Μην χασετε

Βάψε και διακόσμησε το σπίτι σου στο απόλυτο χρώμα της άνοιξης

To mint green αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις της άνοιξης και οι interior designers το λατρεύουν! Yπάρχουν άπειροι τρόποι για να αξιοποιήσεις αυτή την hot απόχρωση μέσα στο σπίτι σου και σήμερα θα σου δείξουμε μερικούς από αυτούς.

Advertisements

Βάλε mint green λεπτομέρειες στο υπνοδωμάτιό σου! Μερικά μαξιλάρια, 1-2 πουφ και ίσως 2-3 κεριά στο χρώμα της μέντας θα δώσουν ένα ωραία αποτέλεσμα στον χώρο σου. Συνδύασε με λευκό και γκρι και θα έχεις δημιουργήσει το απόλυτο ανοιξιάτικο δωμάτιο.

Συνδύασε το χρώμα της μέντας με μπεζ ή tan. Πολλοί διακοσμητές μπερδεύουν αυτές τις 2 αποχρώσεις δημιουργώντας χώρους με έντονο χαρακτήρα. Μπορείς να βάψεις τον τοίχο στην κρεβατοκάμαρά σου σε mint green και να επιλέξεις μπεζ διακόσμηση ή το αντίστροφο.

Βάψε τους τοίχους σε αυτό το χρώμα κάνοντας ταυτόχρονα κάποια τεχνοτροπία! Αν επιθυμείς ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα στους τοίχους του δωματίου σου τότε αυτή είναι η ιδανική λύση. Ολοκλήρωσε τη διακόσμηση με παλ αποχρώσεις ή total white.

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Ένωσε διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου για να φτιάξεις ένα ονειρικό δωμάτιο.Μπορείς να βάλεις ανοιχτό πράσινο χρώμα στους τοίχους και να προσθέσεις στον χώρο κάποιο έπιπλο στο χρώμα της μέντας για να πετύχεις τις τέλειες αντιθέσεις.

Ένας από τους πιο αγαπημένους μας συνδυασμούς χρωμάτων για το υπνοδωμάτιο είναι το χρώμα της μέντας και το σκούρο μπλε! Αυτά τα δύο χρώματα δημιουργούν μια αντίθεση που θα λατρέψεις! Το χρώμα της μέντας δίνει έναν ρομαντισμό στον χώρο αλλά συνδυασμένο με navy blue το δωμάτιο αποκτάει μια πιο πολυτελή όψη.

Τέλος, μπορείς να κολλήσεις στον τοίχο σου στο υπνοδωμάτιο μια ταπετσαρία σε mint green print και να αποκτήσει το δωμάτιο μια τελείως εναλλακτική όψη! Πρόσθεσε φλοράλ λεπτομέρειες για να κάνεις τον χώρο πιο country ή διακόσμησε με λευκά και παλ γκρι για να δείξει η κρεβατοκάμαρα πιο σικ και μίνιμαλ.

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Advertisements

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα