Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-01-2020)

Ζώδια: Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-01-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, αν διατηρείτε ήδη κάποια ∈ρωτική σχέση, θα θελήσετε να περάσετε σε πιο οικείες και πιο ουσιαστικές καταστάσεις, ενδέχεται από μόνοι σας να ανοίξετε κουβέντα περί δεσμεύσεων. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι, η απόφαση σας να αναλάβετε πρωτοβουλίες θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην ∈ρωτική σας ζωή. Η εκδηλωτική στάση που θα κρατήσετε θα κλείσει τη μέρα σας με ένα θερμό ∈ρωτικό ραντεβού, θα αποκαλυφθούν δυνατά αισθήματα, δεν θα λείψουν οι απρόοπτες εξομολογήσεις.

Ταύρος

Φίλοι μου, ευνοϊκή θα είναι για σας η σημερίνή μέρα. Θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ανανεώσετε την ∈ρωτική σας ζωή. Η μέρα ενδείκνυται για επανασυνδέσεις, για υποσχέσεις δέσμευσης ή για ξεκίνημα νέας ∈ρωτικής αρχής. Αν έχετε στην σκέψη σας προτάσεις να τις εκφράσετε, αν θέλετε να πλησιάσετε άτομο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά τότε εκδηλωθείτε ανεπιφύλακτα, και αν επιθυμείτε δέσμευση με πρόσωπο που ήδη υπάρχει στην ∈ρωτική σας ζωή, τότε κάντε το μεγάλο βήμα, η εξέλιξη δεν επρόκειτο να σας απογοητεύσει.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, θα καταφέρετε να ασκήσετε θετική επιρροή στο ταίρι σας, σήμερα θα εμβαθύνετε συναισθηματικά, θα περάσετε σε αποκαλύψεις και προσωπικές εξομολογήσεις. Η συγκαταβατική σας στάση θα φέρει ευεργετική κατάληξη, τώρα θα δοθεί οριστική λύση σε πρόβλημα που προκαλούσε αρνητισμό και βάραινε την ψυχολογία σας. Για όσους από εσάς βιώνετε χωρισμό, ένα τυχαίο συμβάν θα φέρει κατάληξη επανασύνδεσης, επανέρχεται η ∈ρωτική σας ζωή στους αρχικούς της ρυθμούς.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερη κατανόηση στο ταίρι σας, όλες οι πράξεις σας θα διακρίνονται από έντονο συναισθηματισμό. Τώρα βασική σας ανάγκη θα είναι η ισορροπία και η ∈ρωτική αρμονία, γι αυτό συνειδητά θα αποφύγετε τον εγωιστικό τρόπο σκέψης. Θερμός διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, θα ανοίξει νέες προοπτικές στην ζωή σας, η οικεία και διαλλακτική σας στάση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για δεσμευτικές υποσχέσεις.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου, η σημερινή μέρα θα σας βγάλει από την αδράνεια που ίσως να βρίσκεστε αυτή την στιγμή, τυχερά συμβάντα και νέα ∈ρωτικά ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τη ζωή σας ένα βήμα πιο μπροστά. Η σημερινή όψη θα σας ωθήσει στο να αναζητήσετε βάθος και ουσιαστική εξέλιξη στις επαφές σας. Μια πολύ ξεκάθαρη κουβέντα με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές, τώρα οι χαλαρές συναντήσεις θα μετατραπούν σε σταθερή δεσμευτική σχέση.

Παρθένος

Φίλοι μου, απρόοπτες ξαφνικές επαφές θα ζωηρέψουν το κλίμα στην καρδιά σας, ελπιδοφόρα θα αποδειχτεί η συνάντηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο ∈ρωτικό πρόσωπο. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα στρώσουν το έδαφος για αρχή σταθερής ∈ρωτική σχέσης. Τώρα θα ξεκινήσετε έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής, περνάτε σε στάδιο δέσμευσης και μονιμότητας. Εσείς που αιωρείστε ∈ρωτικά, κάντε το τολμηρό βήμα να περάσετε σε διεκδικήσεις, η σημερινή μέρα θα κλείσει με μια δυνατή ∈ρωτική κατάκτηση.

Ζυγός

Φίλοι μου, θα αποκτήσετε μια κάπως πιο οργανωτική διάθεση, τώρα θα τακτοποιήσετε ∈ρωτικές υποθέσεις που τις είχατε αφήσει να αιωρούνται. Η σημερινή μέρα θα ενεργοποιήσει τη θερμή και τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα εκφράσετε τη σ∈ξουαλικότητά σας χρησιμοποιώντας βαθύ συναίσθημα. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι, πρόσχαρη προσιτή και ευχάριστη θα είναι στάση σας, θα εμφανιστούν νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει τελικά να περάσει στη ζωή σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, σήμερα θα αναζητήσετε σχέσεις εμπιστοσύνης, στόχος σας δεν θα είναι το εφήμερο ή το ανούσιο, αλλά το σίγουρο και το δεσμευτικό. Θα σημειωθεί γεγονός που θα σας βοηθήσει να βγείτε από την ρουτίνα, θα υπάρξουν συναντήσεις που θα φέρουν νέα δεδομένα στην ∈ρωτική σας ζωή. Σε περίπτωση που σκέπτεστε να κάνετε κάποια πρόταση σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, μη το καθυστερείτε άλλο, κινηθείτε αποφασιστικά θα υπάρξει επιτυχία.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να περάσετε σε οργανωμένη δράση. Με ιδιαιτέρως μεθοδικό τρόπο θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τώρα θα καταφέρετε να το κερδίσετε συναισθηματικά και ∈ρωτικά. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας, προχωρήστε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, φανερώστε τα πραγματικά σας αισθήματα. Θα υπάρξει μεταξύ σας μια ουσιαστική και καθοριστική συνάντηση, με το ενδεχόμενο όχι απλά να τα ξαναβρείτε, αλλά πολύ γρήγορα να δεσμευτείτε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, η συμπεριφορά σας ως προς το ταίρι σας θα είναι μελετημένα συγκαταβατική, με βασική επιθυμία την αρμονική συνύπαρξη. Στόχος σας θα είναι να περάσετε στην ουσία και στο βάθος των αισθημάτων, γι αυτό είναι πολύ πιθανό να προκαλέσετε σοβαρές συζητήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Εσείς που αντιμετωπίζετε μπερδεμένες ή ανασφαλείς καταστάσεις, τώρα θα απαλλαγείτε από το αβέβαιο, περνά η ζωή σας σε ένα πιο σοβαρό και δεσμευτικό επίπεδο.

Υδροχόος

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας κάνει ιδιαιτέρως συναισθηματικούς, ευαίσθητη και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, τώρα σημασία για εσάς θα έχει το αληθινό συναίσθημα και όχι ο επιφανειακός ∈ρωτισμός. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα φανείτε κοινωνικοί, προσιτοί και δοτικοί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για καινούργιες γνωριμίες ακόμα και για επανασυνδέσεις με πρώην σχέσεις. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να επαναπροσδιορίσετε αισθήματα και βλέψεις, με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε πολύ καλά.

Ιχθύς

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα, θα φέρει ισορροπία στην ∈ρωτική σας σχέση και για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι ή ∈ρωτικά μόνοι, θα εμφανιστεί ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσετε να πάει χαμένη. Θα έχετε άνεση στην επικοινωνία σας, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, δώστε βάση στις συμπτώσεις και στις τυχαίες συναντήσεις. Ήρεμο και συναισθηματικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να προσκολληθεί επάνω σας πρόσωπο, με την προοπτική να μείνει σταθερά στην ∈ρωτική σας ζωή.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα