Μην χασετε

Αντίθεση Αφροδίτης με Δία 23/6: Ερwτικές και Οικονομικές Υπερβολές – Τι να προσέχεις

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 , η Αφροδίτη στους Διδύμους, έρχεται αντιμέτωπη με τον Δία στον Τοξότη, σχηματίζοντας όψη Αντίθεσης!

Θα έρθουν αρκετά προβλήματα σε έρωτα και χρήμα, αν δεν συγκρατήσουμε οπωσδήποτε υπερβολές, έπαρση και επιπολαιότητα!

Θα έχουμε την τάση να μην είμαστε ικανοποιημένοι με τίποτα και να θεωρούμε δεδομένα αυτά που έχουμε, να γινόμαστε άπληστοι, απαιτητικοί και κακομαθημένοι!

Η υπεραισιοδοξία μας και ο υπέρμετρος ενθουσιασμός μας, μας ωθεί πολλές φορές να ξεπεράσουμε τα όρια, να κάνουμε γκάφες, να είμαστε βιαστικοί και να πέφτουμε σε λάθη και ριψοκινδυνεύοντας την Τύχη μας, σε Έρωτα και Χρήμα!

Advertisements

Εκείνοι που οφείλουν να προσέχουν περισσότερο είναι οι Μεταβλητοί του 2ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Αυτήν την περίοδο, προσπάθησε να μην κουτσομπολεύεις, να λες πολλά, στα λάθος άτομα και με λάθος τρόπο! Σκέψου πάντα πριν μιλήσεις με κάποιον, αλλά και πριν στείλεις μήνυμα!

ΤΑΥΡΟΣ: Μην θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα και μην τα θες όλα δικά σου σε έρωτα και χρήμα και κυρίως πες όχι στις διατροφικές υπερβολές!

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΣ: Προσγειώσου άμεσα και μην σταματάς τις προσπάθειες, αν δεν θες να χάσεις αυτά που έχεις κερδίσεις. Μην θεωρείς δεδομένη την παροντική εύνοια και μην προκαλείς την τύχη σου σε έρωτα και χρήμα κυρίως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πες όχι σε ψευδαισθήσεις, λανθασμένη διαίσθηση και ουτοπίες, που θα σε παρασύρουν σε λάθος επιλογές. Αν δεν επιστρατεύσεις λογική και σύνεση, θα έχεις συναισθηματικές απογοητεύσεις.

ΛΕΩΝ: Κάνεις αρκετά λάθη με τους φίλους σου και κινδυνεύεις να έχεις απώλειες, λόγω εγωισμού και υπερβολικής προκλητικότητας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μείνε μακριά από επαγγελματικές γκάφες που σε εκθέτουν! Η υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στην καριέρα!

ΖΥΓΟΣ: Η τύχη σου χαμογελά σίγουρα αυτήν την περίοδο, αλλά εσύ ζητάς όλο και περισσότερα! Μην το παρακάνεις με το ρίσκο και μην κάνεις υπερβολές σε επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Advertisements

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου σε έρωτα και χρήμα, θα χρειαστεί να μην πιέζεις καταστάσεις και να μην είσαι απαιτητικός!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσο κι αν σίγουρος είσαι για τον σύντροφο σου, μην τον θεωρείς δεδομένο και παρασύρεσαι σε υπερβολές! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην κάνεις παρορμητικές ερwτικές κινήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν προσέχεις αρκετά τον εαυτό σου, αλλά κυρίως την απόδοση σου στην δουλειά σου! Πέφτεις σε λάθη λόγω υπερβολικής σιγουριάς, για τις δυνάμεις σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπερβολές και γκάφες, θα πλήξουν την ευνοημένη ερwτική σου ζωή, γι’αυτό μην θεωρείς τους πάντες και τα πάντα δεδομένα, καταστρέφοντας την καλή σου φήμη!

ΙΧΘΥΣ: Αν έχεις παραμελήσει σπίτι και οικογένεια, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες! Πες ένα μεγάλο όχι στο ερwτικό σου παρελθόν!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα