις κινήσεις της άλλης πλευράς, με αποτέλεσμα να βγάλεις λάθος συμπεράσματα.

Στις 4/11 το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις αν αφήσεις πρόσωπα του περιβάλλοντός σου να εμπλακούν στα ζητήματα της προσωπικής του ζωής. Διαφύλαξε τη σχέση με τον σύντροφό σου ή μία νέα σχέση που τώρα ξεκίνα από αδιάκριτες ερωτήσεις τρίτων και συζητήσεις σχετικά με αυτή, καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από τη γνώμη των άλλων. Στις 8/11 το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σταθεροποιήσει μία γνωριμία που θα ξεκινήσει αυτές τις ημέρες.

Τοξότης

Η εβδομάδα θα φέρει ευκαιρίες για να βρεις μία λύση με το σύντροφό σου σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί όμως πριν από αυτό, θα έχει και «ευκαιρίες» για να αντιπαρατεθείς και να συγκρουστείς μαζί του. Στις 4/11 το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως ο σύντροφός σου δεν σε αφήνει να εκφραστείς ή μπαίνει εμπόδιο σε κάτι που θέλεις να κάνεις.

Αυτό αφενός θα σε εκνευρίσει αρκετά αφετέρου δεν θα συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να υπάρξουν συγκρούσεις μεταξύ σας. Προτίμησε το διάλογο και μην αφήσεις τον εγωισμό να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Την Παρασκευή 8/11 το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα λειτουργήσει «πυροσβεστικά» σε διαφωνίες που θα προκύψουν. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου, σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και αυτό μπορεί να γίνει η αρχή ενός νέου ειδυλλίου.

Αιγόκερως

Μία έντονη εβδομάδα ξεκίνα και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από την πρώτη ημέρα της, καθώς το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δημιουργεί εντάσεις. Είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις πως ο σύντροφός σου φταίει για όλα τα «δεινά» ή να νιώσεις πως σε καταπιέζει με αποτέλεσμα να έχεις αντιδραστική συμπεριφορά. Προτίμησε να συζητήσεις οτιδήποτε νιώθεις πως σε ενοχλεί και μην αφήσεις την ένταση και τα νεύρα να οδηγήσουν το μυαλό σου και τις αποφάσεις σου.

Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να υπάρξουν νέα δεδομένα που σχετίζονται με ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει, τα οποία όμως θα αλλάξουν τον τρόπο που το βλέπεις. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας οι εντάσεις θα καταλαγιάζουν καθώς το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 8/11 θα βοηθήσει σε αυτό. Αν λοιπόν θέλεις να λύσεις σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή προτίμησε να τα προσεγγίσεις το Σαββατοκύριακο καθώς οι συγκυρίες θα είναι πιο ευνοϊκές και εσύ πιο ήρεμος.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με μία έντονη όψη μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο Ζυγό και του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω η οποία δείχνει πως θα υπάρξουν αφορμές για εντάσεις και συγκρούσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού δεν θα βοηθήσει να λυθούν εύκολα τα ζητήματα που θα προκύψουν, για αυτό αναρωτήσου ποια από αυτά είναι σημαντικά και μην ανοίγεις νέα θέματα προς επίλυση αυτή την εβδομάδα.

Αν είσαι ελεύθερος η επικοινωνία με κάποιον που σε ενδιαφέρει μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα και να παγώσει αυτές τις ημέρες, όμως να θυμάσαι πως αυτό είναι κάτι προσωρινό και όχι μόνιμο. Στις 8/11 το εξάγωνο που πραγματοποιείται μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε προτρέπει να μην είσαι αυστηρός ούτε με τους άλλους αλλά πάνω από όλα ούτε και με τον εαυτό σου. Προσπάθησε να δεις με πιο χαλαρή ματιά τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, τα οποία σε απασχολούν καθώς είναι ένας καλός τρόπος να τα αντιληφθείς την πραγματική τους διάσταση.

Ιχθείς

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη που βρίσκεται στον Ζυγό και τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνοντας πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για να δημιουργηθούν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, εξαιτίας λάθος ενεργειών. Αυτές τις ημέρες θα είναι εύκολο να εκνευριστείς και να δείξεις τον εκνευρισμό σου στο σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος- σε κάποιον που σε ενδιαφέρει με αποτέλεσμα αυτό να ανακόψει κάθε προσπάθεια επικοινωνίας που μπορεί να υπάρξει από την άλλη πλευρά.

Δώσε στο ταίρι σου χώρο για να εκφράσει τις απόψεις του ακόμα και αν δεν συμφωνείς με αυτές και προσπάθησε να κρατήσει ήπιους τόνους μέσω του διαλόγου. Στις 8/11 το εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα βοηθήσει ιδιαίτερα εσένα που ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου, να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω ενός φιλικού σου προσώπου ή ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον, που θα παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο σε αυτή τη γνωριμία!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα