Μην χασετε

Βάνα Μπάρμπα για Γεωργούλη: «Στην Ευρωβουλή να κάνει τι αυτός ο άνθρωπος; Από πού κι ως πού Ευρωβουλή;»

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε επικριτικά και στον Αλέξη Γεωργούλη.

Advertisements

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Κωνσταντίνο Αρκά, παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και στο γεγονός ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

«Με χαλάει η ευκολία και το βόλεμα στην τηλεόραση, η βλακεία. Δεν μπορεί ο καθένας να παίρνει μια εκπομπή επειδή έχει καλές δημόσιες σχέσεις. Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι πολύ καλό παιδί αλλά δεν θεωρώ ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Στην Ευρωβουλή να κάνει τι αυτός ο άνθρωπος; Από πού κι ως πού Ευρωβουλή; Τώρα που έχουμε ανάγκη πού είναι αυτοί οι άνθρωποι»;

Γιάμαλη κατά Γεωργούλη και ΣΥΡΙΖΑ: Πιο ενεργή τηλεπερσόνα πάρα ευρωβουλευτής- Εντυπωσιακή η αφωνία του κόμματος

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Νατάσα Γιάμαλη σχολίασε αιχμηρά την επιλογή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Γεωργούλη, να αναλάβει την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού του OPEN, Joker.

Η Νατάσα Γιάμαλη  έγραψε χαρακτηριστικά: Το πρόβλημα με τον Αλέξη Γεωργούλη δεν είναι ότι είναι ηθοποιός που πέρυσι συμμετείχε ως κριτής σε show και φέτος ανέλαβε χρέη παρουσιαστή σε καθημερινό (!!!) τηλεπαιχνίδι, το πρόβλημα είναι ότι είναι πιο ενεργή τηλεπερσόνα πάρα ευρωβουλευτής.
Η αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εντυπωσιακή.

Αλέξης Γεωργούλης: Δέχομαι πόλεμο γιατί βρίσκομαι στην επιφάνεια

Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε βρεθεί και πριν μερικούς μήνες στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής για τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι του Ant1 “Your Face Sounds Familiar” με τον ίδιο να είχε απαντήσει τότε ότι “δέχομαι πόλεμο γιατί βρίσκομαι στην επιφάνεια”.

Ο ίδιος ρωτήθηκε για τα αρνητικά δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για τον ίδιο και έδωσε τη δική του εξήγηση: «Είναι σαν να μην χάνουν ευκαιρία, οπουδήποτε βγαίνει κάτι μία είδηση πέφτει κατευθείαν κρίση».

Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας στην ερώτηση: «Γιατί πιστεύεις σου την πέσανε» ο Αλέξης Γεωργούλης είχε υποστηρίξει τα εξής:

«Όπως φαίνεται, γιατί είμαι στην επιφάνεια. Δεν κρίνεις ανθρώπους που κρύβονται, κρίνεις ανθρώπους που βρίσκονται στην επιφάνεια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα λένε αυτά. Κάποιος λόγος θα υπάρχει και σε αυτό, και κάποιος λόγος θα υπάρχει που γίνεται viral όλο αυτό το πράγμα».

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα