Μην χασετε

Αυτή είναι η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιο σου (4 ως 10/11/2019)

Κριός:

Ακολουθείτε τους κανόνες; Ως ατομιστικό και εγωιστικό ζώδιο που είστε, σας αρέσει να κάνετε τα πάντα όπως θέλετε εσείς και με το δικό σας τρόπο, αλλά με τον Κρόνο στον κυριαρχικό δέκατο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα απαιτείται να βάλετε τάξη και δομή στην ∈ρωτική σας ζωή. Αν βιαστείτε, όπως συνήθως κάνετε, και παρεκτραπείτε στην προσπάθειά σας να επιβληθείτε και να περάσει το δικό σας, αυτό θα σάς κάνει να χαθείτε στην τρικυμιώδη θάλασσα των συναισθημάτων σας. Θα μπορούσατε επίσης να εξοργιστείτε από κάτι που ίσως είναι διαστρεβλωμένο στο μυαλό σας και να γίνετε επιτακτικοί στη συμπεριφορά σας. Υπάρχουν ορισμένα πρωτόκολλα για κάποιους λόγους, όχι για να σάς περιορίσουν ή να σας κάνουν να χάσετε τον έλεγχο.

Advertisements

Ταύρος:

Τα όνειρά σας έχουν μια σταθερή δομή; Ο Κρόνος στον φιλοσοφικό και οραματιστικό ένατο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σάς ωθεί να κάνετε έναν προσεκτικό σχεδιασμό της ∈ρωτικής σας ζωής και να αποσαφηνίσετε αν ο αγαπημένος σας ανταποκρίνεται στις αξίες σας. Από τη φύση σας δεν είστε βιαστικοί και τολμηροί και τώρα αυτή η κοσμική επιρροή σας προτρέπει να ακολουθήσετε αργό ρυθμό. Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε και μην αγχώνεστε για το αύριο. Προτού το καταλάβετε, θα φτάσετε το στόχο σας. Αν είστε μόνοι, οργανώστε ένα ταξίδι, κάντε διεθνείς διασυνδέσεις, δημοσιεύστε κάτι τολμηρό στα κοινωνικά δίκτυα ή προβάλετε τις ιδέες σας σε ένα ευρύτερο ακροατήριο, είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να βρείτε την αγάπη.

Δίδυμοι:

Συνήθως κάνετε ξαφνικά και μεγάλα άλματα, ιδιαίτερα στο κρεβάτι, και μερικές φορές δωρίζετε με ευκολία την καρδιά σας. Κάποιες φορές κάνετε τα πάντα για τον αισθησiασμό και την ευχαρίστηση, θέλετε οπωσδήποτε να κερδίσετε τη μάχη του πάθους. Όμως, ο Κρόνος στο σ∈ξουαλικό όγδοο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σάς ζητά να κινηθείτε αργά και προσεκτικά, θα πρέπει να πατήσετε τα φρένα σε τυχόν νέες γνωριμίες ή ακόμα και σε ό, τι αφορά τη συνένωση οικονομικών πόρων. Προτού πάτε στα πολύ βαθιά, ρωτήστε τον εαυτό σας: Εμπιστεύεστε πραγματικά αυτό το πρόσωπο; Γνωρίζετε κάποια πράγματα από τη ζωή του; Η ∈ρωτική χημεία σίγουρα μετράει πολύ, αλλά αν είναι μόνο αυτό που σάς εκλύει, κάντε εις βάθος έρευνα.

Καρκίνος:

Ως συντροφικό και ευαίσθητο ζώδιο που είστε επιδιώκετε να ζευγαρώσετε. Αλλά ο περιοριστικός Κρόνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα μπορούσε να σας κάνει να σκεφτείτε δύο φορές την επισημοποίηση της σχέσης σας. Θα μπορούσατε να στήσετε οδοφράγματα στον αγαπημένο σας αν νιώθετε ότι θα στερήσει την ελευθερία σας, κι αυτό είναι καλό, δηλαδή να σταματήσετε και να κάνετε πίσω. Είναι σημαντικό να αποσαφηνίσετε αν έχετε και οι δύο τις ίδιες αρχές και πεποιθήσεις, αλλά και να βεβαιωθείτε αν αυτή σχέση είναι χτισμένη σε γερά θεμέλια. Αν έχετε ενδοιασμούς, κάντε ερωτήσεις, όσο δύσκολες κι αν είναι. Όσο κι αν επιθυμείτε την αποκλειστικότητα και τη φροντίδα του αγαπημένου σας, προσπαθήστε να μην δίνετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε.

Λέων :

Είναι τόσο εύκολο να θεωρήσετε τη σχέση σας δεδομένη αλλά με τον Κρόνο στον αναλυτικό και αγχώδη έκτο οίκο σας και σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα απαιτείται να σκεφτείτε πολλά. Προτού προχωρήσετε αναλύστε αν υπάρχουν εμπιστοσύνη, οικειότητα και βαθιά συναισθήματα. Επειδή είστε τώρα μαζί, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είστε και στο μέλλον. Αν νιώθετε υποτονικά, σωματικά και ψυχολογικά, ακόμα και αν ασκείστε τακτικά και τρώτε καλά, ή νιώθετε να βασανίζεστε από την υπερβολική ανάλυση της σχέσης σας, να θυμάστε ότι πολλές ασθένειες σχετίζονται με το στρες και την αρνητική ψυχολογική σας διάθεση. Πάρτε μέτρα για να απλοποιήσετε τη ζωή σας σκεπτόμενοι θετικά, έτσι θα έχετε ηρεμία και γαλήνη, κυρίως μέσα σας.

Παρθένος:

Πάρτε σοβαρά την ∈ρωτική σας ζωή και στηριχτείτε μόνο στη μοναδική προσωπικότητά σας. Ο Κρόνος στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σάς ζητά να κάνετε προσεκτικά βήματα στην αγάπη, να εξερευνήσετε με την έμφυτη λογική σας τη σχέση σας ή τυχόν νέες ∈ρωτικές ευκαιρίες που σάς παρουσιάζονται. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε στα κοινωνικά δίκτυα αλλά φροντίστε να πατάτε γερά τα πόδια σας στη γη. Αν είστε σε σχέση, μην επιπλήττετε τον αγαπημένο σας επισημαίνοντας τα σφάλματά του, αντίθετα επωφεληθείτε από αυτή την κοσμική επιρροή για να αλλάξετε την καθημερινή σας ζωή. Ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη γονιμότητα. Μπορείτε να σκεφτείτε να φέρετε μια νέα ζωή σε αυτό τον κόσμο.

Ζυγός:

Οι υποχρεώσεις της οικογένειάς σας βαραίνουν πάνω σας καθώς ο Κρόνος στον ευαίσθητο και οικογενειακό τέταρτο οίκο σας και σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σάς κάνει να στραφείτε περισσότερο στην οικογένειά σας παρά στην ∈ρωτική σας ζωή. Μπορεί ακόμα να αισθάνεστε συναισθηματικό βάρος για μια παρελθούσα αρνητική εμπειρία, μια σχέση που τελείωσε άδοξα, αλλά εσείς ακόμα νιώθετε έντονα συναισθήματα. Ή απλώς βλέπετε ότι ο χρόνος περνά και αισθάνεστε μια ισχυρή ανάγκη να κάνετε οικογένεια. Μήπως είναι καιρός να κανονίσετε μια οικογενειακή επίσκεψη ή συνάντηση; Μην παραμελείτε τους γονείς σας για χάρη του ∈ρωτα. Είναι επίσης ένας καλός μήνας για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, να αγοράσετε ποιοτικά κομμάτια ή να ενδιαφερθείτε για την ακίνητη περιουσία σας.

Σκορπιός:

Είστε γοητευτικοί, συναρπαστικοί και σ∈ξουαλικά ελκυστικοί! Μια λέξη σας αρκεί για να τραβήξει πολλούς θαυμαστές. Ο Κρόνος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα προσθέτει κάποιο κύρος στα λόγια σας, βοηθώντας σας να οδηγήσετε εσείς το πλοίο της αγάπης. Η ευγλωττία σας και η πειθώ σας είναι πανίσχυρες τώρα και είστε σε θέση να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας με στρατηγικές κινήσεις και προσεκτικά βήματα. Εάν ο αγαπημένος σας σάς ζητήσει τη συμβουλή σας (και είναι η μόνη φορά που θα πρέπει να την προσφέρετε πραγματικά) τα ώριμα και στοχαστικά λόγια σας θα πιάσουν τόπο αλλά και θα εντυπωσιάσουν.

Τοξότης:

Επιτακτική ανάγκη να νιώθετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αλλά και να πιστέψετε στην αξία σας! Ο Κρόνος στο δεύτερο οίκο σας, της αυτοεκτίμησης και των αξιών, σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σάς ζητά να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα μέσα σας, ειδικά αν νιώθετε ότι δεν εναρμονίζονται οι δικές σας αξίες με αυτές του αγαπημένου σας. Είστε μόνοι; Ίσως μια γνωριμία που ελπίζατε ότι θα προχωρήσει, σκοπίμως καθυστερεί ή απλά δεν είναι γραφτό να γίνει. Αντί να νιώθετε ηττημένοι, αποδεχτείτε το ως εμπειρία μάθησης και σκεφτείτε το τι μπορείτε να βελτιώσετε στη συμπεριφορά σας. Θυμηθείτε, ο Thomas Edison έκανε 9.000 αποτυχημένα πειράματα πριν ανακαλύψει τον ηλεκτρικό λαμπτήρα. Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος, «Δεν έχω αποτύχει. Απλά έχω βρει 10.000 τρόπους που δεν θα λειτουργήσουν όπως θα ήθελα».

Αιγόκερως:

Παρουσιάζετε τον καλύτερο εαυτό σας στον κόσμο; Ο Κρόνος στο ζώδιό σας και σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, σας ζητά να ψάξετε τον εαυτό σας. Μείνετε μακριά από άτομα που κάνουν σαρκαστικά σχόλια και κρύα αστεία ή στέλνουν ασαφή μηνύματα. Μην νιώθετε υποτιμητικά αν δεν πάρετε τις θετικές επιβεβαιώσεις που περιμένατε από το πρόσωπο που επιθυμείτε. Ίσως ακόμα νιώσετε διχασμένοι ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν της σχέσης σας, πράγμα το οποίο σας αποτρέπει να δείτε ένα φωτεινό μέλλον. Αποφύγετε να αναμασάτε γεγονότα που σας φέρνουν μελαγχολία, απαισιοδοξία κα απογοήτευση. Κάντε μια προσπάθεια να κατανοήσετε τον αγαπημένο σας, πριν η σχέση σας πέσει στο γκρεμό.

Υδροχόος:

Ακόμα κι αν η ζωή σας έχει γίνει δύσκολη, μην εμμένετε στο αρνητικό παρελθόν και μηρυκάζετε τα γεγονότα. Ή, όπως είπε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, «Αν περπατάς μέσα από την κόλαση, συνέχισε να περιπατάς». Ο πόνος και η θλίψη τελικά θα καταρρεύσουν αν δεν ασχολείστε με τις αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος. Ο Κρόνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, σάς ζητά να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος δίνοντας ένα τέλος. Ψάξτε την αιτία, το λόγο που έγιναν κάποια πράγματα αντί να αναμοχλεύετε το σκοτεινό παρελθόν. Ο Κρόνος κυβερνά τα ώριμα άτομα, έτσι κάποιο έμπειρο πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας μια οδυνηρή κατάσταση για πάντα.

Ιχθύς:

Είναι καιρός να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να ανασυγκροτηθείτε. Ο Κρόνος στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, και σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σάς ζητά να κοινωνικοποιηθείτε, πώς θα βρείτε την αγάπη; Θα μπορούσατε να γίνετε μέλος μιας ελίτ ομάδας ή ίσως βρείτε έναν καλό φίλο. Θα μπορούσατε επίσης να αναγνωριστείτε για τις δεξιότητές σας, ειδικά για ένα ομαδικό έργο, λαμβάνετε επαίνους και επευφημίες, και μέσα από όλο αυτό ίσως ανακαλύψετε την κρυφή εκτίμηση και το θαυμασμό κάποιου/ας. Ίσως επίσης αποφασίσετε να αποστασιοποιηθείτε από ένα … φιλικό πρόσωπο επειδή συνειδητοποιείτε ότι αυτή η σχέση δεν προχωράει όπως επιθυμείτε εσείς. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να αναλώνετε το χρόνο σας με ανθρώπους που δεν ανταποκρίνονται στις αξίες σας.
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα