Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου για αυτή την εβδομάδα (25/11 έως 01/12)

Κριός

Η νέα Σελήνη στις 26 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους και τα ταξίδια. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα περάσει στον οίκο των επαγγελματικών σου. Δεν πρέπει να είσαι τόσο αυστηρός με τον εαυτό σου: Αν πρέπει, ή θέλεις να κάνεις κάτι, δεν είναι απαραίτητο να το απορρίψεις επειδή δεν έχεις διδακτορικό σε αυτό. Έτσι κι αλλιώς, ένας τρόπος για να μάθεις κάτι καινούριο, είναι να πέσεις κατευθείαν στα βαθιά. Το θέμα που πάντως θα σε απασχολήσει περισσότερο είναι η καριέρα και τα οικονομικά σου. Οι αλλαγές σε αυτόν τον τομέα προβλέπεται μακροπρόθεσμα να είναι πολύ σημαντικές.

Ταύρος

Η νέα Σελήνης στις 26 στον Τοξότη αφορά τα οικονομικά σου, αλλά και τη συναισθηματική σου ζωή στην οποία μπορείς να δεις εξελίξεις μέσα στις επόμενες δέκα μέρες. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ένατο οίκο σου από την ίδια μέρα που σχετίζεται με τα ταξίδια και τους στόχους. Υ.Γ. Εντάξει, οι σχέσεις θέλουν δουλειά, αυτό το ακούμε και το ξανακούμε. Και μάλλον το καταλαβαίνεις κι εσύ έντονα τώρα τελευταία, που αντιλαμβάνεσαι ότι τα πράγματα μερικές φορές μοιάζει να κρέμονται από μια κλωστή. Δεν αποκλείεται να νιώθεις κουρασμένος και απογοητευμένος από κάποιους κοντινούς σου ανθρώπους ή συνεργάτες. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο κανενός, και ότι μπορεί κι αυτοί να τρώνε τις προσωπικές τους φρίκες για τον άλφα ή βήτα λόγο.

Advertisements

Δίδυμοι

Ο μήνας κλείνει με πολύ ωραία πράγματα. Η νέα Σελήνη στις 26 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Η Αφροδίτη από τις 26 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο των οικονομικών σου και της οικειότητας στις σχέσεις σου. Αν νιώθεις τον τελευταίο καιρό ότι η σχέση σου «χάνει» από κάπου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Το θέμα είναι όμως, ότι μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Θυμήσου, ότι ο – η σύντροφός σου δεν νιώθει εμπιστοσύνη σε σένα όταν κρέμεσαι από πάνω του. Αντίθετα, σε εμπιστεύεται όταν σέβεσαι τον προσωπικό του χώρο και απαιτείς σεβασμό και για τον δικό σου χώρο.

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη στις 26 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία. Η Αφροδίτη από την ίδια μέρα θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή. Αν το σκηνικό στην καθημερινότητά σου περιλαμβάνει τακτικά γκρίνιες, ανταγωνισμούς και κούραση, είσαι επιρρεπής να χάσεις την ψυχραιμία σου. Επειδή ο αποσυντονισμός που μπορεί να σου προκαλέσουν οι εξωτερικές συνθήκες είναι πιθανόν να σε κάνει ευάλωτο και εύθικτο ακόμη και όταν τα πάντα πηγαίνουν μια χαρά, καλό θα ήταν να ασχοληθείς με το ζήτημα «έλεγχος των συναισθημάτων μου σε εργασία και σχέση».

Λέων

Advertisements

Η νέα Σελήνη στις 26 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον ∈ρωτα και τη δημιουργικότητα και είναι εκπληκτική. Η Αφροδίτη από την ίδια μέρα θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου και θα ευνοεί την εργασία. Μην παραπονιέσαι που τα επαγγελματικά σου απαιτούν την περισσότερη προσοχή από την πλευρά σου. Τώρα είναι η εποχή που μπορείς να εδραιώσεις μια κατάσταση που να βασίζεται και στις επιθυμίες και στους όρους όχι μόνο των άλλων αλλά και των δικών σου. Έχεις την ευκαιρία να είσαι εξαιρετικά δημιουργικός και να κερδίσεις τον θαυμασμό και την αποδοχή των συνεργατών και των προϊσταμένων σου.

Παρθένος

Η νέα Σελήνη στις 26 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα περάσει στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον ∈ρωτα και τη δημιουργικότητα και για αρκετό διάστημα προβλέπονται μαγικές στιγμές. Επίσης, θυμήσου ότι είναι δύσκολες οι ισορροπίες της διεκδίκησης, συνήθως η ζυγαριά τείνει προς την υποτακτικότητα ή προς την επιθετικότητα. Εσύ, όμως, πρέπει πάση θυσία να ισορροπήσεις σε μια άλλη διάσταση: Να ζητάς αυτό που θέλεις και να το επιδιώκεις, δίκαια, χωρίς να προσβάλεις ούτε τον άλλον, ούτε – προς Θεού – τον εαυτό σου.

Ζυγός

Η νέα Σελήνη στις 26 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις συμφωνίες και είναι πολύ θετική. Η Αφροδίτη από την ίδια μέρα θα περάσει στον τέταρτο οίκο σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Η σκέψη και η επικοινωνία γίνονται το σημαντικότερο όπλο σου. Κάπως έτσι θα αρχίσεις πάλι τη στοχοθέτηση, θα βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά στο μυαλό σου εξαφανίζοντας ή ελαχιστοποιώντας έτσι το άγχος, θα επιδιορθώσεις τις σχέσεις που χρειάζονται ρεκτιφιέ. Και με την Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σου το σπίτι θα γίνει καταφύγιο και οι σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα θα γίνουν περισσότερο θετικές.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη στις 26 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και είναι πολύ θετική. Η Αφροδίτη την ίδια μέρα θα βρεθεί στον Αιγόκερω και θα ευνοεί τις νέες γνωριμίες και την επικοινωνία. Έχεις σημαντικές πιθανότητες να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να βρεις δουλειά ή δεύτερη απασχόληση. Μπορεί τα χρήματα να μην είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, παρ’ όλα αυτά θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο για να δρομολογήσεις την ποιότητα ζωής που επιθυμείς. Η Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σου πάντως υπόσχεται να βελτιώσει την επικοινωνία και κατ’ επέκταση τις σχέσεις σου. Μπορείς τώρα να λύσεις τις παρεξηγήσεις που προέκυψαν όσο ήταν ανάδρομος ο Ερμής και να έρθεις πιο κοντά με αυτούς που θέλεις.

Τοξότης

Advertisements

Η νέα Σελήνη στις 26 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι πολύ θετική, δείχνει μια συνολική ανανέωση. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι μέχρι τότε πρέπει να εντοπίσεις κάθε τι άχρηστο ή δυσλειτουργικό που πρέπει να αφήσεις πίσω σου, και μιλάμε για τα πάντα, από σκέψεις και πεποιθήσεις μέχρι ρούχα, δουλειά, συνεργάτες, συνήθειες. Είναι απαραίτητο να κάνεις χώρο για το καινούριο το οποίο είναι στον δρόμο του, αλλά αν δεν βρει θέση για να μπει στη ζωή του θα πάει από εκεί που ήρθε. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα περάσει στον δεύτερο οίκο σου για να ευνοεί πλέον τον οικονομικό τομέα.

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη στις 26 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και είναι πολύ θετική. Φαίνεται ότι είσαι έτοιμος να κάνεις μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο σκέψης σου και στην καθημερινότητά σου. Όλα αυτά θα μπουν σε εφαρμογή από τον άλλο μήνα, αλλά είναι απαραίτητο να αρχίσεις να προετοιμάζεις τις αλλαγές από σήμερα. Από την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ευνοεί κυρίως τον συναισθηματικό και τον οικονομικό τομέα. Μπορείς να κάνεις γνωριμίες, να ∈ρωτευθείς, να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, να βγεις από νοσηρούς ∈ρωτες και να επανασυνδεθείς με ανθρώπους που αξίζουν τον κόπο. Εκτός όλων των ∈ρωτικών, εύνοια έχεις και στα οικονομικά, μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη συμβολίζει λεφτά – ομορφιά – χρήμα.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη στις 26 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και είναι πολύ θετική. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα φροντίζει τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Η Αφροδίτη προσπαθεί να απαλύνει τις ανασφάλειές σου και να σου δείξει ότι αφενός δεν πρόκειται να συμβεί κάτι καταστροφικό από αυτά που συχνά φοβάσαι, αφετέρου ότι δεν μπορεί κανείς, μα κανείς να έχει τα πάντα υπό έλεγχο. Όλο και κάτι ξεφεύγει.

Ιχθείς

Η νέα Σελήνη στις 26 στον δέκατο οίκο σου είναι πολύ θετική και αφορά τα επαγγελματικά σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω και η κοινωνική σου ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αν, πάντως, πρέπει να διοχετεύσεις κάπου την ενέργεια σου, βρες έναν τρόπο περισσότερο γόνιμο. Τώρα που η Αφροδίτη πλέον θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου, σε αυτόν της φιλίας και της κοινωνικής σου ζωής, μπορείς να έρθεις πάλι κοντά με τους άλλους και να εξουδετερώσεις την όποια τσίτα υπάρχει με μερικούς από αυτούς.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα