Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων για αυτή την εβδομάδα (30/9 έως 6/10)

Κριός

Advertisements

Μετά την πρόσφατη και πολύ συμπαθητική νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σου, στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και ο Άρης από τις 4. Ο έβδομος οίκος σου αφορά τις σχέσεις τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και έρχεται ένας αέρας ανανέωσης.

Σημείωση: Αν μπλέκεις με λάθος άτομα, εκτός από τους πλανήτες πρέπει να ψάξεις και αλλού τον λόγο για αυτό. Είναι πολύ πιθανό να επιλέγεις εσύ τα λάθος άτομα, γιατί μπορεί ασυνείδητα να νομίζεις ότι η επιλογή αυτού του είδους ανθρώπων είναι αυτή που θα σε σώσει. Από ό,τι φαίνεται όμως δεν είναι έτσι.

Ταύρος

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου όπου πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και μια νέα Σελήνη. Είναι πολύ πιθανό ότι θα έχεις αρκετή δουλειά αυτή την περίοδο και καλό θα ήταν να είσαι οργανωμένος. Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου είναι τα ζητήματα που έχουν το περισσότερο ενδιαφέρον. Σε περίπτωση που έχει λήξει μια συνεργασία δεν πρέπει να ανησυχείς, γιατί θα αντικατασταθεί σύντομα και θα έχει καλές προοπτικές.

Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι ασχολείσαι με εκατό περίπου πράγματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά, το σπίτι, τους άλλους, την κοινωνία, αλλά όχι με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

Δίδυμοι 

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον ∈ρωτα και τη δημιουργικότητα, στο ίδιο σημείο που πραγματοποιήθηκε και πρόσφατα μια νέα Σελήνη! Είναι πολύ πιθανό να ξεκινάει μια νέα περίοδος στη συναισθηματική σου ζωή! Αν το πρόβλημα είναι ότι νιώθεις μπερδεμένος-η στα συναισθηματικά, ή σε αδιέξοδο, η λύση, όπως φαντάζεσαι, δεν είναι να κάνεις ότι αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν. Σύντομα πρόκειται να διαψευστείς, για αυτό προετοιμάσου.

Υ.Γ. Ίσως αυτό το μπέρδεμα να είναι και ο λόγος για τον οποίο νιώθεις συχνά μόνος σου ενώ βρίσκεσαι ακόμη και με δικούς σου ανθρώπους.

Advertisements

Καρκίνος

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου, στο ίδιο σημείο που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μια νέα Σελήνη. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, τομείς στους οποίους μπορούν να γίνουν θετικές αλλαγές.

Οι διελεύσεις αυτή την περίοδο φαίνεται ότι σε προετοιμάζουν για έναν νέο δρόμο, μια μεγάλη θετική αλλαγή, μια διαφορετική κατεύθυνση. Πολλά πάντως εξαρτώνται από τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες, όταν βέβαια αυτές είναι ξεκαθαρισμένες μέσα σου.

Λέων 

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες συμφωνίες, στο ίδιο σημείο μάλιστα πραγματοποιήθηκε μια νέα Σελήνη πρόσφατα. Επίσης, είναι πολύ ανακουφιστικό που ο Άρης φεύγει από τον οίκο των οικονομικών σου και μειώνονται έτσι τα έξοδα!

Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο που δέχεσαι τόση θετική ενέργεια από τον τρίτο οίκο σου και τη νέα σελήνη που έγινε πρόσφατα εκεί. Οι επικοινωνιακές σου δυνατότητες είναι πολύ μεγάλες, και αποτελούν τη λύση σε κάποια θέματα στις σχέσεις σου που μέχρι τώρα φαίνονταν άλυτα.

Παρθένος

Ο Άρης από τις 4 θα περάσει στον δεύτερο οίκο σου, στον οποίο πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και μια θετική νέα Σελήνη. Είναι πιθανό να έρθουν κάποια έξοδα, αλλά με τη νέα Σελήνη ταυτόχρονα οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα θα είναι πολύ θετικές. Ο ∈ρωτας θέλει να ρισκάρεις ορισμένα πράγματα είναι η αλήθεια, και να πάρεις απόφαση ότι μάλλον δεν χωράει στα κουτάκια της λογικής που σου αρέσουν πάρα πολύ.

Advertisements

Δεν λέμε να τα δίνεις όλα χωρίς να σκέφτεσαι, αλλά ίσως να μην περιμένεις να είναι και όλα απόλυτα στα μέτρα σου.

Ζυγός

Είχαμε πρόσφατα μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, αλλά τώρα θα έχεις και τον Άρη μαζί σου από τις 4! Ο Άρης σου δίνει απίστευτη ενέργεια για να ασχοληθείς με τους στόχους σου και τώρα είναι και η ιδανική εποχή με τη νέα Σελήνη που φέρνει ανανέωση και νέα ξεκινήματα.

Τα ταλέντα σου, οι δεξιότητες και ενδεχομένως η εμπειρία που έχεις αποκτήσει με αρκετό κόπο, αναδεικνύονται χωρίς καν να το προσπαθείς, οπότε δεν θα περάσεις απαρατήρητος στον επαγγελματικό τομέα. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι φέρεσαι με απόλυτο επαγγελματισμό, κάτι που σε εσένα θεωρείται φυσική τάση.

Σκορπιός

Είναι μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους με τον Άρη από τις 4 στον δωδέκατο οίκο σου, στο ίδιο σημείο που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και μια νέα Σελήνη. Είναι πολύ πιθανό επίσης, να ασχολείσαι με διάφορα συναισθηματικά θέματα που έρχονται στην επιφάνεια.

Η νέα Σελήνη που έγινε στον δωδέκατο οίκο σου την προηγούμενη βδομάδα είναι μια ένδειξη ότι μπορείς να κάνεις απίστευτα άλματα σε όποιον τομέα σε ενδιαφέρει, να δεις ρεαλιστικά τα προβλήματά σου, ακόμη και αυτά που είναι συναισθηματικά, και να τους εναντιωθείς σαν γνήσιος πολεμιστής, να απαλλαγείς από συνήθειες που θεωρείς περιττές και να εξουδετερώσεις τους ανταγωνιστές σου με την αδιαφορία σου για αυτούς.

Τοξότης

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου, στο ίδιο σημείο που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και μια νέα Σελήνη. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλίες και τις ομάδες, αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

Όχι μόνο θα απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με κόσμο αλλά και από ό,τι φαίνεται από τη νέα σελήνη που έγινε την προηγούμενη βδομάδα στον ενδέκατο οίκο σου, μέσα από τις κοινωνικές επαφές και τις δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα γεννηθεί κάτι καινούριο ή ένας ∈ρωτας ή μια νέα συνεργασία ή και τα δύο.

Αιγόκερως

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου, στο ίδιο σημείο που πρόσφατα πραγματοποιήθηκε μια νέα Σελήνη. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, τα οποία θα έχουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις μέσα στον Οκτώβριο.

Κάτι άλλο που μπορεί να συμβεί είναι κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, ίσως κάποια νέα συνεργασία ή η ενασχόλησή σου με κάτι διαφορετικό που θα σε κάνει να νιώθεις ανανεωμένος. Μην φοβάσαι να πειραματιστείς με οτιδήποτε καινούριο και πάνω από όλα έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου.

Υδροχόος

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου, στο ίδιο σημείο που πραγματοποιήθηκε και μια νέα Σελήνη πρόσφατα. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με το εξωτερικό, τα ταξίδια, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και την πνευματικότητα, τομείς που μπορούν να έχουν σημαντικές εξελίξεις.

Το πρώτο όμως που κάνει σημαντικό τον οίκο αυτό είναι οι νέες, καινοτόμες ιδέες και οι διευρυμένους ορίζοντες. Οι ιδέες που θα έρθουν ξαφνικά, η αισιοδοξία και η αίσθηση ότι το μυαλό σου ανοίγει διάπλατα είναι αρκετά για να νιώθεις ικανοποιημένος.

Ιχθύς

Ο Άρης από τις 4 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου, στο ίδιο σημείο όπου πραγματοποιήθηκε και μια νέα Σελήνη. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τις οικονομικές συμφωνίες, αλλά και τον ∈ρωτα. Ο Οκτώβριος μπορεί να είναι μια περίοδος γεμάτη πάθος.

Υ.Γ. Ίσως δεν μπορείς να αποφύγεις την πολλή δουλειά, παρ’ όλο που νιώθεις ότι ήρθε η εποχή για να αναπληρώσεις τις δυνάμεις σου γιατί ίσως νιώθεις έλλειψη ενέργειας. Με το που τελειώνεις μια επαγγελματική υποχρέωση, εμφανίζεται μια άλλη που συχνά είναι πιο απαιτητική από την προηγούμενη. Και ενώ υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να απολαύσεις τη ζωή σου εκτός γραφείου, ίσως δεν υπάρχουν ο χρόνος και το κουράγιο.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα