Μην χασετε

Αυτή η φωτογραφία της Εβελίνας Παπούλια δείχνει την εκπληκτική ομοιότητα που έχει με την κόρη της

«Καρμπόν», «Ολόιδιες», «Μαμά και κόρη μοιάζετε τόσο πολύ».

Advertisements

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Εβελίνα Παπούλια ποζάροντας με την κόρη της, έκανε τους followers της πρώτης να εντυπωσιαστούν από την ομοιότητα των δύο γυναικών. Η Εβελίνα Παπούλια και η κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου περνούν μαζί χαλαρές στιγμές στη Σκόπελο. Η ηθοποιός έχει εκφράσει αρκετές φορές δημόσια την μεγάλη αδυναμία που τρέφει στην Αφροδίτη.

Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε, το DNA μιλά από μόνο του.

Μαμά και κόρη, σε απόλυτη ταύτιση και χημεία.

Δεν είναι μόνο τα εξωτερικά χαρακτηριστικά που τις κάνουν να μοιάζουν σαν αδελφές. Ο χαρακτήρας τους έχει τόσα κοινά που οι δύο τους είναι σαν να έχουν μεγαλώσει μαζί. Η Αφροδίτη διεκδικεί το μέλλον της σπουδάζοντας, η μητέρα της, την φετινή σεζόν συμμετείχε σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές, το Τατουάζ. Και οι δυο τους, δυναμικές και αυτόνομες.

Η Εβελίνα Παπούλια έχει δηλώσει για τη σχέση της με την κόρη της σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Είναι δική της η ζωή, δικές τις και οι επιλογές. Σαν μητέρα είμαι αυστηρή όταν πρέπει. Την Αφροδίτη την έχω μάθει από πολύ μικρή να είναι αυτόνομη. Ένα παιδί που δεν έχω αγωνία για το πώς θα επιβιώσει μόνη της».

Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός και τα σχόλια που δέχτηκε ήταν εκατοντάδες:

evelina_papoulia_official/ Instagramevelina_papoulia_official/ Instagram

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα