Μην χασετε

Αυτή είναι η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιο σας (20/12 –26/01)

Ζώδια: Αυτή είναι η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιο σας (20/12 –26/01)

Κριός:

Αποσαφηνίστε τα χαοτικά συναισθήματά σας. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Άρη, εντείνει τις ευαισθησίες σας αλλά είναι καθαρτική καθώς οδηγεί στην επούλωση των πληγών της ψυχής σας. Εκκρεμή ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, ειδικά αν έπρεπε να ασχοληθείτε με επίπονες καταστάσεις τον τελευταίο καιρό. Αν κάτι ήδη τρώει τις σάρκες σας, είτε πρόκειται για μια απογοήτευση ή ένα μεγάλο παράπονο, επιδιώξτε την υποστήριξη των πιο συμπονετικών φίλων σας. Θέστε υγιή όρια, ειδικά αν στο παρελθόν κάποιοι θεωρούσαν τη γενναιόδωρη φύση σας δεδομένη. Να είστε συμπονετικοί αλλά σταθεροί, θέτοντας σαφή όρια για το πόσα μπορείτε να προσφέρετε ανθρωπίνως.

Advertisements

Ταύρος:

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Άρη ενισχύει τις κοινωνικές δραστηριότητές σας αλλά εσείς είστε ικανοποιημένοι ή εκνευρισμένοι; Θέλετε να κάνετε νέους φίλους, από το πρόσωπο που κάθεται δίπλα σας στο αγαπημένο σας στέκι μέχρι να γνωρίσετε καλύτερα αυτόν που σας έκανε αίτημα φιλίας στο Facebook. Ίσως ακόμα να βρείτε ενδιαφέρον ένα νέο άτομο αλλά κατά πόσο είναι αληθινός; Μήπως το μόνο που ζητάει είναι λίγες ∈ρωτικές στιγμές; Θυμηθείτε: Οι άνθρωποι μπορεί να ξέρουν να κρύβονται καλά, μέχρι να τους ανακαλύψετε. Θα χρειαστεί να θυμηθείτε τα λάθη σας, αντί να επαναλάβετε την ίδια συμπεριφορά όπως στο παρελθόν.

Δίδυμοι:

Συγκρατηθείτε και μη βιάζεστε! Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, και σε τετράγωνο με τον Άρη, κάνει νεφελώδες το τοπίο της σχέσης σας, υπενθυμίζοντάς σας να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά στον πορεία μεταξύ σας και να επαληθεύσετε αν υπάρχει μέλλον ή όχι. Δεν θέλετε βέβαια να το παρακάνετε με ανούσιες και ασαφείς συνομιλίες, απλά να είστε αληθινοί για να μην παρερμηνευτούν τα λόγια σας και ξεσηκώσετε συγκρούσεις. Όσον αφορά τη λήψη αποφάσεων, αυτή η δύσκολη όψη σας υπενθυμίζει να δώσετε προσοχή στα απτά γεγονότα και όχι στα συναισθήματά σας. Αξιολογήστε αντικειμενικά τα πράγματα πριν κάνετε μια μη αναστρέψιμη κίνηση.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος:

Αγαπάτε την ηρεμία του σπιτιού σας, αλλά με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, και σε τετράγωνο με τον Άρη θέλετε να ξεφύγετε από όλους και όλα. Σερφάρετε στα ταξιδιωτικά blogs και αρχίστε να ψάχνετε τις τιμές στα ξενοδοχεία. Μήπως είχατε στο μυαλό σας έναν ονειρικό προορισμό; Καλύτερα θα ήταν να περιμένετε και να μην κάνετε τίποτα, ψάξτε μόνο και βάλτε το στην άκρη. Ίσως κάποια ταξιδιωτικά σας σχέδια αλλάξουν ή ματαιωθούν τις επόμενες μέρες, ίσως διαπιστώσετε ότι ήταν ένα μακρινό όνειρο. Μην περιορίζετε τον εαυτό σας σε μια μακρινή απόδραση. Αν κάποια εσωτερικά ζητήματα σας ρίχνουν προς τα κάτω, μια αλλαγή τοπίου θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα υπό μια νέα προοπτική.

Λέων :

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Άρη σας χαρίζει οικειότητα αλλά και συναισθηματική ένταση, νιώθετε το πάθος με κάποιον/α με τη διαίσθησή σας, δεν χρειάζεται να είναι προφανές. Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μπορεί να θερμάνει τα πράγματα, αρκεί να μην είστε πολύ μυστηριώδεις. Αυτή η δύσκολη όψη μπορεί να ρίξει μια ταραγμένη σχέση στο γκρεμό. Εάν έχετε αποσιωπήσει κάποια πράγματα που σας ενοχλούν, συζητήστε τα πριν δημιουργηθούν προστριβές. Απλά έχετε κατά νου ότι ο Ποσειδώνας μπορεί να σας κάνει να χαθείτε στη μετάφραση των λέξεων, αν γίνετε επιθετικοί και κατηγορείτε τον άλλον. Θυμηθείτε: Εσείς διδάσκετε στους ανθρώπους πώς θα σας αντιμετωπίζουν.

Παρθένος:

Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος τώρα, εφ’ όσον δεν καταπατούνται τα δικά σας όρια και δεν λέτε ψέματα. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σε τετράγωνο με τον Άρη σας ζητά να είστε ειλικρινείς αλλά συμπονετικοί και πρόθυμοι να εξομαλύνετε οποιαδήποτε σύγκρουση στη σχέση σας. Η ειρήνη θα έρθει αλλά με κάποιο τίμημα, έτσι θα πρέπει να οπισθοχωρήσετε για να βρεθεί βιώσιμη λύση. Ακούστε τα παράπονα του αγαπημένου σας με ανοιχτό μυαλό, ενώ παράλληλα μιλάτε για ισορροπία και ισότητα. Και δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου αν δεν μπορέσετε να τα βρείτε τώρα. Σε μερικές σχέσεις, η απόσταση και ο προσωπικός χώρος και χρόνος είναι το καλύτερο για να επουλωθούν οι πληγές του παρελθόντος.

Ζυγός:

Ποτέ δεν πρέπει να αισθάνεστε ένοχοι αν θέσετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας, ειδικά όχι τώρα. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας και της υγείας, και σε τετράγωνο με τον Άρη, σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να απομακρύνετε το άγχος σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε ένα εκατομμύριο θυσίες στο όνομα της απόδειξης της αξίας σας. Ούτε και να παλεύετε μόνοι σας για την επίλυση των προβλημάτων της σχέσης σας, δεν θα εκτιμηθείτε, ούτε και θα σας αναγνωρίσουν οι άλλοι την προσφορά σας. Αν έχετε ήδη δώσει πολλά στη σχέση σας, αναλύστε τα πράγματα και κάντε το δικό σας πρόγραμμα. Αυτό μπορεί να σημαίνει να ακυρώσετε μια συνάντηση για να πάτε στο αγαπημένο σας στέκι με τους φίλους σας ή να ασχοληθείτε με τις δικές σας δραστηριότητες.

Σκορπιός:

Έχετε δαγκώσει τη γλώσσα σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα; Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας, και σε τετράγωνο με τον Άρη, σας καλεί να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας για το θέμα αυτό, γιατί κρατώντας τα μέσα σας θα οδηγήσει σε δυσαρέσκεια. Φροντίστε μόνο να εκφραστείτε με ευαισθησία και συμπόνια. Μην φέρνετε τα πράγματα σε άσπρο-μαύρο, όπως συνήθως κάνετε, ούτε και να είστε σκληροί. Απλά να είστε ειλικρινείς σχετικά με το πώς σας επηρεάζει προσωπικά αυτή η κατάσταση, χωρίς να επιρρίπτετε ευθύνες στον «παραβάτη». Θυμηθείτε: Οι άνθρωποι δεν μπορούν να διαβάσουν το μυαλό σας και έχουν διαφορετικό επίπεδο ευαισθησίας. Αν δεν μιλήσετε, πώς θα ξέρουν ότι έχουν παραβιάσει τα όριά σας;

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης:

Το σπίτι σας ή οι περιπέτειές σας; Το να φύγετε από το σπίτι σας δεν θα είναι τόσο εύκολο τώρα, καθώς η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, και σε τετράγωνο με τον Άρη σας βοηθά να βρείτε τη χαμένη ενέργειά σας στο σπίτι σας, να ονειροπολήσετε το παρελθόν σας. Αντί να τιμωρείτε τον εαυτό σας με ένα … πρέπει να το κάνω, σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας ηρεμεί ψυχικά. Μην τρέχετε για τους άλλους και τον αγαπημένο σας μόνο από υποχρέωση. Αλλάξτε το περιβάλλον του σπιτιού σας και αφιερώστε λίγο χρόνο για τον καθαρισμό του, ειδικά αν έχετε συγκεντρώσει πάρα πολλά μπιχλιμπίδια που σας θυμίζουν αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος. Πώς θα φέρετε θετική ενέργεια στη ζωή σας;

Advertisements

Αιγόκερως:

Οι άλλοι άνθρωποι πρώτα! Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, και σε τετράγωνο με τον Άρη, σας ζητά να αφήσετε το γραφείο σας, έχετε το δικαίωμα να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Πολλοί θαυμαστές συρρέουν δίπλα σας αλλά φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με τις ανάγκες σας, δεν χρειάζεται να αφήσετε τον άλλον στην ομίχλη. Έχετε τόσα πολλά να κάνετε που ίσως δυσκολευτείτε να επιστρέψετε ένα τηλεφώνημα, να πάτε για καφέ με τον αγαπημένο σας ή να συναντήσετε έναν φίλο για το μεσημεριανό γεύμα. Θα μπορούσατε να βρεθείτε σε σχέση κάνοντας μια περιστασιακή συνομιλία. Επισήμανση: Αποστασιοποιηθείτε από κουτσομπόλικες συνομιλίες και να είστε απόλυτα σαφείς στα λόγια και τις υποσχέσεις σας.

Υδροχόος:

Κάνετε Shopping Therapy! Αν προσπαθείτε καιρό να ξεπεράσετε μια επίπονη κατάσταση, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών και της ασφάλειας, και σε τετράγωνο με τον Άρη, σας προειδοποιεί: Δεν βάζετε όρια στο πόσα θα ξοδέψετε. Ίσως να αισθανθείτε λίγο παρήγορα κάνοντας μια ακριβή αγορά, αλλά αυτή αίσθηση θα είναι προσωρινή. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με κάτι λιγότερο ακριβό, χωρίς να αποσταθεροποιήσετε τον προϋπολογισμό σας. Απαλύνετε τον πόνο της ψυχής σας συζητώντας με τους φίλους σας και κυρίως αναλογιζόμενοι τα λάθη σας που αποτρέπουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψετε στη ζωή πιο ζωντανοί και ανανεωμένοι.

Ιχθύς:

Είστε στο δικό σας κόσμο, περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα καθώς η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας και σε τετράγωνο με τον Άρη αυξάνει τις ευαισθησίες σας αλλά και το χάος στην ψυχή σας. Η διαίσθησή σας  μπορεί να λειτουργήσει τώρα πολύ καλά, φιλτράροντας τις γνωριμίες που κάνετε. Μπορεί να μη σας δώσει την τελική λύση, αλλά σίγουρα θα σας βοηθήσει να φύγετε  μακριά από οποιονδήποτε φαίνεται ασαφής και μη φερέγγυος. Αν νιώσετε τώρα να κυλούν δάκρυα από τα μάτια σας εξαιτίας αρνητικών καταστάσεων του παρελθόντος, εξετάστε ποια ήταν η δική σας συμβολή σε αυτό το θέμα. Μην αφήνετε τους γύρω σας να ελέγχουν τις επιλογές σας στην προσωπική ζωή σας, έχετε το πράσινο φως να κάνετε ό, τι ποθείτε, να είστε μόνοι ή με ένα ξεχωριστό πρόσωπο.

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα