Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα (30/9 – 6/10)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου, στο ίδιο σημείο που πραγματοποιήθηκε και μια νέα Σελήνη πριν από λίγες μέρες. Τα νέα για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα είναι εξαιρετικά.

Συγκεκριμένα για τη συντροφικότητα, είτε αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις τις σχέσεις και τη συμβίωση, επειδή συμβαίνει κάτι που σε κάνει να βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα, ή παρουσιάζεται στη ζωή σου κάποιος άνθρωπος που σου καθρεφτίζει αυτό που θέλεις από μία σχέση. Ό,τι από αυτά και να συμβεί, αυτή την περίοδο οι σημαντικότερες εξελίξεις αφορούν τις σχέσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου, στο ίδιο σημείο που πραγματοποιήθηκε και η νέα Σελήνη πριν από λίγες μέρες. Όλα αυτά είναι πολύ θετικά για την εργασία, αν και είναι πολύ πιθανό να έχεις αρκετή δουλειά αυτή την περίοδο. Τα συναισθηματικά σου, που σε απασχολούν και περισσότερο εδώ που τα λέμε, έχουν επίσης καλές προοπτικές.

Ένα πράγμα πρέπει να προσέξεις, στις σχέσεις υπάρχουν αρκετά στάδια οικειότητας, όταν ξεπεράσεις το στάδιο της κατάκτησης και διαπιστώσεις ότι κερδίζεις κάτι από τον άλλον (εμπιστοσύνη, προσδοκία για κάτι βαθύτερο, κλπ.) πολύ συχνά κάνεις πίσω. Περίμενε λίγο, να το διερευνήσεις το θέμα πρώτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου, στο ίδιο σημείο που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μια νέα Σελήνη. Ο οίκος αυτός έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα, αλλά και τον ∈ρωτα και φαίνεται ότι ξεκινάει μια περίοδος που έχει εξελίξεις σε συναισθηματικά θέματα.

Ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο είναι να αφεθείς σε έναν ρομαντικό ∈ρωτα, ή να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που να σου αλλάξει τη ζωή. Είναι δηλαδή μια περίοδος κατά την οποία πρέπει να είσαι ανοιχτός, και για να μπαίνουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου αλλά και για να έρθεις πιο κοντά με τον –τη σύντροφό σου.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου, στο ίδιο σημείο δηλαδή που πρόσφατα πραγματοποιήθηκε μια νέα Σελήνη. Ο οίκος αυτός αφορά το σπίτι και την οικογένεια και είναι πολύ πιθανό να γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε αυτούς τους τομείς.

Και κάτι άλλο για αυτές τις μέρες: Αυτό που θέλεις υπάρχει μέσα σου αλλά πρέπει να το βρεις, και σίγουρα δεν είναι πάντα το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Και ο τρόπος για να το βρεις είναι να ακούς τι σου λέει το συναίσθημά σου μπροστά από κάθε επιλογή που έχεις. Νιώθεις όμορφα; Η επιλογή μάλλον είναι καλή. Μην το μπερδεύεις πολύ το ζήτημα.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου, στο ίδιο σημείο που πραγματοποιήθηκε και μια νέα Σελήνη. Είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες και οι συμφωνίες, αλλά χρειάζεται και προσοχή στην επικοινωνία. Όλα αυτά σημαίνουν ότι πολύ απλά έχεις ή θα έχεις το απαραίτητο υλικό στη διάθεσή σου για να δημιουργήσεις νέα πράγματα.

Είναι καθαρά στο δικό σου χέρι να κάνεις ένα προσεκτικό σχεδιασμό του τι θέλεις να κατακτήσεις και να το δρομολογείς σταδιακά. Η ζωή σου αυτή την περίοδο είναι ένα ενδιαφέρον project με πολύ καλές προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου, στο ίδιο σημείο που πραγματοποιήθηκε η νέα Σελήνη πρόσφατα. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τα οικονομικά και σίγουρα χρειάζεται κάποια προσοχή στα έξοδα.

Advertisements

Η νέα Σελήνη όμως θα φέρει και ευκαιρίες και ανοίγματα. Η σημαντικότερη ευκαιρία που έχεις είναι να διορθώσεις τις σχέσεις σου αν αυτές έχουν κάποιο πρόβλημα ή απλώς είναι απόμακρες. Έχεις ανάγκη να νιώσεις την οικειότητα που μπορεί να σου προσφέρει ένα πρόσωπο που το θεωρείς οικογένειά σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και η ενέργεια που θα σου δίνει είναι απίστευτη – ίσως υπερβολική κάποιες φορές. Στο ζώδιό σου έχει πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη πρόσφατα και όλα δείχνουν ότι θα στραφείς δυναμικά προς τους στόχους σου.

Τις ισορροπίες όμως στη σωστή κατανομή χρόνου και ενέργειας μπορείς να τις βρεις, και για να λέμε την αλήθεια, δεν θα πάθει και τίποτα η καριέρα σου αν ασχοληθείς με αυτήν κάπως λιγότερο αυτές τις μέρες. Εξάλλου, ο Άρης και η Αφροδίτη υπόσχονται ανοίγματα και πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα επαγγελματικά και στα συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου, στο ίδιο σημείο που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και μια νέα Σελήνη. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση και τη δημιουργική μοναχικότητα και μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια θέματα προς επεξεργασία.

Η δουλειά είναι πολλή, αλλά μάλλον είναι κάτι συγκεκριμένο στη δουλειά που σε πιέζει και που ολοκληρώνεται από ό,τι φαίνεται. Επειδή όμως μερικές φορές η πίεση που σου ασκείται είναι υπερβολική, είναι σημαντικό να προσέχεις την υγεία σου, υπερκοπώσεις κλπ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου, στο ίδιο σημείο δηλαδή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και η νέα Σελήνη. Αυτά σημαίνουν ανανέωση και ευκαιρίες που σχετίζονται με την κοινωνική σου ζωή και φιλικές σχέσεις.

Κάτι σημαντικό που μπορείς να κάνεις και δεν πρέπει να αμελήσεις είναι να φτιάξεις μια περισσότερο οργανωμένη καθημερινότητα η οποία να περιέχει πάση θυσία τουλάχιστον μία δραστηριότητα που να σου αρέσει, ακόμη κι αν αυτή είναι υπερβολικά απλή και φαινομενικά ασήμαντη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για άλλη μια φορά τα επαγγελματικά σου έρχονται στο επίκεντρο. Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου και θα τους δώσει μια σοβαρή ώθηση, ενώ στο ίδιο σημείο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και μια νέα Σελήνη.

Ένας βασικός κανόνας που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι ότι στη δουλειά δεν πρέπει να χαλαρώνεις πολύ με τους άλλους, να μιλάς πολύ ή να ανοίγεσαι πολύ. Όλα με μέτρο γιατί δεν είναι και δύσκολο να βρεθείς εκτεθειμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου, στο ίδιο σημείο που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και μια νέα Σελήνη. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τις συνδιαλλαγές με το εξωτερικό, με τα ταξίδια, τη γνώση, την πνευματικότητα και την αλλαγή αντιλήψεων.

Αν κάτι σε απασχολεί στα επαγγελματικά, εξέτασέ το πρώτα ρεαλιστικά, δες αν είναι πραγματικό πρόβλημα και αν μπορείς να κάνεις κάτι για να το λύσεις και ασχολήσου μόνο τότε με αυτό και κρατώντας χαμηλούς τόνους. Σε όποια κατάσταση και να βρίσκονται τα επαγγελματικά σου, μπορείς να αισιοδοξείς γιατί αυτό το μήνα μπορεί να δρομολογηθεί μια νέα αρχή σε αυτόν τον τομέα.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου, στο ίδιο σημείο που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και μια νέα Σελήνη. Από τη μία μεριά θέλουν λίγη προσοχή τα έξοδα και οι οικονομικές συμφωνίες, από την άλλη μπορεί να ζήσεις ένα συναρπαστικό ∈ρωτα.

Η Αφροδίτη πάντως είναι σίγουρο ότι θα κάνει να νιώσεις αρκετές φορές ανακούφιση συναισθηματικά και να φροντίσει ή να αποκατασταθείς με την ευρύτερη έννοια, ή να αποκαταστήσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα