Μην χασετε

Γιάννης Αποστολάκης: «Με ξενερώνει να μην ξέρει να μαγειρεύει η γυναίκα»

Τον βλέπουμε στο «Dot» στον ΣΚΑΙ να προτείνει εύκολες και νόστιμες συνταγές αλλά και στο Master Chef να επιβραβεύει τη νικήτρια ομάδα.

Advertisements

Ο λόγος για τον Γιάννη Αποστολάκη.

Όταν μαγειρεύει για τους φίλους του, τους κάνει τα χατίρια;

«Είμαι λίγο αυστηρός. Με τους κολλητούς μου μόνο. Δεν μου αρέσει να μου κάνουν παραγγελίες, θέλω εγώ να επιμεληθώ το τραπέζι» εξηγεί. Ισχύει το ίδιο όμως και για μια γυναίκα; «Όχι, στη γυναίκα θα φτιάξω ότι μου ζητήσει, αν με ενδιαφέρει κιόλας…», λέει στο Secret.

Ο ερωτάς τελικά περνά από το στομάχι; «Σου φτιάχνει σίγουρα τη διάθεση ένα καλό φαγητό αλλά δεν πιστεύω πως θα σε δει κάποιος με άλλο μάτι. Απλά αν σε βλέπει ήδη θετικά, αυτό είναι ένα συν παραπάνω».

Ένας άντρας που είναι πολύ καλός μάγειρας όπως ο Γιάννης, θέλει η γυναίκα να μαγειρεύει ή δεν τον απασχολεί; «Εγώ θέλω η γυναίκα να μαγειρεύει. Αυτό δείχνει ένα μέρος του χαρακτήρα της, πως έχει εκπαιδευτεί να έχει ένα χαρακτήρα που μπορεί να κρατήσει ένα σπίτι, να περιποιηθεί τον άντρα της, τα παιδιά της αργότερα. Μπορώ να σου πω πως με ξενερώνει κιόλας να μην ξέρει να μαγειρεύει. Αυτό δηλώνει πως δεν δείχνει ενδιαφέρον για να μάθει…» υποστηρίζει.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα