Μην χασετε

Γιατί τα κορίτσια αλλάζουν τις συνήθειές τους όταν ερωτεύονται;

Εάν παρατηρήσετε τις παρακάτω αλλαγές τότε συγχαρητήρια είστε ερωτευμένες.

Advertisements

Οι περισσότερες από εμάς ονειρευόμαστε τον κύριο τέλειο που θα τον ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Ο έρωτας είναι ίσως το πιο όμορφο συναίσθημα. Η καρδιάς μας χτυπάει δυνατά, εμφανίζονται οι γνωστές πεταλούδες στο στομάχι μας και απλά δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε σε ό,τι και αν πρέπει να κάνουμε.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η αγάπη ενεργοποιεί εκείνα τα κέντρα εγκεφάλου που συνδέονται με τον εθισμό. Αυτός είναι και ο λόγος που η αγάπη είναι τόσο εθιστική. Όταν ερωτευόμαστε το σώμα μας εκκρίνει ορμόνες όπως η οξυτοκίνη την ορμόνη της ευτυχίας και την αδρεναλίνη, την ορμόνη που προκαλεί διέγερση. Βρισκόμαστε σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο.

Ο έρωτας αλλάζει τα πάντα. Εξάλλου πολλά ερωτευμένα κορίτσια βλέπουν αλλαγές στον εαυτό τους. Αυτές οι αλλαγές οφείλονται στα διάφορα συναισθήματα που νιώθουν για τον σύντροφό τους. Αν είστε ερωτευμένες μπορεί να διαπιστώσετε αυτές τις αλλαγές. Επίσης πολλές φορές αναρωτιέστε αν είστε το ίδιο άτομο με πριν. Όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Δεν έχετε αλλάξει. Είναι απολύτως φυσιολογικό να έχετε κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά σας.

Ακούτε ρομαντικά τραγούδια

Έχετε αναρωτηθεί γιατί προτιμάτε τα ρομαντικά τραγούδια όταν είστε ερωτευμένες; Απλά γιατί αυτά τα τραγούδια σας θυμίζουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.

Ονειροπολείτε  

Η ονειροπόληση είναι μια πολύ συνηθισμένη παρενέργεια της αγάπης. Οι πιθανότητες το σώμα σας να βρίσκεται στο γραφείο, αλλά το μυαλό σας να ονειρεύεται εκείνον, είναι πολύ μεγάλες.

Αποφεύγετε τους φίλους σας

Advertisements

Μπορεί να χετε αρκετό χρόνο να βρεθείτε με τους φίλους, ωστόσο το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να είστε κοντά στον αγαπημένο σας.

Είστε κτητικές 

Όταν ερωτευτείτε, μπορεί να νιώσετε κτητικές  και να απαιτήσετε την αμέριστη προσοχή του συντρόφου σας.  Αυτό μπορεί να συμβεί γιατί θέλετε να σκέφτεται μόνο εσάς και κανέναν άλλον. Το συναίσθημα της κτητικότητας είναι καινούριο για εσάς, όμως είναι φυσιολογικό, γιατί πολύ απλά είστε ερωτευμένες.

Φροντίζετε τη διατροφή σας

Όταν ερωτεύεστε είστε περισσότερο διατεθειμένες να φροντίσετε το σώμα σας, έτσι ώστε να δείχνετε όμορφες στον αγαπημένο σας. Παρόλο που ο σύντροφός σας αγαπάει αυτό που είστε, εσείς απλά θέλετε να γίνετε ακόμη καλύτερες. Αυτή είναι η δύναμη της αγάπης.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα