Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (30-9-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, ανέμελη θα είναι η στάση σας με έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε απ την πίεση, θα ζήσετε ευχάριστες ∈ρωτικής στιγμές χωρίς προβληματισμούς. Κρατήστε ακμαία τη διάθεση που θα έχετε να αλλάξετε τα ∈ρωτικά σας δεδομένα, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό, καταφθάνει ευκαιρία για νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα. Σας παροτρύνω να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί θα σας μεταβιβάσει σε ένα διαφορετικό και βελτιωμένο επίπεδο ζωής.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα έχετε ομαλή επικοινωνία μέσα στη σχέση σας. Σε προσωπική σας συνάντηση με πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά σας αισθήματα, θα βγουν στην φόρα κρυμμένες σκέψεις και βλέψεις που θα σας οδηγήσουν σε έναρξη δεσμού. Τώρα θα είστε πλέον σε θέση να κατανοήσετε κινήσεις και πράξεις που μέχρι στιγμής σας δημιουργούσαν απορίες. Θα σημειωθεί κατάληξη θέρμης ∈ρωτικής ένωσης, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι περνάτε σιγά σιγά σε πορεία σχέσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος θα σας αναστατώσει με το τηλεφώνημα που θα σας κάνει. Δυναμική θα είναι η προσέγγιση του, θα καταφέρει να σας αιφνιδιάσει. Μια απρόσμενη πρόταση βραδινής ώρας θα φέρει θερμά ∈ρωτικά αναποδογυρίσματα καταλήγοντας σε ευχάριστο ∈ρωτικό γεγονός. Απρόοπτα ∈ρωτικά συμβάντα θα κάνουν την εμφάνιση τους και δεν αποκλείεται να υπάρξει συναισθηματικό δίλημμα. Από την άλλη πλευρά ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει, ίσως να βρει τρόπο να σας ξελογιάσει!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, συναντήσεις και συνομιλίες που θα έχετε με συγκεκριμένο ∈ρωτικό πρόσωπο θα κλείσουν το μεταξύ σας συναισθηματικό αδιέξοδο, περνάτε σε καινούργιο ∈ρωτικό στάδιο. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να φανερώσετε την έλξη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις. Κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε δεν θα είναι τόσο περαστικές όσο θα νομίζετε.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, ειρηνική, αποφασιστική και αποτελεσματική θα είναι η στάση σας. Από ένα συναισθηματικό βάρος θα απελευθερωθεί η καρδιά σας, θα ανοίξετε τη σκέψη σας, θα λύσετε τους προβληματισμούς σας. Εξομολογήσεις αποκαλύψεις και ευχάριστες πληροφορίες θα διαλύσουν ασάφειες, θα μπουν οι ∈ρωτικές σας υποθέσεις σε τάξη. Προμηνύεται ένωση με πρόσωπο που ως τώρα υπήρχαν μεταξύ σας μπερδεμένες καταστάσεις, περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης και θερμής ένωσης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οι σκέψεις σας θα είναι ξεκάθαρες, απελευθερωμένες και συνειδητές. Σήμερα θα κάνετε το βήμα να ξεφύγετε από τον κοινότυπο τρόπο σκέψης. Ευνοϊκές εξελίξεις και άμεσα ανοίγματα θα καταφέρουν να αναζωογονήσουν την ∈ρωτική σας ζωή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εισχωρήσει στην ∈ρωτική σας καθημερινότητα ανανεώνοντας τις διαθέσεις σας. Δεν αποκλείεται να ∈ρωτευτείτε πρόσωπο που θα διαφέρει πολύ από τα στερεοτυπικά ∈ρωτικά σας στάνταρ.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, εξωστρεφής θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά, επιθυμία σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες στοχεύοντας στον εντυπωσιασμό αλλά και στο άμεσο ξεκαθάρισμα. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση θα υπάρξει μεταξύ σας ηρεμία και επικοινωνιακή ισορροπία, αναλυτικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους καταφθάνει ευκαιρία καινούργιας ∈ρωτικής γνωριμίας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σημερινή μέρα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να απελευθερωθείτε από αναγκαστικούς συμβιβασμούς που καθιστούν στάσιμη την ∈ρωτική σας ζωή. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι θα προτιμήσετε συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά και αυθόρμητα χωρίς πρέπει και περιορισμούς. Φιλική θα είναι η διάθεση σας, ο τρόπος που θα χειριστείτε μια καινούργια γνωριμία θα έχει εξελίξιμη κατάληξη.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, η εκφραστικότητα σας θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, ιδιαιτέρως ελκυστικοί θα φανείτε στο αντίθετο φύλο. Θα καταφέρετε να τραβήξετε την προσοχή ενός συγκεκριμένου ατόμου. Θερμή και ∈ρωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, το ταίρι σας θα προσκολληθεί επάνω σας, το ενδιαφέρον του θα είναι επικεντρωμένο σε εσάς. Ευχάριστη κουβέντα θα σας δώσει την ευκαιρία να προχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα θελήσετε ξεκαθαρίσματα και δημιουργικά αποτελέσματα, επιθυμία σας θα είναι να επενδύσετε συναισθηματικά, και όντως αν το κάνετε, δεν θα απογοητευτείτε. Εσείς  οι ∈ρωτικά μόνοι, επικεντρωθείτε στη δύναμη της γοητεία σας, διατηρήστε σε υψηλά επίπεδα την αυτοπεποίθηση σας και καλοδεχτείτε τα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν. Θα υπάρξει άνοιγμα για νέα ∈ρωτική γνωριμία με πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα είστε εξοπλισμένοι με γοητεία, ∈ρωτισμό και αυθορμητισμό. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στις ∈ρωτικές σας υποθέσεις, θα εμφανιστεί στο παρόν σας πρόσωπο από το παρελθόν, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να το διεκδικήσετε. Σήμερα εντυπωσιακό θα είναι το παρουσιαστικό σας, κάποιος θα σας πιάσει την κουβέντα με σκοπό. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ και καινούργιες γνωριμίες, ανοίγετε δρόμος ∈ρωτικών περιπετειών.

Ιχθύς
Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να φέρετε κοντά σας το πρώην ταίρι σας τερματίζοντας τη διαδικασία χωρισμού. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα επέλθει στην ∈ρωτική σας σχέση, θα συνοδεύεται με ειλικρινείς εξομολογήσεις και ευχάριστες αλλαγές. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνουν μέσα σε φιλικό περιβάλλον, θα κρύβει όμορφες εξελίξεις. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας μακροχρόνιων προδιαγραφών.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα