Μην χασετε

Γιάννης Ζουγανέλης για την ακύρωση του γάμου της Ελεωνόρας: «Με 20 άτομα δεν θα ήταν και πολύ ωραίο»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για την αναβολή του γάμου της κόρης του Ελεωνόρας Ζουγανέλη τονίζοντας ότι δεν τον στεναχώρησε καθόλου αυτή η εξέλιξη.

Advertisements

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για πρώτη φορά για την αναβολή του γάμου της κόρης του Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του συντρόφου της Σπύρου Δημητρίου. Θυμίζουμε ότι ενώ όλα ήταν έτοιμα για τον γάμο και η τραγουδίστρια έκανε τις τελευταίες πρόβες νυφικού, τελικά αποφάσισαν να αναβάλλουν το μυστήριο λόγω… κορονοϊού.

Το αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να επισφραγίσει τη σχέση του με έναν γάμο, που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου. Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν πραγματοποιηθεί το ιερό μυστήριο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να αναβάλλουν το γάμο τους.

Τι είπε ο πατέρας της νύφης

Ο πατέρας της νύφης Γιάννης Ζουγανέλης έκανε δηλώσεις για το θέμα και επιβεβαίωσε τη ματαίωση του γάμου του ζευγαριού.

Είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον γάμο της κόρης του:

“Ο γάμος ακυρώθηκε λόγω covid. Θα πάει λίγο αργότερα . Με 20 άτομα δεν θα ήταν και πολύ ωραίο. Δεν με στενοχώρησε καθόλου αυτή η εξέλιξη, είμαστε πολύ δεμένοι”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο tlife.

Tελικά το ζευγάρι, σκέφτεται να κάνει έναν ανοικτό γάμο το καλοκαίρι ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να έχει κοντά του συγγενείς και φίλους.

Advertisements

Το προσκλητήριο, το νυφικό Celia Kritharioti και η κουμπάρα

Οι πυρετώδεις προετοιμασίες του ζευγαριού συνεχίζονταν κανονικά, με τον γαμπρό Σπύρο Δημητρίου να έχει αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες όπως η κουμπάρα και το προσκλητήριο που έμοιαζε με εισιτήριο συναυλίας.

Κουμπάρα θα ήταν η Σάννυ Μπαλτζή, η οποία τους γνώρισε.

Όσο για το νυφικό υπερπαραγωγή που θα φορούσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν μία custom made δημιουργία της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας, Σήλιας Κριθαριώτη.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα