Μην χασετε

Εξάγωνο Ερμή με Κρόνο 14/10: Ώριμες και Σοβαρές Αποφάσεις

Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει όψη Εξάγωνου με τον Κρόνο στον Αιγόγερω, στις 14 Οκτωβρίου 2019!

Advertisements

Ο τρόπος που επικοινωνούμε, είναι πλέον ουσιαστικός και εύστοχος και τα εκφραστικά μας μέσα, τελειοποιούνται!

Η όψη αυτή, μας κάνει οργανωτικούς, ρεαλιστές, ώριμους, σοβαρούς και προσγειωμένους.

Παίρνουμε σωστές αποφάσεις, συμπεριφερόμαστε όπως πρέπει και κάνουμε ωφέλιμες μετακινήσεις!

Η όψη Εξαγώνου Ερμή-Κρόνου επηρεάζει κυρίως τα Γήινα και τα Υδάτινα ζώδια και ωροσκόπους ( Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύς), και κυρίως αυτούς του 2ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ: Μπορείς τώρα να διορθώσεις τον ερwτικό τομέα, να απαλλαχθείς από εμμονές και να φροντίσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Διόρθωσε λάθη που πιθανόν να έχεις κάνει απέναντι στο σύντροφο σου και συζητήστε ώριμα, για τυχόν προβλήματα μεταξύ σας!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μπορείς τώρα να αποδείξεις την αξία σου στον εργασιακό τομέα, να διορθώσεις επαγγελματικά λάθη και να φροντίσεις την εμφάνιση και το σώμα σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις τώρα την ευκαιρία να προχωρήσεις την σχέση σου σε ένα ανώτερο επίπεδο ή να ξεκινήσεις μία νέα σταθερή σχέση!

Advertisements

ΛΕΩΝ: Φρόντισε την οικογένεια σου ουσιαστικά και διόρθωσε τυχόν κακοτοπιές! Ένα άτομο από το παρελθόν, ξαναγυρνά διστακτικά σε εσένα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενίσχυσε τις κοινωνικές επαφές σου με ουσιαστικούς και ωφέλιμους ανθρώπους! Αποκατέστησε κλονισμένες σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

ΖΥΓΟΣ: Μπορείς τώρα, να ισορροπήσεις έσοδα και έξοδα, κάνοντας σωστότερη διαχείριση! Ερwτικά, νιώθεις ξανά σιγουριά και αυτοεκτίμηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς και να ωριμάσεις, διορθώνοντας λάθη του παρελθόντος, παίρνοντας σπουδαίες αποφάσεις και ισορροπώντας τις εξελίξεις της ζωής σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απέβαλλε την αδικαιολόγητη απαισιοδοξία, τερμάτισε συναισθηματικά αδιέξοδα και κινήσου παρασκηνιακά, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείς τώρα να αποκαταστήσεις κάποια φιλική σχέση, αλλά και γενικά στο φιλικό τομέα, να κάνεις ουσιαστικές κινήσεις που θα σε ωφελήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείς τώρα να εδραιωθείς επαγγελματικά και κοινωνικά, με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, διορθώνοντας λάθη και παραλείψεις!

ΙΧΘΥΣ: Ετοιμάσου για ωφέλιμες επαφές και μετακινήσεις, όπως και επίτευξη ουσιαστικών στόχων!

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα