Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα (14/10 – 20/10)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Η πανσέληνος στις 14 είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και πραγματοποιείται στο ζώδιό σου! Είναι ιδανική περίοδος για να κάνεις ένα “κλείσιμο” σε μια υπόθεση και να ξεκινήσεις κάτι νέο. Η πανσέληνος αυτή κάνει αυτό ακριβώς, κλείνει έναν κύκλο για να ξεκινήσει κάποιος άλλος λίγο αργότερα και αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο γιατί είναι αλήθεια ότι υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες στα επαγγελματικά και στα συναισθηματικά που πρέπει να διευθετηθούν για να προχωρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς και φέρνει ψυχολογική ανανέωση και αυτογνωσία. Υ.Γ. Είναι λίγο δύσκολο να συνεννοηθείς με τους άλλους όταν γίνεται πανσέληνος στον δωδέκατο οίκο σου, ίσως επειδή νιώθεις ότι αυτά που ανασύρονται στην επιφάνεια του μυαλού σου είναι τόσο πολλά που δεν έχεις χρόνο και ενέργεια να αντιμετωπίσεις τις απαιτήσεις των άλλων. Κάθε φόβος ή ανασφάλεια που βγαίνει στην επιφάνεια περιστασιακά είναι μια καλή αφορμή για διερεύνηση του ψυχικού σου κόσμου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στις 14 είναι μια από τις πιο θετικές του 2019 και πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, την αίσθηση του ανήκειν, τους φίλους και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Μπορεί να γίνει ένα ξεκαθάρισμα, να νιώσεις ότι εντάσσεσαι σε μια νέα ομάδα ανθρώπων και να πραγματοποιήσεις κάποια επιθυμία σου. Επίσης, μπορεί ακόμη να είσαι σε φάση έρευνας και να προσπαθείς να καταλήξεις σε ένα από τα πολλά σχέδια που περνούν από το μυαλό σου, για τα επαγγελματικά κυρίως. Παρ’ όλα αυτά δεν χρειάζεται να απελπίζεσαι όταν τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα θες, γιατί από την ερχόμενη βδομάδα αρχίζει το τοπίο να ξεκαθαρίζει, οι ευκαιρίες να δίνουν και να παίρνουν και να μπαίνουν βάσεις για μια πολύ ενδιαφέρουσα φάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα ή να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις ένα επαγγελματικό έργο με επιτυχία. Φαίνεται ότι είσαι σε φάση αλλαγών στη δουλειά, η πανσέληνος φέρνει και κάποιες αλλαγές στην καριέρα, αρκετά σημαντικές και θετικές. Επειδή σε όλες τις εξελίξεις μπλέκονται ανώτεροι στην ιεραρχία, οικογένεια, σχέση κλπ. εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δείξεις επαγγελματισμό και συνέπεια απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Η πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τα ταξίδια, τις συναλλαγές με το εξωτερικό, και την αλλαγή αντιλήψεων. Είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς. Σημαντικό αυτές τις μέρες γύρω από την πανσέληνο είναι να μην υπερασπίζεσαι με φανατισμό τις απόψεις σου. Σαφώς και να τις στηρίζεις, αλλά και πάλι δεν χρειάζεται να προσπαθείς να αναγκάσεις τους άλλους να τις ενστερνιστούν. Τους άλλους προφανώς δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε, μπορούμε όμως να τους εκφράσουμε αυτό που θέλουμε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στις 14 είναι μια από τις καλύτερες του 2019 και πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου. Ο οίκος αυτός έχει να κάνει με τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους, με τις οικονομικές συμφωνίες, αλλά και με τη συναισθηματική σου ζωή. Φαίνεται ότι θα αποφασίσεις κάποιες αλλαγές, οι οποίες θα δρομολογηθούν λόγω δικής σου κατά κύριο λόγο επιλογής. Αν πάντως έχεις πάρε δώσε με οικονομικά τρίτων, καλό θα ήταν να παγώσεις τις δοσοληψίες τις μέρες γύρω από την πανσέληνο.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου και είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς. Ο οίκος αυτός αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο σε αυτούς τους τομείς. Η πανσέληνος, επίσης, σε κάνει να βλέπεις κάπως διαφορετικά μια συνεργασία ή τη συναισθηματική σου σχέση επειδή αποκαλύπτονται διάφορα. Κάτι τέτοιο δεν μπορείς να το κρίνεις παρά μόνο ως θετικό, γιατί οι νέα άποψη που θα αποκτήσεις για κάποιους θα σε βοηθήσει να εξελίξεις τη σχέση σου μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία, αλλά και τη σωματική κατάσταση και την ευεξία και είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς. Είναι πιθανό να αναλάβεις και κάτι νέο στα επαγγελματικά. Υ.Γ. Το να διεκδικείς τα δικαιώματά σου είναι κάτι που σου επιτρέπεται, μπορείς να το κάνεις χωρίς φόβο και πάθος και όχι μόνο είναι πολύ πιθανό να κερδίσεις αυτό που θέλεις, αλλά θα νιώθεις οκέι με τον εαυτό σου που τον υπερασπίστηκες.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στις 14 είναι μια από τις καλύτερες του 2019 και πραγματοποιείται στον οίκο σου που αφορά τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Είναι πιθανό να ξεκαθαριστεί μια συναισθηματική υπόθεση ή να γίνει μια νέα γνωριμία αυτή την περίοδο. Επίσης, η πανσέληνος μπορείς να σε απαλλάξει από κάποια αρνητικά συναισθήματα που έχουν συσσωρευτεί μέσα σου. Τώρα ο τρόπος με τον οποίο θα απαλλαγείς, έχει να κάνει αρκετά με την προσωπικότητα και τις επιλογές σου. Κάποιος θα μπορούσε να συνεχίσει τις προσπάθειες μέχρι να πετύχει αυτό που θέλει, κάποιος άλλος θα μπορούσε να κάνει στον εαυτό του ένα δώρο και κάποιος άλλος θα μπορούσε να στείλει στον εξαποδώ κάποιον, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, έτσι για την ανακούφιση που προσφέρει μια ξαφνική υστερία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή τη βδομάδα έχουμε πανσέληνο, στις 14, η οποία είναι μια από τις πιο γενναιόδωρες του 2019. Πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και μπορεί να φέρει πολύ θετικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς. Υ.Γ. Η δουλειά και το σπίτι μπορεί να απαιτούν πολλά και να νιώθεις διχασμένος ανάμεσα στα δύο. Βάλε όρια σε αυτόν που τα θέλει όλα δικά του. Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι κάτι που ενδεχομένως θα χρειαστεί να κάνεις ξανά και ξανά. Μην περιμένεις ο απαιτητικός να αλλάξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς. Μπορεί να γίνει μια νέα γνωριμία, να δημιουργηθεί μια νέα σχέση ή μια νέα συμφωνία. Υ.Γ. κάνε προσπάθειες να μην είσαι εύθικτος, να μην πιστεύεις σε παρανοϊκά σενάρια που γεννάει το μυαλό σου για δολοπλοκίες εναντίον σου και να μην είσαι ασαφής σε αυτά που λες. Υ.Γ. 2: Κάποιες φορές αξίζει να βάζεις φρένο στους άλλους όταν αρχίζουν να το παρακάνουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Η πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά. Είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και μπορεί να φέρει αύξηση των εσόδων σου. Όσο περισσότερες εκκρεμότητες κλείνεις, ειδικά στα οικονομικά, τόσο το καλύτερο. Η πανσέληνος σού ζητάει για άλλη μια φορά να παρατηρείς τα έξοδά σου και να προγραμματιστείς οικονομικά και επιθυμεί να σε αφήσει καλά οργανωμένο στο οικονομικό ζήτημα και με καλές βάσεις για να συνεχίσεις τη ζωή σου χωρίς την αβεβαιότητα των προηγούμενων χρόνων. Δούλεψε κι εσύ μαζί της.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα