Μην χασετε

Γκότσης και Θεοδωρόπουλος συνεχίζουν την κόντρα-«Απείλησε ότι όταν βγουν έξω θα τα πούνε»

Συνέχεια στην μεταξύ τους κόντρα έδωσαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, μετά τον καβγά τους στο τέλος του κουίζ όπου παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, ενώ αποκάλυψαν και τον λόγο για τον οποίο «αρπάχτηκαν»!

Advertisements

«Όταν έπαιζε η Μελίνα με τον Κώστα εμείς, όπως πάντα, κάναμε υποθέσεις για την απάντηση και ο Θοδωρής γύρισε με ειρωνικό ύφος και λέει “κάθεσαι και βοηθάς και προσπαθείς να πεις στην Μελίνα την απάντηση;”. Ήταν εριστικός και επιθετικός απέναντί μου… Δημιουργεί πρόβλημα και σε ‘μενα και στην ομάδα, εφόσον έχουμε αποφασίσει πως, αν δεν ταιριάζουμε για να κάνουμε παρέα, ο καθένας μπορεί να ακολουθεί τον δικό του δρόμο και να μην κάνει κακό στην ομάδα», ανέφερε στην κάμερα του Survivor ο Ηλίας.

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής υποστήριξε πως «Από την αρχή του παιχνιδιού ο Ηλίας μίλαγε κι έλεγε κάποιες απαντήσεις που γνώριζε. Ο Ηλίας το θεωρεί λογικό να μιλάει όταν παίζει η Μελίνα ενάντια του Κωνσταντίνου. Προφανώς γιατί θέλει να πάρει το έπαθλο και να το μοιραστεί. Είμαι λίγο σαν μία βόμβα έτοιμη να σκάσει! Γιατί, όπως έχω πει και παλιότερα, εδώ πέρα υπάρχει πολλή ψευτιά και υποκρισία… Κάποιοι κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στο στόχο τους και, κακώς, κάποιοι τα ανέχονται».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κόντρα των δύο ανδρών απασχόλησε και τους συμπαίκτες τους, με την Μελίνα Μεταξά να παίρνει το μέρος του Ηλία και να χαρακτηρίζει την αντίδραση του Θοδωρή υπερβολική.  «Πήγαμε στο κουίζ για να περάσουμε όμορφα, αλλά στο τέλος παραλίγο να καταλήξει δράμα. Όταν τελείωσε το κουίζ έκανε επίθεση τον Ηλία γιατί να ψιθυρίζει τις απαντήσεις, ενώ είχα χάσει. Άσκοπα το έθιξε σαν θέμα. Και η αντίδρασή του ήταν πάρα πολύ υπερβολική. Σηκώθηκε πάνω και απείλησε τον Ηλία ότι όταν βγουν έξω θα τα πούνε… Και όλα αυτά τα πράγματα που δεν χρειαζόταν καν να κάνει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα