Μην χασετε

Έξω φρενών ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον Έκτορα Μποτρίνι! «Επεισόδιο» στο Hell’s Kitchen!

“Εκεί τα πήρα στο κρανίο! Εμφανίστηκε και μια κυρία που μιλούσε στα αγγλικά και εξοργίστηκε επειδή εμείς…”

Advertisements

Έξαλλος έχει γίνει ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά την επίσκεψή του στο Hell’s Kitchen. Ο ηθοποιός, εκτός του ότι δεν έφαγε σχεδόν τίποτα, εξοργίστηκε που ο Έκτορας Μποτρίνι τον αγνόησε και δεν πέρασε ούτε καν από το τραπέζι για να τον ευχαριστήσει για τη συμμετοχή του στην εκπομπή. Μάλιστα, τόνισε ότι από την παραγωγή επέμειναν για να πάει και δεν ήταν κάτι που επιδίωξε ο ίδιος.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τη Φαίη Σκορδά, ο Σπύρος Μπιμπίλας περιέγραψε όλο το επεισόδιο που συνέβη μετά το τέλος των γυρισμάτων, στη σάλα του Hell’s Kitchen:

«Έχω μια πολύ έγκυρη πληροφορία, ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν που ήθελε να πάει με την παρέα του και το ζητούσε με τους ανθρώπους που γνωρίζει να βρεθεί στο Hell’s Kitchen. Ήθελε να καλεστεί.

Στην εκπομπή κλήθηκα εγώ και εγώ επέλεξα αυτούς που ήταν μαζί μου και πήρα τηλέφωνο να πω τα ονόματα, μη τυχόν και ήταν κάποιος που δεν τον ήθελαν. Το γεγονός που με δυσαρέστησε δεν ήταν ότι δεν φάγαμε -παρότι περιμέναμε δυόμισι ώρες για να ξεκινήσει η εκπομπή. Όταν άρχισε, λοιπόν, σιγά σιγά βλέπαμε ότι ο κύριος Μποτρίνι δεν μας δίνει καμία σημασία, δεν ήρθε καν να μας ευχαριστήσει στο τέλος που είχαμε παραστεί στην εκπομπή του και αισθανθήκαμε ότι είμαστε κομπάρσοι.

Ο κος Μποτρίνι από μακριά αντελήφθη ότι κάτι συμβαίνει στο τραπέζι μετά το τέλος της εκπομπής και έφυγε, δεν ήρθε καν να πλησιάσει να πει τι συμβαίνει. Ζητάμε τον υπεύθυνο της εκπομπής, έρχεται, του εξηγούμε τι έγινε και ότι δεν θέλουμε να παιχτούν πλάνα μας, αρχίζει μια λογομαχία, εμφανίζεται ένας κύριος ο οποίος με πολύ απαξιωτικό τρόπο του έλεγε «έλα γιατί έχουμε δουλειά»…

Εκεί τα πήρα στο κρανίο! Εμφανίστηκε και μια κυρία που μιλούσε στα αγγλικά και εξοργίστηκε επειδή εμείς είχαμε εξοργιστεί! Έγινε ένα μπατιρντί και έτσι φύγαμε».

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα