Μην χασετε

Συγκλονίζει η Kylie Minogue: «Ξέρω ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά και…»

Σε μία κατάθεση ψυχής προέβη η Kylie Minogue στην τελευταία της συνέντευξη, εκφράζοντας την θλίψη της επειδή δεν θα αποκτήσει ποτέ παιδιά.

Advertisements

«Φυσικά αναρωτιέμαι το πώς είναι να είσαι μητέρα και να κοιτάζεις τα μάτια του παιδιού σου, αλλά το πεπρωμένο σου είναι το πεπρωμένο σου… Θα ήταν ψέμα εάν έλεγα ότι αυτό δεν με θλίβει, αλλά δεν εγκλωβίζομαι σ’ αυτό. Δεν μπορώ. Εννοώ, τι μπορώ να κάνω γι αυτό;», λέει, στους Sunday Times, η 49χρονη τραγουδίστρια.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Joshua Sasse, με τον οποίο έκαναν σχέδια γάμου αλλά εκείνος φαίνεται πως υπήρξε άπιστος, η Kylie παραδέχεται πως αρκετές φορές έχει αναρωτηθεί κατά πόσο θα μπορούσε να ισορροπήσει τις απαιτήσεις που έχει ένα παιδί παράλληλα με την καριέρα της. «Αν με κάποιο θαύμα έμενα έγκυος αυτή τη στιγμή της ζωής μου, θα μπορούσα άραγε να το διαχειριστώ; Βρέθηκα σε αυτόν τον δρόμο πολλές φορές», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειώνουμε πως η τραγουδίστρια έχει εκφράσει  πολλές φορές στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει μητέρα, ενώ έχει γράψει το τραγούδι Flower για το ανεκπλήρωτο μητρικό της ένστικτο.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα