Μην χασετε

Φτιάξτε μια Διαχρονικά Πανέμορφη Κουζίνα Μόνο με μια Παρέμβαση

Αν βαριέστε κάθε λίγο την κουζίνα σας, τότε σας έχουμε τη λύση. Ο παρακάτω διακοσμητικός συνδυασμός είναι αυτός που δεν πρόκειται να βαρεθείτε ποτέ. Είναι σικ και ταυτόχρονα τόσο ευχάριστα ουδέτερος που και αντιστέκεται στις αλλαγές της μόδας και θα τον ευχαριστιέστε για χρόνια.

Ένα τρεντ που έχουμε δει τελευταία να υιοθετείται σε όλο και περισσότερες κουζίνες είναι ο συνδυασμός του γκρι με μεταλλικές λεπτομέρειες – κυρίως από ορείχαλκο.

Παλ γκρι συνδυασμένο με μεταλλικά χερούλια Μια κλασική επιλογή που συνδυάζει το γκρι με το μέταλλο είναι να βάψετε τα ντουλάπια σας σε μια παλ απόχρωση γκρι και να της δώσετε λίγη λάμψη βάζοντας μεταλλικά χερούλια. Ο συγκεκριμένος χρωματικός συνδυασμός μας αρέσει γιατί συνδυάζεται εύκολα και με άλλες αποχρώσεις.

Το παλ γκρι δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση με τα χρυσά χερούλια

Συνδυασμός γκρι, λευκού και χρυσού Βάψτε το πάνω μέρος των ντουλαπιών με άσπρο χρώμα και τα ντουλάπια που βρίσκονται χαμηλά με γκρι. Βάλτε και στα δύο σημεία χρυσά χερούλια για να δημιουργήσετε μια ομοιομορφία.

Advertisements

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Τα πάνω ντουλάπια έχουν βαφτεί άσπρα και τα κάτω γκρι αλλά όλα έχουν διακοσμηθεί με χρυσά χερούλια για ομοιόμορφο αποτέλεσμα

Έντονο γκρι με ορείχαλκο Το γκρι είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ σε κουζίνες οπότε μην φοβάστε να επιλέξετε πιο σκούρα απόχρωση. Σε συνδυασμό με χερούλια ορείχαλκου θα έχετε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Ενισχύστε το στιλ της κουζίνας σας βάζοντας στους πάγκους μεταλλικά βάζα, μπολ και διακοσμητικά.

Έπιπλο σε γκρι απόχρωση Αν δεν θέλετε να υιοθετήσετε το γκρι χρώμα σε όλη την κουζίνα μπορείτε πρώτα να το δοκιμάσετε εν μέρει. Βάλτε ένα μικρό έπιπλο με συρτάρια που θα ταιριάξει εύκολα σε μια λευκή κουζίνα και θα της προσθέσει ακόμα περισσότερο στιλ.

Αν δεν θέλετε να κάνετε όλη την κουζίνα σας γρκι, τότε μπορείτε απλά να τη διακοσμήσετε με ένα γκρι έπιπλο με χρυσά χερούλια.

Τotal γκρι Βάλτε το γκρι σε όλο το μήκος της κουζίνας σας, στα ντουλάπια, τους πάγκους αλλά και τους τοίχους. Ενισχύστε με μεταλλικά χερούλια στο χρώμα του χρυσού ή του ορείχαλκου και φωτιστικά για λάμψη και μια δόση πολυτέλειας. Βάλτε στα παράθυρα κουρτίνες σε χρυσό, μπεζ, nude ή γκρι χρώμα.

Advertisements
Μια κουζίνα σε total γκρι απόχρωση δείχνει φανταστική, ειδικά αν το γκρι είναι παλ και διακοσμηθεί με χρυσές λεπτομέρειες

Χρυσές λεπτομέρειες Σύμφωνα με το φενγκ σούι ο χρυσός είναι πολύ καλό υλικό για τη διακόσμηση του σπιτιού σας καθώς θα σας φέρει αφθονία χρημάτων. Επειδή είμαστε σίγουροι ότι οι Κινέζοι αυτοκράτορες σπανίζουν, εσείς βάλτε το χρυσό χρώμα στην κουζίνα σας, στα χερούλια των ντουλαπιών, στις βρύσες αλλά και σε διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Το χρυσό χρώμα στο φενγκ σούι σημαίνει οικονομική ευημερία, οπότε εντάξτε το στη διακόσμηση του σπιτιού σας

Συνδυάστε το γκρι με το χρυσό δημιουργώντας μια όμορφη κουζίνα που μπορεί να ταιριάξει με πολλά χρώματα και να διακοσμηθεί με πληθώρα διαφορετικών τρόπων. Αυτά τα δύο χρώματα δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση και προσθέτουν πολυτέλεια στον χώρο σας. Επιλέξτε την απόχρωση που σας αρέσει καλύτερα και εμπλουτίστε τη με μεταλλικές λεπτομέρειες. Μπορεί το γκρι να είναι ένα σχετικά μουντό χρώμα αλλά είναι επίσης ουδέτερη απόχρωση και έτσι μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πιο έντονες και δυναμικές αποχρώσεις αλλά και υλικά, όπως είναι το μέταλλο.

spirossoulis.com

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα