Μην χασετε

Αντώνης Ρέμος: Η απίστευτη έκπληξη για τα γενέθλια της Υβόννης Μπόσνιακ και το νυφικό που προβλημάτισε

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ μετρούν πλέον πολλά χρόνια κοινής πορείας, ενώ η ευτυχία τους έχει επισφραγιστεί και από τον ερχομό της μικρής τους κόρης. Με τις ετοιμασίες του θρησκευτικού τους γάμου να βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς, ο τραγουδιστής δεν παραλείπει να κρατά τον έρωτά τους ζωντανό.

Advertisements

Έτσι, την περασμένη Τρίτη ο Αντώνης Ρέμος δεν αμέλησε να κάνει μία πολύ τρυφερή έκπληξη στην Υβόννη με αφορμή τα γενέθλιά της. Σύμφωνα με το Secret, ο τραγουδιστής την ημέρα εκείνη πραγματοποίησε μία live εμφάνιση στο Island, σε μία βραδιά που οργάνωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για τη γιορτή της ναυτιλίας, των «Ποσειδωνίων 2018».

Φυσικά και η Υβόννη Μπόσνιακ δε θα μπορούσε να μην είναι εκεί. Συνοδεία των αγαπημένων της φίλων, αλλά και της αγαπημένης της κουμπάρας και κολλητής Μαρίας Μπεκατώρου, απόλαυσαν τις ερμηνείες του Αντώνη. Η επιτυχημένη σχεδιάστρια, όμως, δεν είχε επίγνωση του τί θα ακολουθούσε, αφού ο σύντροφός της φρόντισε να οργανώσει μία έκπληξη για την ίδια και μόνο. Λίγο πριν αρχίσει να εκτελεί το πρόγραμμά του, της ευχήθηκε από τη σκηνή και είπε μάλιστα τα εξής συγκινητικά λόγια για τη μητέρα του παιδιού του: «Σε ευχαριστώ για όσα μου έχεις χαρίσει. Για οκτώ χρόνια που είμαστε μαζί και με αντέχεις. Για την υπέροχη κορούλα που μου χάρισες. Για όλα».

Αν θέλετε μάλιστα μία μικρή πρόγευση του πώς θα δείχνει ως νύφη η πανέμορφη Υβόννη, δεν έχετε παρά να δείτε την παρακάτω φωτογραφία. Μην απορήσετε: Δεν πρόκειται για πρόβα νυφικού, αλλά για δοκιμή φορέματος από τη νέα της συλλογή.

Πηγή φβτογραφίας: NDP

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα