Μην χασετε

Αυτή είναι η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιό σου (25/11 – 01/12)

Κριός:

Απολαύστε τις περιπέτειές σας! Η νέα Σελήνη στον περιπετειώδη και επεκτατικό ένατο οίκο σας σάς προικίζει με ένα ελεύθερο πνεύμα, στήνοντας το σκηνικό για μια εκδρομή ή ένα μακρινό ταξίδι. Ακολουθείστε την ανάγκη σας για μια αλλαγή ζωής και σάς περιμένουν ευχάριστες ∈ρωτικές εκπλήξεις. Δοκιμάστε να ανταποκριθείτε σε μια νέα αγάπη που ζει μακριά σας και δεν θα χάσετε, θα γεμίσει η ζωή σας από εμπειρίες. Μόνο φροντίστε μην εξαντληθείτε από την έντονη διασκέδαση και την κοινωνική ζωή. Το πιο σημαντικό; Το φεγγάρι σας ζητά να μην εγκαταλείψετε το όραμά σας και τις αξίες σας για την αγάπη. Κάντε θεμελιώδεις αλλαγές για τον εαυτό σας και όχι κατ’ ανάγκη για ένα άλλο πρόσωπο.

Ταύρος:

Βρίσκεστε σε έναν εσωτερικό προβληματισμό, ίσως και να προτιμήσετε την ηρεμία του προσωπικού δικού σας χώρου προκειμένου να βάλετε τάξη στις σκέψεις σας καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον απόκρυφο και μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας.  Έχετε μια διάθεση να μιλήσετε με τον εαυτό σας κι αυτό είναι πολύ καλό πράγμα γιατί σάς προετοιμάζει για μια ∈ρωτική αναγέννηση. Αναβάλλετε οποιεσδήποτε  υποχρεώσεις και εστιαστείτε έντονα στο τι θέλετε από την αγάπη. Μήπως θέλετε αποδεικτικά στοιχεία για να μοιραστείτε την καρδιά σας; Τώρα αναζητάτε την απόλυτη αγάπη και τη δέσμευση, αλλά μην προβείτε βιαστικά σε παραχωρήσεις, τουλάχιστον γι’ αυτή την εβδομάδα, και σκεφτείτε αν είναι καλύτερη η μοναξιά σας ή να έχετε στο πλάι σας έναν ακατάλληλο σύντροφο.

Δίδυμοι:

Είστε ένα ανεξάρτητο πνεύμα στην καρδιά, αλλά τα αστέρια ζητούν συντροφικότητα! Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, και σάς καλεί να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, να κάνετε ό, τι αγαπάει η ψυχή σας. Ένας καθαρός αέρας μπαίνει στην ∈ρωτική σας ζωή, νιώθετε ενθουσιασμένοι και γαλήνιοι. Μόνο φροντίστε να επιλέξετε την παρέα σας με σύνεση, διαθέστε το χρόνο σας σε ποιοτικούς ανθρώπους των οποίων πραγματικά απολαμβάνετε την παρουσία και την επικοινωνία. Είστε σε σχέση; Τώρα, ήρθε η ώρα να βάλετε τις υποχρεώσεις σας στην άκρη και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με αυτό το σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, ελάτε πιο κοντά σε αυτόν/ην που αγαπάτε, δώστε την καρδιά σας.

Καρκίνος:

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι ανησυχίες σας θα μπορούσαν να βλάψουν τη σχέση σας, ιδιαίτερα η κριτική και υπερβολική ανάλυση των πάντων. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον αναλυτικό έκτο οίκο σας και ίσως γίνει η αιτία να μην μπορέσετε να αποφύγετε μια απογοήτευση εξαιτίας της κακής κρίσης σας. Αν νιώθετε ότι υπάρχει ανισομερής κατανομή των υποχρεώσεων, καθίσταται επιτακτική ανάγκη να διαχωρίσετε τους ρόλους σας στη σχέση σας. Ίσως τώρα να σας λείπει η αποφασιστικότητα και ο ενθουσιασμός, αλλά να ξέρετε ότι εσείς είστε ο κυρίαρχος του εαυτού σας. Αν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να νιώσετε ∈ρωτικό καρδιοχτύπι για ένα συνάδελφό σας. όμως Προτού προχωρήσετε όμως, αξιολογήστε την ποιότητα των συναισθημάτων, των δικών σας και του άλλου προσώπου.

Advertisements

Λέων :

Βγείτε έξω, παίξτε και φλερτάρετε! Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ∈ρωτικό και ρομαντικό πέμπτο οίκο σας και σας οδηγεί στο φλερτ και τη διασκέδαση, νιώθετε ευχαρίστηση ακόμα και με μια περιπέτεια της στιγμής. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια του φεγγαριού για να κάνετε κάτι δημιουργικό ή διασκεδαστικό, επιτρέποντας στο μικρό παιδί που κρύβεται μέσα σας να οδηγήσει το δρόμο. Ποιός λέει ότι δεν μπορείτε να βγείτε νικητές στο κυνήγι του ∈ρωτα; Είστε παιχνιδιάρικοι, λάμπετε και βγαίνετε από τη σκοτεινή σπηλιά σας, είστε θερμοί ανεξάρτητα του πόσο χαμηλή είναι έξω η θερμοκρασία. Θα ζεσταθείτε γρήγορα απλά και μόνο με ένα φλερτ. Οι ουρανοί ανοίγουν και πορεύεστε με μια αγάπη που γίνεται εμφανής, παίρνει σχήμα και μορφή και εμβαθαίνει σύντομα.

Παρθένος:

Το σπίτι είναι εκεί όπου είναι η καρδιά σας καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ευαίσθητο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας. Θέλετε να βρίσκεστε στο σπίτι σας, στη δική σας φωλιά παρέα με τις γλυκές αναμνήσεις σας. Απλά μην αναλάβετε οποιαδήποτε αγγαρεία επειδή δύσκολα θα ξεφύγετε από τη ζεστή χειμερία νάρκη σας. Η ατμόσφαιρα αλλάζει σε πιο οικεία και ζεστή, καθώς τώρα αναζητάτε την αγκαλιά του αγαπημένου σας, αυτό και μόνο σας αρκεί. Μην ανησυχείτε γι’ αυτή τη νωχελικότητα που σας διακατέχει, μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί στο σπίτι σας, απολαμβάνοντας το δείπνο ή βλέποντας μια ταινία ή απλά με μια κουβέντα καθώς τρώτε μαζί στην άνεση του σπιτιού σας.

Ζυγός:

Εκδηλώνετε την έμφυτη κοινωνικότητά σας, πιάνετε κουβέντα αυθόρμητα με όλο τον κόσμο καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Μην κολλήσετε σε υποχρεώσεις και κάνετε δουλειές, βγείτε έξω με τους φίλους σας και φλερτάρετε, κάποιος σίγουρα θα κλέψει την καρδιά σας. Το φεγγάρι σάς επιτρέπει να χαλαρώσετε ελεύθερα και να κάνετε ό, τι θέλετε. Τολμήστε να μιλήσετε στο πρόσωπο που από καιρό έχει σφηνώσει στην καρδιά σας, πηγαίνετε σε διαλέξεις ή ένα σύντομο ταξίδι και συμμετάσχετε σε τοπικά happenings. Απλά μην υπερφορτώνετε τον εαυτό σας κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αν είστε σε σχέση, ξέρετε πολύ καλά ότι η κατανόηση θα επιτευχθεί διαμέσου της καλής επικοινωνίας.

Σκορπιός:

Φροντίστε τα οικονομικά σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, κι εσείς έχετε το μυαλό σας στην παραγωγικότητα της εργασίας σας, είναι η ιδανική στιγμή για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, να κάνετε δουλειές και να τελειώσετε οποιαδήποτε ημιτελή εργασία. Η ανταμοιβή σας για το ότι είστε τόσο εργατικοί; Ο αγαπημένος σας θα θαυμάσει την οργανωτική σας ικανότητα και τη σταθερότητά σας. Γίνεστε πιο λογικοί και πρακτικοί πράγμα το οποίο είναι απαραίτητο για μια μακροχρόνια σχέση. Αν υπήρχε οικονομική δυσπραγία, είναι στο χέρι σας να μην πάρετε στα σοβαρά τις διαφωνίες με τον αγαπημένο σας και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με χιούμορ.

Τοξότης:

Είναι η δική σας στιγμή! Απλά μην χάνετε χρόνο! Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, τονίζοντας τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό σας. Αφήστε τον εαυτό σας να πετάξει ελεύθερος, κοιτώντας γύρω σας τα βλέμματα που σας θαυμάζουν. Κάντε ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας, οι θαυμαστές σας θα αποδεχτούν με ευκολία το να είστε ο εαυτός σας. Τα καλά νέα: Θα ανακαλύψετε ξανά τη ζωή, μια νέα αρχή σας περιμένει. Ο κόσμος θα πάρει το μήνυμά σας και θα θαυμάσει τη γοητεία σας, θέτετε γερές βάσεις για να δείτε φωτεινές μέρες στο μέλλον. Αλλά όλη αυτή η αλλαγή θα διαρκέσει έξι μήνες, έτσι θα πρέπει να περιμένετε. Ο χρόνος όμως δεν είναι πολύς αν αναλογιστείτε το αποτέλεσμα.

Advertisements

Αιγόκερως:

Πόσο έτοιμοι είστε για να κάνετε μια νέα αρχή; Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας και σας προτρέπει να ανακτήσετε την χαμένη ενέργειά σας. Γνωρίζουμε ότι σας αρέσει να είστε παραγωγικοί και εργατικοί, αλλά πρέπει να ανεφοδιάσετε τις κενές συναισθηματικές δεξαμενές σας. Η ξεκούραση στο σπίτι σας θα σας κάνει καλό, έτσι απλά καθίστε στο σαλόνι σας όπου μπορείτε να ξεφύγετε από τις ανησυχίες σας και να χαθείτε στη μουσική και την ηρεμία του προσωπικού σας χώρου. Μήπως έχετε δυσκολία στο να βάλετε τέλος στο ζοφερό παρελθόν; Το παρελθόν δεν εξυπηρετεί το παρόν! Βάλτε ένα τέλος στα παλιά, βγείτε από τα παρασκήνια και πιστέψτε στον εαυτό σας.

Υδροχόος:

Ας ξεκινήσει η διασκέδαση.. τώρα! Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας βοηθώντας σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ελεύθερες ώρες της ημέρας σας για να συναντήσετε τους φίλους σας και να απολαύσετε τις ∈ρωτικές σας περιπέτειες. Το φεγγάρι σας εμπνέει να βγείτε έξω, να χορέψετε και να διασκεδάσετε! Σάς περιμένουν πολλές αυθόρμητες συναντήσεις και περιπέτειες. Όντας υπό την καθοδήγηση του φεγγαριού στον φιλελεύθερο Τοξότη,  ίσως ενεργείτε πιο αυθόρμητα και νιώθετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από τον αγαπημένο σας, αλλά σκεφτείτε: Θέλετε τον ήλιο ή τα σύννεφα από πάνω σας; Αυτό θα ξεπεραστεί με ειλικρινή επικοινωνία και όχι με την αποφυγή της αλήθειας.

Ιχθύς:

Μήπως έχετε βάλει τη διασκέδαση και τον αυθορμητισμό στην άκρη; Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δέκατο οίκο σας, της καριέρας, έτσι μπορεί να έχετε κάποια ημιτελή εργασία να ολοκληρώσετε ή καταπιάνεστε με ευθύνες παραμελώντας λίγο την αγάπη. Ένα κοινωνικό χρέος μπορεί να στερήσει ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο σας ή αν είστε μόνοι, ίσως παραμελήσετε την ανάγκη σας για αγάπη. Όμως στο βάθος της ψυχής σας αναζητάτε την αδελφή ψυχή ή αγωνίζεστε με θέρμη για τη βελτίωση της σχέσης σας. Μη μελαγχολείτε αν νιώσετε υπερφορτωμένοι από επαγγελματικά ραντεβού, ούτε και να κάνετε επίκεντρο τις ∈ρωτικές ανησυχίες σας. Δεν θα σας βγάλει σε φωτεινό δρόμο.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα