Μην χασετε

Γιατί τα 35 είναι η καλύτερη ηλικία για τις γυναίκες

Αν μόλις γίνατε 35 συγχαρητήρια είστε στην καλύτερη ηλικία της ζωής σας. Βρίσκεστε στην περίοδο που πιθανά είναι πιο ανεξάρτητη από κάθε άλλη ηλικιακή δεκαετία και όλα  επιτρέπονται- σχεδόν.

Advertisements

Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξάχθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο η ηλικία των 35 είναι για τις γυναίκες η πιο ευτυχισμένη περίοδος, με το 70% να δηλώνει πως δεν ένιωθαν ποτέ τόσο χαρούμενες όσο τώρα.

Η έναρξη της δεκαετία αυτής χαρακτηρίζεται από σημαντικές αλλαγές. Το να αλλάξεις καριέρα, να μετακομίσεις σε άλλη πόλη ή και χώρα ή να κάνεις μια ουσιαστική σχέση γίνεται κοντά στα 30. Ένα επίσης από τα πράγματα που απολαμβάνουν οι γυναίκες στα 35 τους είναι το καλό σ∈ξ. Σε αυτές τις ηλικίες έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αγαπάνε περισσότερο το σώμα τους με αποτέλεσμα να απολαμβάνουν καλύτερα το σ∈ξ, σε σχέση με άλλες δεκαετίες. Μάλιστα έρευνες έχουν δείξει πως στα 35 ακριβώς οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη σ∈ξουαλική αυτοπεποίθηση από κάθε άλλη ηλικία.

Ένας άλλος λόγος που τα 35 χαρακτηρίζονται ως η καλύτερη ηλικία είναι η επαγγελματική σταδιοδρομία. Οι γυναίκες σε αυτή την ηλικία δουλεύουν με όρεξη και θέλουν να τα καταφέρουν. Μάλιστα μια έρευνα έχει δείξει πως κυρίως οι καλλιτέχνες ή οι επιστήμονες είναι πιο πιθανό να φτάσουν στο πικ της καριέρας τους στα μέσα της δεκαετίας των 30.

Πάνω απ’ όλα, όμως  η αυτογνωσία και η εμπιστοσύνη στον εαυτό τους είναι τα βασικά συστατικά της ισορροπίας των γυναικών που βρίσκονται κοντά στα 30. Επομένως ο «μαγικός» αριθμός της ευτυχίας κρύβεται κάπου στα 35.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα