Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή την εβδομάδα 24 ως 30 Ιουνίου 2019

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου ο ρομαντισμός έχει τον πρώτο λόγο μπορούμε να πούμε. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο σου των γνωριμιών και της επικοινωνίας και αν είσαι μόνος και ρίξεις μια ματιά γύρω σου μπορεί να δεις ευκαιρίες να έρθεις κοντά με νέους ανθρώπους. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μια δυσκολία στην κρίση σου, αλλά σύντομα θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή η λέξη που περνάει συχνότερα από το μυαλό σου είναι «θέλω», έχεις όνειρα, φιλοδοξίες και πάνω όλα επιθυμία για δημιουργικότητα και για κάτι που θα σε βγάλει από τα συνηθισμένα. Επειδή όμως το πάθος σου είναι ανεξέλεγκτο δεν θα ήταν κακή ιδέα να προσέχεις πώς εκφράζεσαι, ειδικά στις στενές προσωπικές σου σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται τον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία κυρίως, αλλά και με τις νέες γνωριμίες και τους νέους ανθρώπους στη ζωή σου. Και καθότι ενθουσιώδης, ενεργητικός και διεκδικητικός, μπορεί και θέλει να σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κύκλο σου, να έρθεις περισσότερο κοντά με κάποιο πρόσωπο που έχεις σταμπάρει και να βελτιώσεις τη συναισθηματική σου ζωή. Τι είναι αυτό που σε κρατάει σε μια σχέση ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν είναι εύκολα; Πώς μπορείς να συνυπάρχεις εγκαταλείποντας κάθε είδος ελέγχου του άλλου; Και πάνω από όλα πώς θα μπορούσες να σταματήσεις να φοβάσαι και να κάνεις καταστροφικά σενάρια ότι τα πράγματα μπορεί ξαφνικά να κάνουν τούμπα και να βιώσεις την εγκατάλειψη;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος αυτές τις μέρες, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Μπορείς να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να έρθεις περισσότερο κοντά με φίλους ή με τον σύντροφό σου, να χαλαρώσεις! Αν και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα είναι μια ένδειξη ότι μπορεί στα συναισθηματικά θέματα η κρίση σου να μην είναι πολύ ξεκάθαρη. Παρ’ όλα αυτά στην πορεία θα δεις καλύτερες σχέσεις, καλύτερα οικονομικά, καλύτερη διάθεση, όλα καλύτερα. Όμως, πρέπει να θυμάσαι διαρκώς ότι το σώμα είναι κάτι που θέλει προσοχή και συντήρηση και ότι η σωστή διατροφή δεν είναι μια συνήθεια που εφαρμόζουμε όποτε μας καπνίσει, είναι μια συνήθεια που πρέπει να εφαρμόζεται πάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου είναι στα καλύτερά του αυτές τις μέρες και σου δίνει απίστευτη ενέργεια και ενθουσιασμό για νέα πράγματα κυρίως στα συναισθηματικά θέματα. Μπορεί να μην είναι πολύ ξεκάθαρη η πορεία μιας σχέσης ή γνωριμίας ακόμη, αλλά αυτό είναι προσωρινό. Ο Κρόνος στον έβδομο οίκο σου σου υπενθυμίζει ότι οι σχέσεις δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, αλλά ότι με αγάπη όλα γίνονται. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι νιώθεις πως ένα κεφάλαιο στη ζωή σου κλείνει και ένα άλλο ανοίγει. Με αυτό εννοούμε ότι κάτι μοιάζει σαν να ολοκληρώνεται με κάποιο τρόπο και να προχωράς μπροστά. Θα μπορούσε για παράδειγμα η σχέση σου να περνάει σε άλλο επίπεδο, η δουλειά σου να περνάει σε άλλο επίπεδο ή η οικογένειά σου να διευρύνεται.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον πιο κοινωνικό οίκο σου και μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες και νέους ανθρώπους κοντά σου. Μια περίπτωση φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πάντως. Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να φέρει διάφορα “εσωτερικά” θέματα στην επιφάνεια, αλλά το καλό είναι ότι και θα σε βοηθήσει να τα επιλύσεις και σε λίγο θα βρεθεί στο ζώδιό σου για να σου δώσει απίστευτο δυναμισμό. Τα ερwτικά σου είναι ένα θέμα που γενικώς δεν βγαίνει εύκολα από το μυαλό ενός Λέοντα, αφενός μεν γιατί είσαι ερωτύλος, αφετέρου γιατί αν δεν έχεις κάτι να τρώγεσαι νιώθεις ένα υπαρξιακό κενό. Παρ’ όλα αυτά έχεις καταλάβει ότι είναι σημαντικό να αφήνεις κάποια πράγματα να συμβαίνουν – ή να μην συμβαίνουν, χωρίς έλεγχο, μόνα τους, χωρίς να τα αναλύεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις ομάδες, τις φιλικές σχέσεις και τη δικτύωση και είναι μια πολύ καλή στιγμή για να έρθεις κοντά με νέους ανθρώπους. Ίσως και περισσότερο κοντά με τον σύντροφό σου ή με μια νέα γνωριμία που μπορεί να γίνει αυτές τις μέρες. Ο Κρόνος στον πέμπτο οίκο σου σου υπενθυμίζει ότι ο έρωτας χρειάζεται και συνέπεια, προσπάθεια και σοβαρότητα! ΥΓ. 1 Να έχεις αυτοπεποίθηση και να μην φοβάσαι ή σκέφτεσαι την πιθανότητα να «χάσεις». ΥΓ. 2 Να μην σε νοιάζει αν θα πάνε τα πράγματα καλά ή αν θα είναι όλα υπό έλεγχο. Χάσιμο χρόνου.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 24 είναι μεν ρομαντική, αλλά έχουμε το εξής θέμα: ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης του χάους και μπορεί, ας πούμε, να μην βγάζεις άκρη σε σχέση με το τι συμβαίνει με μια ρομαντική υπόθεση. Παρ’ όλα αυτά, όλα θα διευκρινιστούν πολύ σύντομα. Εξάλλου, η Αφροδίτη βρίσκεται στον πιο θετικό και αισιόδοξο οίκο σου. Τα σενάρια είναι πολλά: Επιστρέφει ένας έρωτας από το παρελθόν; Προχωράει μια σχέση πιο ικανοποιητικά σημεία; Ή μήπως δεν προχωράει καθόλου και αρχίζεις να κάνεις δεύτερες σκέψεις; Όπως και να έχει πάντως, όλος ο μήνας είναι πολύ καλός για οτιδήποτε αφορά τις σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ ερwτική μεν, αλλά μπορεί να μην είναι και πολύ ξεκάθαρα αυτά που συμβαίνουν στα συναισθηματικά σου προς το παρόν. Η κρίση σου δεν είναι και πολύ αντικειμενική, οπότε καλύτερα να περιμένεις προτού βγάλεις συμπεράσματα. Μπορεί ο Άρης να σου δίνει ώθηση για νέα πράγματα, αλλά καλό θα ήταν να κάνεις προσεκτικά βήματα. Υ.Γ. Δεν είναι απαραίτητο να κλείνεσαι, είναι πολύ πιθανό να βρεις καλύτερη άκρη αν μοιραστείς τις σκέψεις σου με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Από την επόμενη βδομάδα πάντως οι θετικές εξελίξεις στη σχέση σου θα είναι ραγδαίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, πολύ ρομαντική και πολύ θετική από τη μία πλευρά, από την άλλη όμως ο ρομαντισμός μπορεί να μην σε αφήνει να δεις πολύ ξεκάθαρα και αντικειμενικά μια κατάσταση. Ο Άρης στον Καρκίνο βέβαια σημαίνει ότι δεν κρατιέσαι και παρασύρεσαι από ενθουσιασμό. Σε αυτό το σημείο δύο διευκρινίσεις: 1) Έχεις την τάση να παρασύρεσαι από ενθουσιασμό, σύμφωνοι, αυτή τη φορά δεν έχεις άδικο, παρ’ όλα αυτά αν υπάρχει κάτι στα σκαριά είτε συναισθηματικά είτε επαγγελματικά το οποίο φαίνεται ότι πηγαίνει καλά δεν είναι απαραίτητο να το ρισκάρεις (ακόμη) για κάτι που δεν ξέρεις καθόλου μα καθόλου πώς θα πάει. 2) Έχεις την τάση να βιάζεσαι και να θέλεις τα πράγματα να πάνε όπως τα φαντάζεσαι εδώ και τώρα. Αν δεν μάθεις να υπομένεις τη ρουτίνα μέχρι να έρθουν τα πρώτα αποτελέσματα, πολύ απλά, δεν θα έχεις αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου των σχέσεων και των συνεργασιών και σου δίνει απίστευτη ενέργεια και ενθουσιασμό που διοχετεύεται στον συναισθηματικό τομέα. Μπορεί όμως η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα να θολώσει λίγο την κρίση σου και να πέφτεις έξω στα συμπεράσματα που βγάζεις – ή έστω λίγο έξω. Έχεις, πάντως, την ευκαιρία να οικοδομήσεις και να βιώσεις την πραγματική οικειότητα σε πολλές σχέσεις σου, ακόμη και με τον –τη σύντροφό σου από τον-την οποίο-α κρατάς συχνά αποστάσεις γιατί, ίσως, κάποιες φορές δεν θέλεις να εκτεθείς συναισθηματικά. Δεν θα πάθεις και τίποτα, πάντως, αν εκτεθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα έχει πολύ ενδιαφέρον για τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά σου περιορίζει την κρίση σε σημαντικό βαθμό. Δεν είναι ακριβώς εύκολο δηλαδή να βγάλεις το οποιοδήποτε συμπέρασμα σχετικά με ένα άτομο – ακόμη τουλάχιστον. Ο Άρης από την άλλη φέρνει πολλή δουλειά και αυτό μπορεί να σε πιέζει λίγο, αλλά το γεγονός ότι νιώθεις παραγωγικός ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σου. Αυτή την περίοδο μπορείς να εκφραστείς τόσο αποτελεσματικά που οι άλλοι να σε κοιτάνε σαν χάνοι και να ακούσεις τόσο προσεκτικά που οι άλλοι να νομίζουν ότι μπορείς να αφουγκραστείς την ψυχή τους. Όλα αυτά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις υπέρ σου διορθώνοντας τις σχέσεις που αντιμετώπισαν προβλήματα, χτίζοντας μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και σου δίνει ενθουσιασμό και ώθηση να ασχοληθείς με τα όνειρά σου. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ένας νέος έρωτας αυτή την περίοδο, αν και η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι λίγο περίεργη και μπορεί να μην σε αφήνει να βλέπεις αυτό που πραγματικά συμβαίνει στην παρούσα φάση. Υ.Γ. Οι επιθυμίες σου μπορούν τώρα να γίνουν πραγματικότητα (πάντα αν βρίσκονται στη σφαίρα του ρεαλισμού) και οι ανάγκες σου να καλυφθούν ακόμη κι αν θεωρείς ότι η μεγαλύτερη έκπληξη που μπορεί να σου συμβεί είναι να ξυπνήσεις και να δουλεύεις το ίδιο σκληρά με χτες και προχτές.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα