Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων για αυτή την εβδομάδα (14/10 έως 20/10)

Κριός

Advertisements

Η πανσέληνος στις 14 είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και πραγματοποιείται στο ζώδιό σου! Ένας κύκλος μπορεί να κλείνει με πολύ θετικό τρόπο και ένας νέος να ανοίγει. Μπορεί να είναι λίγο κουραστική και σίγουρα φέρνει κάποια ένταση στην ατμόσφαιρα, οπότε πρόσεχε την επικοινωνία σου με τους άλλους και θυμήσου όταν νιώθεις λίγο δραματικά, ότι η διάρκειά της δεν θα κρατήσει πολύ. Παρ’ όλα αυτά, έχε υπόψη σου ότι η επιρροή της είναι πραγματικά εξαιρετική. Πρώτα από όλα θα δεις την ενέργειά σου να αγγίζει πρωτοφανή επίπεδα, και το δεύτερο σημαντικό είναι ότι οι πιθανότητες να μπεις ξαφνικά σε μια σχέση πάθους είναι πολλές.

Ταύρος

Η πανσέληνος στις 14 είναι μια από τις πιο θετικές του 2019 και πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Είναι μια σελήνη “αυτογνωσίας”, που δείχνει το δρόμο προς την αυτοβελτίωση. Παρ’ όλο που είναι πολύ θετική, μπορεί να σε εξαντλήσει και να πάρει όλη σου την ενέργεια. Κάποια στιγμή πρέπει να βάλεις προφανώς όρια στις απαιτήσεις των άλλων και στη δουλειά και αυτό θα το μάθεις μάλλον τώρα. Επειδή ο δωδέκατος οίκος σου, στον οποίο και πραγματοποιείται αφορά όπως είπαμε και την ψυχολογική σου κατάσταση, είναι πιθανό να έρθουν διάφορα στην επιφάνεια τα οποία χρειάζονται επίλυση και θα την βρουν.

Δίδυμοι 

Η πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου και είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς. Σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις, αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Σε κάθε περίπτωση ενδείκνυται να ασχοληθείς με όλα αυτά, αλλά και με τα επαγγελματικά σου. Θα πρέπει να προσέχεις όμως την έκφρασή σου στις σχέσεις σου, όλοι ξέρουμε ότι έχεις ταλέντο να λες τα πράγματα όπως τα σκέφτεσαι, αλλά αυτό κατά την περίοδο της πανσελήνου θα μπορούσε να γίνει λίγο υπερβολικό.

Καρκίνος

Η πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου και είναι μια από τις πιο θετικές και δυνατές της χρονιάς. Αφορά κατά κύριο λόγο στα επαγγελματικά σου. Μπορεί να νιώσεις κάποια πίεση από τον όγκο της δουλειάς, ή νευρικότητα, αλλά έχε υπόψη σου ότι μπορούν να προκύψουν καταπληκτικές ευκαιρίες, γιατί συνεχίζεις να αποδεικνύεις την αξία σου και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο. Οι πιθανότητες να κερδίσεις χρήματα είναι περισσότερες από το να εμφανιστούν έξοδα, αλλά παρ’ όλα αυτά, επειδή κάποιες φορές θα προκύψουν κι αυτά, να είσαι προσεκτικός-ή στις κινήσεις σου.

Λέων 

Advertisements

Η πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τα ταξίδια και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Είναι πολύ θετική, για την ακρίβεια μια από τις πιο θετικές της χρονιάς. Όποιος και αν είναι ο τομέας της ζωής σου, τον οποίο θέλεις να βελτιώσεις, η πανσέληνος μπορεί να σου δώσει το έναυσμα για να το κάνεις, να σε στηρίξει, να σου δώσει ενέργεια και ιδέες και να σε κάνει ακαταμάχητο. Το καλύτερο είναι ότι θα σου δώσει ένα μεγάλο μερίδιο του ελέγχου των καταστάσεων και των εξελίξεων.

Παρθένος

Η πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου και είναι μια από τις πιο σημαντικές της χρονιάς. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τα οικονομικά, τις οικονομικές συμφωνίες, αλλά και τα συναισθηματικά σου και όλα όσα μοιράζεσαι σε μια σχέση. Είναι πιθανό να λάβεις χρήματα ή να δώσεις ή και τα δύο, πάντως ό,τι γίνει θα έχει θετική τελική έκβαση, χωρίς εντάσεις. Μπορεί να αφορά και τις οικονομικές σχέσεις σου με τράπεζες, την εφορία, ασφαλιστικές εταιρείες ή υποτροφίες. Υ.Γ. Παρ’ όλο που ως Παρθένος είσαι κατά πάσα πιθανότητα χαμηλών τόνων, μάλλον πρέπει να συνηθίσεις να είσαι το επίκεντρο της προσοχής.

Ζυγός

Η πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου και είναι μια από τις καλύτερες του 2019. Ο οίκος αυτός αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και μπορεί να εδραιωθεί κάτι νέο σ’ αυτούς τους τομείς. Μια σχέση ή συνεργασία επισημοποιείται ή μπαίνει σε ένα πλαίσιο. Σε μια άλλη περίπτωση, μπορεί να συνεργαστείς με κάποιο άτομο που θα σε βοηθήσει σε ένα επαγγελματικό εγχείρημα, και η συνεργασία να είναι επιτυχής. Μην έχεις περιττές ανησυχίες, παρ’ όλο που επικρατεί αβεβαιότητα, θα έχεις την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα.

Σκορπιός

Η πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου και είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς. Ο οίκος αυτός αφορά την εργασία, την καθημερινότητα και την ευεξία. Πάνω από όλα, προσπάθησε να μην πνίγεσαι με πολλά μαζί, στη φύση σου ταιριάζει μάλλον περισσότερο η ιεράρχηση των υποχρεώσεων και η ενασχόληση με έναν στόχο κάθε φορά, στον οποίο θα δίνεσαι με ψυχή και σώμα. Όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει όπως εσύ. Είναι πιθανό η καριέρα σου θα απογειωθεί και να αποκτήσεις ένα είδος απελευθέρωσης, να ξεφορτωθείς δηλαδή την άποψη των πολλών και να κρατήσεις μόνο αυτή των σημαντικών.

Τοξότης

Advertisements

Η πανσέληνος στις 14 είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα! Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο αυτή την περίοδο, να προκύψει μια έντονη ερwτική κατάσταση. Αν δεν είσαι συντροφευμένος-η, τίποτα δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες. Ίσως είναι και μια περίοδος “ψαξίματος”. Αυτό το ψάξιμο και οι αναλύσεις ίσως κρύβουν μια επιθυμία να είναι όλα υπό απόλυτο έλεγχο, και αυτό με τη σειρά του προφανώς κρύβει την ανάγκη σου για ασφάλεια. Το μυστικό σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι να ελέγξεις κάτι άλλο από τα δικά σου επίπεδα αυτοεκτίμησης. Είσαι αυτός-ή που θέλεις να είσαι; Καλύπτεις τις ανάγκες σου;

Αιγόκερως

Η πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου και είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, τις στενές προσωπικές σου σχέσεις και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα ξεκαθαριστούν οικονομικά θέματα, ειδικά αν αφορούν τράπεζες, εφορίες, διατροφές, υποτροφίες, κλπ. και σίγουρα η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Το πιο πιθανό πάντως, είναι να συνδέονται τα οικονομικά ζητήματα με το σπίτι, δηλαδή να εμπλακείς σε πώληση, ενοικίαση, αγορά, π.χ.

Υδροχόος

Η πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου και είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες και τις συμφωνίες! Υ.Γ. Φαίνεται ότι οι ανάγκες όλων αυτή τη στιγμή είναι πολλές και οι απαιτήσεις το ίδιο. Αλλά φυσικά, από αυτές έχεις κι εσύ. Μπορεί οι διαπραγματεύσεις να είναι δύσκολες, γιατί κάποιες φορές και οι άλλοι δείχνουν το πιο δύσκολο πρόσωπό τους, όμως αποτελούν και μια καλή άσκηση υπεράσπισης των δικαιωμάτων σου. Φαίνεται ότι έχεις επιτυχίες, ακόμη κι αν δεν το ξέρεις, και ότι η ερwτική σου ζωή μπορεί πραγματικά να απογειωθεί.

Ιχθύς

Η πανσέληνος στις 14 είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τα οικονομικά και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει κάτι νέο σ’ αυτόν τον τομέα. Ο Οκτώβριος είναι πολύ ελπιδοφόρος σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά, οπότε κάνε λίγη υπομονή. Πολλά τα νέα πρότζεκτ, πολλή δουλειά γενικότερα και αυτό είναι μεν θετικό, αλλά και προφανώς πιεστικό. Έχε υπόψη σου ότι ο Άρης αυτή την περίοδο, και παρά τη θετική του θέση μπορεί να ρουφήξει την ενέργειά σου και να σε εξαντλήσει. Για αυτό, είναι απαραίτητο να έχεις την αίσθηση του μέτρου σε όλα.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα