Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων για αυτή την εβδομάδα (04/11 έως 10/11)

Κριός

Advertisements

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τα ταξίδια, αλλά και την αλλαγή τρόπου σκέψης σου, μην το υποτιμάς αυτό, αν δεις τα πράγματα διαφορετικά είναι σαν να αλλάζει η ίδια η πραγματικότητα. Ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα, οπότε απόφυγε τις οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Και η υπομονή που κάνεις για να εξελιχθούν τα επαγγελματικά σου μπορεί μερικές φορές να εξαντλείται λόγω Κρόνου που σε βάζει στην αναμονή για να έχεις χρόνο να εξετάζεις κάθε λεπτομέρεια της κάθε σου κίνησης, αλλά ποιος νοιάζεται για αυτά τώρα στη ζωή σου έρχεται η άνοιξη προτού καλά καλά έρθει ο χειμώνας.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σου φέρνει πάθος στη συναισθηματική σου ζωή και περισσότερη εύνοια στα οικονομικά. Βέβαια, ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στον έβδομο οίκο σου, οπότε η επικοινωνία θέλει προσοχή. Είναι καιρός η καθημερινότητά σου να ξαναμπεί σε κανονικούς ρυθμούς, είναι πολλοί οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου που άλλαξαν ξαφνικά και αναπάντεχα lifestyle λόγω αλλαγών που έγιναν στο σπίτι και στα επαγγελματικά και λόγω πολλών ματαιώσεων και καθυστερήσεων. Δεν θα λέγαμε ότι ήταν και η καλύτερη περίοδος της ζωής σου, αν όμως απαριθμήσεις τις απώλειες, θα δεις ότι το πιο πιθανό είναι να είναι από ασήμαντες έως ανύπαρκτες.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις και τη συντροφικότητα, αλλά και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Ο Ερμής είναι ανάδρομος ακόμη και μπορεί να φέρει μια δυσκολία στη διεκπεραίωση των καθημερινών υποχρεώσεων, κοινώς, μαζεύονται πολλά. Υ.Γ. Υπάρχουν κάποιες φορές που μια παγωμένη έκφραση μπορεί  να σε βγάλει από μπελάδες, να απομακρύνει ανεπιθύμητους, να κάνει κάποιους να μην παίρνουν αέρα. Αυτό όμως δεν μπορείς από κεκτημένη ταχύτητα να το κάνεις με όλους, ειδικά με τους δικούς σου και αυτούς που χρειάζεσαι.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη βάζει μια τάξη στην καθημερινότητά σου και φέρνει ευεξία και καλή διάθεση. Ο ανάδρομος Ερμής, από την άλλη, μπορεί να φέρει πρόσωπα από το συναισθηματικό σου παρελθόν. Συνειδητοποιείς επίσης ότι η δημιουργία είναι κάτι συναρπαστικό, αλλά είναι και κάτι για το οποίο πρέπει να πληρώνεσαι, αν πρόκειται για τη δουλειά σου. Η ζωή είναι πολύ ωραία όταν φτιάχνεις κάτι, αλλά και η αναγνώριση είναι απαραίτητη.

Λέων

Advertisements

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον πιο ∈ρωτικό σου οίκο και όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν θα περάσει καθόλου απαρατήρητο. Ο Ερμής βέβαια, εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα, οπότε η επικοινωνία μπορεί να θέλει αρκετή προσοχή. Μην ξεχνάς πάντως να νιώθεις ευγνωμοσύνη για το παραμικρό. Η ευγνωμοσύνη μπορεί να σώσει ανθρώπους ακόμη και από βαριά κατάθλιψη ή από δυσκολίες που μοιάζουν με αδιέξοδα.

Παρθένος

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου και ευνοεί με κάθε τρόπο θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι. Βέβαια, ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα, οπότε η επικοινωνία θέλει προσοχή – βρίσκεται και στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με αυτήν, είναι και κυβερνήτης σου, καταλαβαίνεις. Τι μαθαίνεις τόσους μήνες με τον Κρόνο στον πέμπτο οίκο σου; Ότι ο ∈ρωτας είναι συναρπαστικό πράγμα, αλλά ότι αν δεν δουλέψεις και δεν ξεκουνήσεις για να σμιλέψεις μια σχέση, μπορεί να σου κάνει τη ζωή κόλαση, ή απλώς να βγουν στην επιφάνεια όλα σου τα προβλήματα και οι υπαρξιακές αναζητήσεις.

Ζυγός

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου και μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή μηνύματα από μια ήδη υπάρχουσα γνωριμία – λόγω ανάδρομου Ερμή είναι φυσικά πιθανές και οι επιστροφές από το παρελθόν. Υ.Γ. Ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου και να φέρνει αλλαγές στο σπίτι, καθώς και να σε κάνει να προσπαθείς να προσδιορίσεις τις έννοιες οικογένεια, στενές σχέσεις, αίσθηση προσωπικού χώρου.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και μπορεί να φέρει μια ευκαιρία σε αυτόν τον τομέα. Βέβαια, πρέπει να προσέχεις και την επικοινωνία και τις συμφωνίες αυτή την περίοδο που ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου. Ο Κρόνος εξακολουθεί να σε κάνει να προσέχεις τι λες και πώς ερμηνεύεις αυτά που ακούς, και δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακό αυτό, όταν θα φύγει από τον τρίτο οίκο σου, είναι βέβαιο ότι οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες και οι δημόσιες σχέσεις σου θα είναι πλέον ανεπτυγμένες και οργανωμένες. Ο τρίτος οίκος όμως, αφορά και τη σκέψη και αυτό σημαίνει ότι ο Κρόνος θα σε αναγκάσει κάποιες στιγμές να αλλάξεις τρόπο σκέψης πράγμα που θα αποδειχτεί σωτήριο πολλές φορές.

Τοξότης

Advertisements

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ευνοεί όλους τους τομείς, ιδιαίτερα τον συναισθηματικό και τα οικονομικά. Βέβαια, οι εξελίξεις μπορεί να καθυστερούν, αφού ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα.  Όλες οι εκκρεμότητες πρέπει να κλείσουν για να τελειώνουμε. Αυτός είναι και ο δρόμος για να αφεθείς στο πάθος και την αγάπη που έχεις – ή θα έχεις σύντομα – για κάποιο άλλο πρόσωπο. Μια από τις δικές σου αποστολές είναι να ανακαλύψεις αυτά που θέλεις και φυσικά να τα έχεις ξεκάθαρα και αποκρυσταλλωμένα στο μυαλό σου, είναι ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει η θετική επιρροή του.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και από αυτό το σημείο λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά. Ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος και μπορεί να φέρει φίλους από το παρελθόν, αλλά η επικοινωνία μέχρι τις 21 δεν είναι και η ευκολότερη. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε έχει φέρει σε επίπεδα ζεν, συχνά για να φτάσεις σε αυτό το σημείο ένιωθες ότι η ζωή είναι δύσκολη, αλλά τελικά αν το καλοσκεφτείς, δεν άλλαξε πρακτικά κάτι με τον Κρόνο, το βασικό που συμβαίνει όταν βρίσκεται στο ζώδιό κάποιου είναι καθυστερήσεις, ματαιώσεις και κάποιες απογοητεύσεις που πάντα βγαίνουν σε καλό: Ανακαλύπτεις μετά ότι ήταν καλό που έχασες κάποιες «ευκαιρίες», είτε γιατί τελικά δεν ήταν και τόσο ευκαιρίες όσο φαίνονταν, είτε για να έρθει κάποια άλλη, πολύ καλύτερη αργότερα.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου και ευνοεί πολύ την κοινωνική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις. Ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα – προσοχή σε λάθη και απροσεξίες. Μπορεί να έρθουν και κάποιες προτάσεις συνεργασίας από το παρελθόν. Ο Κρόνος στον δωδέκατο οίκο σου εξακολουθεί να φέρνει στην επιφάνεια τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση είναι ξεκάθαρα να ασχοληθείς με αυτά τα συναισθήματα και να τα λύσεις, γιατί συχνά σου δημιουργούν πρακτικά προβλήματα.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου και ευνοεί με πολλούς τρόπους τα επαγγελματικά σου και τις σχέσεις σου με άτομα κύρους. Βέβαια, ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος, οπότε χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία. Αυτό που θα έχει σημασία είναι να αναγεννηθείς κοινωνικά και επαγγελματικά, οπότε όσο κι αν έχεις ανάγκη να βαδίζεις εκ του ασφαλούς, να κάνεις τις ίδιες επιλογές που δεν βγάζουν πουθενά και να αφήσεις τις ανασφάλειές σου να μιλάνε αντί για τις επιθυμίες σου, εσύ πρέπει να προσπαθείς, να ρισκάρεις και να έχεις ψυχολογία νικητή ακόμη και σε ενδεχόμενες ήττες.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα