Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (20/12 – 26/01)

ΖώδιαΔες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (20/12 – 26/01)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με την κοινωνική σου ζωή και τους φίλους. Αυτή η νέα Σελήνη σε προτρέπει να βρεις τον κοινωνικό σου εαυτό, να στηριχτείς στους φίλους σου, να επενδύσεις στις δημόσιες σχέσεις σου. Το φαινόμενο της νέας σελήνης στον ενδέκατο δεν θα σου χαρίσει απλώς ένα διήμερο που θα τα πίνεις μέχρι τελικής πτώσης σε ένα μπαρ. Θα σου προτείνει να χειριστείς διαφορετικά τον χρόνο σου, δίνοντας περισσότερη σημασία στη ζωή μέσα σε ομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου και αφορά νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με τον επαγγελματικό τομέα.  Αν θέλεις να βρεις δουλειά, να πάρεις προαγωγή ή να κάνεις κάποια δραστική κίνηση στα επαγγελματικά σου, αυτός είναι ο κατάλληλος χρόνος για κάτι τέτοιο. Επειδή όμως οι ευκαιρίες φέρνουν και ευθύνες, μερικές φορές απορείς πώς θα γίνει να τα βγάλεις πέρα με όλα όσα αναλαμβάνεις. Η απάντηση είναι ότι το «όχι» δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και ίσως να πρέπει να μάθεις να το λες κι εσύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στις 24 σχετίζεται με ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, σπουδές και μια αλλαγή του τρόπου που σκέφτεσαι. Αυτή την περίοδο θα μπορούσες να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να έχεις πάρε δώσε με άτομα του εξωτερικού και να προκύψει κάτι πάρα πολύ θετικό από αυτό. Η νέα σελήνη στον ένατο οίκο σου σε στηρίζει σε οποιοδήποτε εγχείρημα και σε κάνει να θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές  σου. Ο καθένας με τον τρόπο του, άλλος μπορεί να διαβάζει, άλλος μπορεί να γραφτεί σε κάποια σχολή, άλλος μπορεί να δει κάποια πράγματα από μια πιο θετική γωνία.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου και σχετίζεται με νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα. Η νέα σελήνη αυτή όμως δεν αφορά μόνο τα χρήματα, αλλά και την αναγέννηση και τη συναισθηματική σου ζωή (φαντάζομαι ότι σκέφτεσαι, δεν με νοιάζουν τα χρήματα, δεν με νοιάζει η αναγέννηση, αυτό το τελευταίο είναι που με καίει). Και είναι σίγουρο ότι μέσα στις δύο βδομάδες που ακολουθούν, θα νιώσεις την επιρροή της. Ποιος ξέρει, μπορεί και στα οικονομικά, και στα ψυχολογικά και στα συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου και σχετίζεται με ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα στους τομείς των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικής σου ζωής.  Από τη μια βέβαια μπορείς να απαλλαγείς από κάποια περιττά βάρη και να ξεκινήσεις έναν καινούριο δρόμο σε έναν τομέα, και από την άλλη μπορείς να βρεις κάτι για να καλύψει ένα κενό: Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας καινούριος συνεργάτης ή ένας καινούριος σύντροφος. Δεν ακούγεται μόνο καλό, είναι καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου και σχετίζεται με ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα στον τομέα της εργασίας, αλλά και της φροντίδας του εαυτού σου και της ευεξίας. Η καθημερινότητά σου και ο τρόπος με τον οποίο δουλεύεις ή οι συνθήκες στην εργασία σου αλλάζουν. Η νέα σελήνη είναι μια ευχάριστη αλλαγή σελίδας, τις επόμενες δύο εβδομάδες θα διαπιστώσεις σημαντική ανανέωση στους τομείς που αφορά ο έκτος οίκος σου, δηλαδή την καθημερινότητα, την εργασία και την υγεία. Βέβαια, στην αρχή μπορεί να σου πέσει όλο αυτό κάπως βαρύ, αλλά σύντομα θα δεις τόσο σημαντικές διαφορές και αλλαγές που θα σε αφήσουν έκπληκτο.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου και σχετίζεται με νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες στη συναισθηματική σου ζωή, αλλά και στους τομείς της δημιουργικότητας και των παιδιών. Ο ∈ρωτας τελευταία ακούγεται σαν κάτι μακρινό, εξωγήινο ίσως. Παρ’ όλα αυτά, η ∈ρωτική αίσθηση γενικά, είναι ζωτική σου ανάγκη, όταν κάτι σε βγάζει από τον κόσμο του πάθους και σε γειώνει σε μια πραγματικότητα που θεωρείς ρηχή νιώθεις ότι λίγα πράγματα έχουν νόημα. Οι μέρες όμως που πέρασες δύσκολα, που στράβωσαν τα πράγματα στη δουλειά, που έχασες καλούς συνεργάτες, που σου έδιναν υποσχέσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ, που ένιωσες αδικημένος και σε αδιέξοδο φεύγουν σιγά σιγά και ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος ορίζοντας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου και αφορά ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Όταν γυρνάς στο σπίτι έπειτα από μια δύσκολη μέρα χρειάζεσαι τη θαλπωρή που μπορεί να σου προσφέρει ο δικός σου χώρος. Τώρα τελευταία όμως, τα θέματα σπιτιού και οικογένειας δεν ήταν και στα καλύτερά τους. Ίσως θέλεις να αποκτήσεις ένα σπίτι, πνίγεσαι με τους γονείς ή συγκάτοικους και θέλεις να φύγεις, ίσως θέλεις να μετακομίσεις σε άλλη πόλη, ίσως οι άνθρωποι με τους οποίους συγκατοικείς σε προβληματίζουν. Μπορείς να καθησυχάσεις τον εαυτό σου, όλα τα θέματα που αφορούν την κατοικία σου και την οικογένειά σου μπορούν να διευθετηθούν.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου και σχετίζεται με νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες στην επικοινωνία, την κοινωνική σου ζωή και τις γνωριμίες. Δεν είναι όμως μόνο τα επαγγελματικά σου που μπορούν να ευνοηθούν από αυτό το φαινόμενο για τις επόμενες δύο βδομάδες. Είναι και ο τρόπος σκέψης σου, ο οποίος γίνεται πολύ περισσότερο ανοιχτός. ή. Η νέα σελήνη είναι αλλαγή κεφαλαίου, κάθε προσωπικό κόλλημα που σε εμπόδιζε πρόσφατα να κάνεις μια θαρραλέα κίνηση προς τα εμπρός, ως δια μαγείας εξουδετερώνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου και σχετίζεται με ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα στον οικονομικό τομέα. Πιθανώς έχεις πολύ ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σου, από το πουθενά ή ως αποτέλεσμα δουλειάς που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Επειδή τέτοιο κελεπούρι – πλανητικό φαινόμενο έχει καιρό να συμβεί, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να επιδιώξεις κάτι καλύτερο σε αυτόν τον τομέα. Εκτός από τις ευκαιρίες που μπορεί να προσφερθούν, ίσως μπορείς να δημιουργήσεις κι εσύ αρκετές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι πολύ αισιόδοξη. Αφορά ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. όλος ο χρόνος θα αποκτήσει μια πολύ πιο θετική απόχρωση για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Έπειτα από μια περίοδο σιωπής και περισυλλογής, φαίνεται ότι είσαι έτοιμος να δείξεις πόσο δημιουργικός και ταλαντούχος είσαι. Το βασικότερο όμως είναι ότι θα σου προσφερθούν κάποιες ευκαιρίες που κάποτε τις θεωρούσες απλώς όνειρα. Και επειδή έχεις την τάση να απομονώνεσαι τελευταία για να συγκεντρώνεσαι στη δουλειά σου, μην ξεχνάς ότι όταν τελειώνεις τις υποχρεώσεις σου είναι απαραίτητο να κοινωνικοποιείσαι, ειδικά αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και είναι πολύ θετική για τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Η νέα σελήνη σημαίνει ότι ξεκινάει κάτι καινούριο, ότι γυρίζεις σελίδα και πας μπροστά. Ο δωδέκατος οίκος αντιπροσωπεύει την ψυχολογική μας κατάσταση, τα βαθιά μας συναισθήματα, το ασυνείδητο, τις ανασφάλειές μας και τους ανταγωνιστές. Οπότε μέσα σε όλα ανταγωνισμός δεν παίζει, γιατί εξάλλου αυτή την εποχή είσαι άπιαστος στη δουλειά σου. Αυτό όμως που είναι απαραίτητο να κάνεις εσύ, είναι να βρεις χρόνο να μείνεις μόνος σου. Ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου, αυτό χρειάζεσαι.

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα