Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου (24-30/6/2019)

Κριός

Advertisements

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 24 έχει ενδιαφέρον σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά μπορεί η κρίση σου να μην είναι πολύ ξεκάθαρη σχετικά με μια σχέση. Αυτή την περίοδο ασχολείσαι πολύ με το σπίτι ή / και την οικογένεια, αυτό λέει ο Άρης στον τέταρτο οίκο σου. Ο οίκος αυτός όμως σχετίζεται και με τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να κάνεις τώρα ξεκαθαρίσματα με τον-τη σύντροφό σου αν αυτό χρειάζεται και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά αν δεν έχεις σύντροφο και θέλεις να αποκτήσεις. Η περίοδος αυτή μπορεί να σου φέρει εκτός από ψυχική ηρεμία και ό,τι άλλο θες.

Ταύρος

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική για τα οικονομικά σου και την κοινωνική σου ζωή, αλλά μπορεί να δημιουργεί και πλάνες! Ο Ποσειδώνας μερικές φορές μπερδεύει λίγο την κρίση σου. Το χρήμα έφυγε για λίγο διάστημα από τα χέρια σου με αποτέλεσμα να αγχωθείς, να επανασχεδιάσεις την οικονομική πολιτική σου, να φοβηθείς και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά. Good news: Τα χρήματα σου ξαναχτυπάνε πολύ σύντομα την πόρτα. Ο Άρης, επίσης, αυτή τη βδομάδα σου δίνει ενέργεια και βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι 

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική – η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι ευνοϊκό από όλες τις πλευρές, αλλά ο Ποσειδώνας θολώνει λίγο την κρίση σου και για αυτό χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί στη δουλειά και στις σχέσεις. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός και με τα οικονομικά σου μέχρι το τέλος του μήνα. Αν ήσουν λιγότερο επικριτικός με τον εαυτό σου πάντως τα πράγματα θα μπορούσαν να πάνε πολύ καλύτερα. Οι ενοχές για το παραμικρό και η αίσθηση της ευθύνης για τα πάντα μερικές φορές νιώθεις ότι δεν θα σε αφήσουν ποτέ σε ησυχία. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Το κακό με τις ενοχές είναι ότι μας αποπροσανατολίζουν και ή δεν ξέρουμε πού πάμε, ή απλώς μας βάζουν σε λάθος δρόμο.

Καρκίνος

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 24 έχει πολύ ενδιαφέρον, αλλά μπορεί να θολώνει λίγο την κρίση σου, ίσως με ένα θέμα που σε απασχολεί καιρό. Δεν χρειάζεται να αναζητάς επίμονα απαντήσεις εδώ και τώρα, θα έρθουν σύντομα. Ο Άρης στο ζώδιό σου σε παρασύρει και βιάζεσαι λίγο παραπάνω μερικές φορές. Η δουλειά είναι πραγματικά κουραστική τον τελευταίο καιρό, αλλά ευτυχώς υπάρχουν οι σχέσεις, οι άνθρωποι γύρω σου που δεν αντέχεις να βρίσκονται μακριά σου, ούτε εσύ ούτε εκείνοι. Γιατί από ό,τι φαίνεται, όσο ανεξάρτητος και σούπερ κουλ κι αν φιλοδοξείς να δείχνεις, και τους άλλους χρειάζεσαι και την οικειότητα νιώθεις την ανάγκη να καλλιεργήσεις.

Λέων 

Advertisements

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 24 έχει ενδιαφέρον αλλά μπορεί να δείχνει ότι δεν είσαι ακριβώς σε θέση να καταλάβεις τι πρέπει να γίνει με μια προσωπική σου υπόθεση ή με μια φιλική σου σχέση. Μπορεί διάφορα ψυχολογικά θέματα να έρχονται στην επιφάνεια αυτή την περίοδο, αλλά αυτό θα λειτουργήσει πολύ βοηθητικά, τελικά. Είναι πραγματικά μια περίοδος που το νοητικό σου δυναμικό θριαμβεύει και που μπορείς να το εκμεταλλευτείς για να κάνεις πολύ καλύτερες επιλογές, για να φτιάξεις τις σχέσεις σου με όσους σε ενδιαφέρουν και για να εκμεταλλευτείς ή και να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αυτή την εποχή (και που από ό,τι φαίνεται το κάνεις) είναι να είσαι δεκτικός σαν σφουγγάρι.

Παρθένος

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 24 έχει πολλά θετικά στοιχεία που αφορούν τα επαγγελματικά σου, αλλά μπορεί να είναι και λίγο περίπλοκη, επειδή ο Ποσειδώνας θολώνει λίγο την κατάσταση και δεν είσαι ακριβώς σίγουρος-η πώς να κινηθείς. Από την άλλη ο Άρης στον ενδέκατο οίκο σου φέρνει ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή και φίλους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πτοείσαι αν εκεί που κάνεις τους υπολογισμούς σου όλο προκύπτει κάποια σκέψη που σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια. Αν οργανωθείς σε πρακτικό επίπεδο αλλά και αν οργανώσεις τη σκέψη σου, η οποία μερικές φορές σε εκπλήσσει με το πόσο αρνητική είναι, τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Ζυγός

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και σχετίζεται με συναλλαγές με το εξωτερικό, ταξίδια, γνωριμίες. Υπάρχει βέβαια και ένα ζήτημα σχετικά με το πόσο ξεκάθαρα είναι ορισμένα πράγματα, γιατί ο Ποσειδώνας συνήθως θολώνει την ατμόσφαιρα. Ο Άρης στον δέκατο οίκο σου φέρνει πολλή δουλειά και τρέξιμο, αλλά είσαι σε μια πολύ παραγωγική φάση. Για άλλη μια φορά θα αποδειχθεί ότι οι ατυχίες του παρελθόντος συνέβησαν για να ακολουθήσουν επιτυχίες που θα σε πάνε μπροστά. Είναι μια εποχή κατά την οποία μπορείς να καταφέρεις τα πάντα στην κυριολεξία, να βγάλεις χρήματα, να γίνεις απόλυτα επιτυχημένος σε αυτό που κάνεις, να ασχοληθείς με μια καινούρια δουλειά στην οποία η εξέλιξή σου θα είναι ραγδαία. Το μόνο που πρέπει να μην ξεχνάς, είναι να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να μην αφήνεις τις καταστροφικές σου σκέψεις να σε οδηγούν σε ανόητα αδιέξοδα.

Σκορπιος

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα έχει πολύ ενδιαφέρον και πάθος, μπορεί δηλαδή να σχετίζεται με μια συναισθηματική σου υπόθεση. Το μόνο ζήτημα που προκύπτει είναι ότι ο Ποσειδώνας θολώνει την ατμόσφαιρα και δεν μπορείς προς το παρόν να βγάλεις κανένα ασφαλές συμπέρασμα, ούτε αρνητικό ούτε θετικό. Η κοινωνική σου ζωή είναι στα πάνω της, οι δημόσιες σχέσεις σου στα καλύτερά τους και η ακτινοβολία σου μεγαλύτερη από ποτέ. Μόνο που καλό θα ήταν να χαλαρώσεις λίγο: μοιάζει σαν να προσπαθείς να έχεις την εικόνα σου υπό έλεγχο, σαν από φόβο ότι οι άλλοι πρέπει να βλέπουν ένα «αψεγάδιαστο» πρόσωπο. Όλη αυτή η αναζήτηση ελέγχου μπορεί τελικά να μην σου προσφέρει και πολλά.

Τοξότης

Advertisements

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 24 είναι ενδιαφέρουσα για συγκατοικήσεις, συνεργασίες και για τη συντροφική σου ζωή, αλλά υπάρχει ένα θέμα με το πόσο ξεκάθαρα μπορεί να είναι κάποια πράγματα. Αν για παράδειγμα είσαι στη διαδικασία επεξεργασίας ενός συμβολαίου για να μετακομίσεις, περίμενε μερικές μέρες ακόμη. Γενικά με τις συμφωνίες και ιδιαίτερα με τις οικονομικές, όσο γίνεται μην βιάζεσαι. Η κινητικότητα στον όγδοο οίκο σου δημιουργεί περίεργες καταστάσεις στις σχέσεις σου, ιδίως τις ερWτικές. Φαίνεται σαν να επηρεάζεσαι αρκετά από τις απόψεις και τα συναισθήματα των άλλων και αυτή η τακτική μάλλον δεν πρόκειται να σε αφήσει να ησυχάσεις. Το μυστικό είναι η αποστασιοποίηση. Δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια, αντικειμενική ομορφιά, αντικειμενικά σωστό και λάθος και δεν υπάρχει και κανένας λόγος αυτά να ψάχνεις να τα βρεις «έξω» από σένα. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να μπλέκεσαι περισσότερο.

Αιγόκερως

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 24 έχει ενδιαφέρον και σχετίζεται με την εργασία κυρίως. Υπάρχει βέβαια ένα θέμα με το κατά πόσο είναι ξεκάθαρα ορισμένα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα και ίσως αυτό να σε δυσκολεύει, αλλά θέλει λίγη υπομονή μερικές μέρες. Ο Άρης στον έβδομο οίκο σου σου δίνει μεν ενέργεια, αλλά δείχνει ότι είναι απαραίτητη η προσοχή στην επικοινωνία στις σχέσεις σου. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο Κρόνος σε έχει τσαταλιάσει, δεν ξέρουν όμως ότι στην πραγματικότητα έχεις καταφέρει με τη βοήθειά του να αποκτήσεις μια συναισθηματική απόσταση από τα πράγματα που σε βοηθάει να αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα χωρίς να την ερμηνεύεις ως «καλή» ή «κακή».

Υδροχόος

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια ενδιαφέρουσα όψη στις 24 που σχετίζεται με τα οικονομικά και τη συναισθηματική σου ζωή. Αλλά υπάρχει και μια δυσκολία, ο Ποσειδώνας μπορεί να φέρνει λίγο χάος στην κρίση σου και να μην είσαι σίγουρος-η τι ακριβώς συμβαίνει με μια συναισθηματική σου υπόθεση. Αυτό που έχει πραγματική σημασία για σένα είναι τα δικά σου συναισθήματα, οι δικές σου απόψεις και οι δικές σου σκέψεις, όχι με εγωιστικό τρόπο, αλλά επειδή, έτσι κι αλλιώς, μόνο αυτά μπορείς να ελέγξεις, τους άλλους με τίποτα. Και μια μιλάμε για έλεγχο, καλό θα ήταν να δείχνεις σε αυτούς που εκτιμάς ότι είσαι σταθερός απέναντί τους. Δεν μπορεί τη μία να είσαι ζεστός και την άλλη αόρατος.

Ιχθύς

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια ενδιαφέρουσα όψη στις 24 που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Βέβαια, ο Ποσειδώνας, που είναι και κυβερνήτης σου, μπορεί να θολώνει λίγο την κατάσταση και να πρέπει να είσαι προσεκτικός-ή ειδικά με συμφωνίες και συμβόλαια. Από την άλλη διανύεις μια από τις περιόδους του χρόνου που μπορούν να είναι πραγματικά ερwτικές. Υ.Γ. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι ιδιαίτερα από τους άλλους, τον εαυτό σου τον ελέγχεις μόνο εσύ και μπορείς να τον πας στην κυριολεξία εκεί που θες. Οι άλλοι δεν τα ξέρουν “όλα” και “καλύτερα”, όσο αυθεντίες κι αν το παίζουν ορισμένοι. Ακόμη και να ξέρουν κάτι παραπάνω, όμως, κάτι πολύ φυσιολογικό να συμβαίνει, μπορούν να επικοινωνούν μαζί σου χωρίς επικρίσεις. Αν όχι, τότε μπαίνουν αυτόματα στην κατηγορία των “τοξικών” που καλύτερα να τους έχεις από μια απόσταση.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα