Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (25/11 – 01/12)

Κριός

Advertisements

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/11 σε βοηθά να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, αν αυτό είναι κάτι που επιθυμείς. Βέβαια αυτό το νέο ξεκίνημα μπορεί να συνοδευτεί από ξεκαθαρίσματα, για αυτό θα πρέπει να θυμάσαι να κρατάς ήπιους τόνους καθώς είναι πολύ πιθανόν  να υπάρξουν συγκρούσεις. Οι αλλαγές αποτελούν σενάριο της νέας Σελήνης και είναι ευπρόσδεκτες καθώς θα σε βοηθήσουν να  απεμπλακείς από ανθρώπους που μέχρι τώρα είναι on/off στη ζωή σου.

Κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης η Αφροδίτη πέρνα στο ζώδιο του Αιγόκερου όπου θα παραμείνει έως και 19 Δεκεμβρίου. Από αυτό το ζώδιο μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να ανθίσει ένας ∈ρωτας στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.  Αν υπάρχει ένα πρόσωπο  στη δουλειά που σου αρέσει τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το προσεγγίσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Ταύρος

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/11 δημιουργεί έντονο ∈ρωτισμό στην ατμόσφαιρα και αυτό είναι πολύ βοηθητικό για τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου προτίμησε να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου και αποφύγετε τις κοινωνικές επαφές καθώς αυτές οι μέρες ενδείκνυται για συναντήσεις «κεκλεισμένων των θυρών».

Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις κινήσεις που θα κάνεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν ανατροπές οι οποίες δεν θα είναι βοηθητικές. Απόφυγε τον εκνευρισμό ακόμα και αν κάτι δεν πάει όπως το έχεις σχεδιάσει και να θυμάσαι πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης η Αφροδίτη πέρνα στο ζώδιο του Αιγόκερου και δείχνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για την προσωπική σου ζωή, για νέες γνωριμίες αλλά και για ταξίδια.

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/11 δημιουργεί πολύ καλές προοπτικές για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με ένα πρόσωπο το οποίο μόλις έχεις γνωρίσει ή πρόκειται να γνωρίσεις μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει ζητήματα του παρελθόντος και να έχεις κλείσει κάποιες πόρτες οι οποίες παραμένουν μισάνοιχτες.

Η όψη 150 μοιρών που σχηματίζει η νέα Σελήνη με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πάθος και ένταση και αυτό στην υπερβολή του μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα. Κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου αυξάνοντας την ∈ρωτική διάθεση αλλά και τη γοητεία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αισθηματικές περιπέτειες όμως αν θέλεις να επενδύσεις ξανά σε αυτό, θα πρέπει να σκεφτείς όλα τα δεδομένα που έχεις.

Advertisements

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/11 σου φέρνει πολλή δουλειά με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο εύκολο να βρεις χρόνο αλλά και θέληση να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου ζητήματα. Παρόλα αυτά ακόμα και στον εργασιακό σου χώρο μπορεί να υπάρξει φλερτ ή να υπάρξει μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο το οποίο θα σε βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με ευχάριστο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης η Αφροδίτη πέρνα στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο το οποίο πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχεις θέσει στο μυαλό σου για να γίνει σύντροφός σου. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να επενδύσεις χρόνο σε αυτή καθώς το ταίρι σου έχει να σου προσφέρει πολλά.

Λέων

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/11 δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να ∈ρωτευτείς! Η όψη 150 μοιρών που κάνουν τα φώτα της νέας Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως αυτός ο ∈ρωτας μπορεί να έρθει εντελώς ξαφνικά και να δημιουργήσει ανατροπές στις ισορροπίες που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και δεν σε καλύπτει πλέον, τώρα μπορεί να σου δοθεί η αφορμή για να απομακρυνθείς, όμως προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής μπορείς απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος οι νέες γνωριμίες η καλή διάθεση αλλά και ένας νέος ∈ρωτας είναι μερικά από τα σενάρια αυτής της νέας σελήνης.

Κατά τη διάρκεια της η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιό του Αιγόκερου και φέρνει ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες στο εργασιακό σου περιβάλλον ή σε μέρη στα οποία βρίσκεσαι σχεδόν καθημερινά! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση που σε καλύπτει είναι ένα καλό διάστημα και να ξεκινήσεις μία νέα ευχάριστη δραστηριότητα παρέα με το σύντροφό σου, ώστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Παρθένος

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/11 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις σπίτι να ετοιμάσεις ένα δείπνο για εσένα και το ταίρι σου και να περάσετε χρόνο μαζί. Άκουσε την ανάγκη σου και απόφυγε την πολυκοσμία καθώς δεν θα είναι βοηθητική για εσένα αλλά ούτε και για τη διάθεσή σου. Η όψη 150 μοιρών που σχηματίζει ο Ουρανός από τον Ταύρο με τα φώτα της νέας Σελήνης δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές και εκπλήξεις στην προσωπική σου ζωή!

Advertisements

Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον και μάλιστα αυτό θα γίνει με έναν ιδιαίτερο ή ξαφνικό τρόπο. Κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα είναι πολύ ευνοϊκό για τα αισθηματικά σου ζητήματα και αυτά θα βρίσκονται στο προσκήνιο!

Ζυγός

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/11 δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βγεις και να συναναστραφείς με κόσμο, να κάνεις νέες γνωριμίες και φυσικά να φλερτάρεις! Αυτό είναι ένα σενάριο που μπορεί να πάρει «σάρκα και οστά» είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία! Η όψη 150 μοιρών που σχηματίζει ο Ουρανός από τον Ταύρο με τα φώτα της νέας Σελήνης σου λέει να μη ρισκάρεις αν έχεις μία σχέση και θέλεις να παραμείνει στη ζωή σου, καθώς είναι πολύ πιθανόν το ρίσκο να μη σου βγει όπως περιμένεις.

Κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα έχεις ευκαιρίες να συζητήσεις με το σύντροφό σου σχετικά με τη σχέση σας, το σπίτι σας αλλά και κάποια σχέδια που έχεις κατά νου. Αν είσαι ελεύθερος η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες, αλλά με διάθεση να έρθετε ουσιαστικά κοντά.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/11 σου δημιουργεί την ανάγκη να βάλεις σε τάξη αισθηματικές εκκρεμότητες προκειμένου να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η επαφή με το σύντροφό σου θα είναι ευεργετική για τη διάθεσή σου, αρκεί να προσέξεις και να αποφύγεις να γίνεις πιεστικός προκειμένου να εκμαιεύσεις από εκείνον κάτι που θέλεις να μάθεις ή κάτι που θέλεις να ακούσεις. Η όψη 150 μοιρών που σχηματίζει ο Ουρανός που βρίσκεται στον Ταύρο με τα φώτα της νέας Σελήνης δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις λόγω της συμπεριφορά των άλλων.

Κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης η Αφροδίτη πέρνα στο ζώδιο του Αιγόκερου και φέρνει νέες γνωριμίες στην προσωπική σου ζωή. Μέσω των ανθρώπων του στενού σου περιβάλλοντος θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα ή αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει κάτι νέο το επόμενο διάστημα.

Τοξότης

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 26/11 σε καλεί να «βγεις μπροστά» και να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου ζητήματα εδώ και τώρα. Η αλήθεια είναι πως τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται για αυτό αν υπάρχουν πιθανότητες για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή μην καθυστερείς! Η όψη 150 μοιρών που σχηματίζει ο Ουρανός που βρίσκεται στον Ταύρο με τα φώτα της νέας Σελήνης δείχνουν πως εκτός από τις νέες γνωριμίες μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχει ένα πρόσωπο στο εργασιακό σου περιβάλλον το οποίο έχει ξεκινήσει να σε φλερτάρει!

Σε περίπτωση που δεν βρίσκεσαι στην ίδια διάθεση με εκείνον πρόσεξε τον τρόπο που θα το διευθετήσεις, ώστε να μη δημιουργηθούν ζητήματα στη δουλειά σας. Κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης η Αφροδίτη πέρνα στο ζώδιο του Αιγόκερου και φέρνει ευκαιρίες να επενδύσεις στην συναισθηματική ασφάλεια, καθώς θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου την προσφέρει απλόχερα.

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/11 σε προτρέπει να κλείσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή. Χρειάζεται να διευθετήσεις τα αισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος ιδιαίτερα αν «μπερδεύονται» με οποιονδήποτε τρόπο στα ζητήματα του παρόντος. Αν είσαι ελεύθερος τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται αρκεί να έχεις διευθετήσει παλαιότερες εκκρεμότητες. Η όψη 150 μοιρών που σχηματίζει ο Ουρανός από τον Ταύρο με τα φώτα της νέας Σελήνης δείχνει πως μπορεί να ξεκινήσει ένας νέος ∈ρωτας κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.

Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του και ένα πρόσωπο που γνωρίζεις ζητώντας σου μία δεύτερη ευκαιρία. Κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης η Αφροδίτη πέρνα στο ζώδιό σου και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και για τη διάθεσή σου αλλά και για την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το επόμενο διάστημα θα απολαμβάνεις την απόλυτη προσοχή του συντρόφου σου και αυτό είναι κάτι που θα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Αν είσαι ελεύθερος οι θαυμαστές γύρω σου θα αρχίσουν να πληθαίνουν και εσύ θα πρέπει να επιλέξεις με προσοχή τον κατάλληλο.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/11 σου δημιουργεί την ανάγκη να δεις το ταίρι σου -ή αν είσαι ελεύθερος κάποιον που θέλεις να γίνει ταίρι σου- πρωτίστως σαν φίλο και ύστερα σαν σύντροφο. Αυτό χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να έχεις μια συμπεριφορά που δεν θα ήταν παρεξηγήσιμη από ένα φίλο σου δεν θα συμβεί όμως το ίδιο και με το σύντροφο σου.

Η όψη 150 μοιρών που σχηματίζει ο Ουρανός που βρίσκεται στον Ταύρο με τα φώτα της νέας Σελήνης δείχνει πως μπορεί να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο θα μιλήσει στην καρδιά σου και αυτό θα σημάνει την αρχή ενός ειδυλλίου μεταξύ σας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμυστηρεύσου στο σύντροφό σου τις ανησυχίες σου και μην τον κρατάς σε απόσταση. Κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης η Αφροδίτη πέρνα στο ζώδιο του Αιγόκερου και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξει παρασκήνιο σε όλα τα αισθηματικά ζητήματα που σε αφορούν, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα συμπεράσματα που βγάζεις.

Ιχθείς

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/11 σου δημιουργεί την ανάγκη να προβάλλεις τις σκέψεις σου, τα συναισθήματά σου αλλά και οτιδήποτε σε απασχολεί και σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προτίμησε να συζητήσεις οτιδήποτε την αφορά με το ταίρι σου και απόφυγε τέτοιου είδους συζητήσεις με άλλα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα πρόσωπο στο κοινωνικό σου περιβάλλον, το οποίο θα αρχίσει να σου δείχνει πως ενδιαφέρεται για εσένα σε προσωπικό επίπεδο.

Η όψη 150 μοιρών που σχηματίζει ο Ουρανός από τον Ταύρο με τα φώτα της νέας Σελήνης δείχνουν νέες γνωριμίες οι οποίες μπορεί να ξεκινήσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο ή να μη σου κάνουν καλή εντύπωση, αυτό όμως θα είναι μόνο στην αρχή! Κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης η Αφροδίτη πέρνα στο ζώδιο του Αιγόκερου και ενισχύει την πεποίθηση πως το επόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο με ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή, λόγω των νέων γνωριμιών που θα προκύψουν.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα