Μην χασετε

Αυτές είναι οι αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για αυτή την εβδομάδα (2/9 – 8/9)

Κριός

Advertisements

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι φειδωλός στις κινήσεις αλλά και στις κουβέντες που θα κάνει σε προσωπικό επίπεδο καθώς η όψη τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο και του Δία που βρίσκεται στον Τοξότη δεν προάγει το ρεαλισμό. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να ενθουσιαστείς με μία γνωριμία που θα έχει το εφέ «πυροτεχνήματος» και λίγο αργότερα να χάσεις τον ενθουσιασμό σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να έχεις κατά νου να μην κάνεις ότι δεν θα ήθελες να σου κάνει ο σύντροφός σου, καθώς αυτή την εβδομάδα η διαχείριση των αισθηματικών σου ζητημάτων μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Προς το τέλος της εβδομάδας η όψη τριγώνου μεταξύ του ‘Ηλιου από την Παρθένο και του Κρόνου από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τα θέλω σου και στον αισθηματικό τομέα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα γνωριμία η οποία με κάποιο τρόπο σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ταύρος

Μία άκρως επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη να βρίσκεται στην Παρθένο και να ευνοεί νέες γνωριμίες, φλερτ, νέους έρωτες και νέους ενθουσιασμούς! Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η δυσαρμονική όψη που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να ντύσει με υπερβολή οποιαδήποτε σκέψη, κίνηση και έκφραση. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να έρθετε ξανά κοντά για αυτό αξίζει να επενδύσεις χρόνο στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος η παιχνιδιάρικη διάθεση της εβδομάδας θα σου φέρει νέες γνωριμίες αλλά καλό θα ήταν να βγάλεις συμπεράσματα και να αποφασίσεις για αυτές προς το τέλος της που οι όψεις θα είναι πιο βοηθητικές. Το Σαββατοκύριακο το τρίγωνο του Ερμή και του Ήλιου από την Παρθένο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να προσγειωθείς ομαλά και να πάρεις μία σωστή απόφαση σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με αισθηματικά μποφόρ καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη δείχνει μία κινητικότητα στα αισθηματικά σου ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος ίσως οι κινήσεις αυτού που σε ενδιαφέρουν να σε μπερδέψουν, για αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να επικεντρωθείς στις πράξεις και όχι στα λόγια. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς τείνεις να ξεχάσεις πως έχεις σχέση με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Στα μέσα της εβδομάδας η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σε ωθήσει να εξιδανικεύσεις μία κατάσταση, ένα πρόσωπο ή ένα συναίσθημα με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι πιθανότητες για λάθος κινήσεις. Απόφυγε να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις και κράτησε μία ρεαλιστική ματιά αλλά και αντιμετώπιση ακόμα και στα ζητήματα καρδιάς.

Καρκίνος

Μία ιδιαίτερα επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινάει για εσένα και αυτό θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό και για τα αισθηματικά σου ζητήματα μιας και η επικοινωνιακή διάθεση θα είναι «κολλητική». Βρες χρόνο για να δεις αγαπημένους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία και να συσφίξεις τη σχέση σου μαζί τους αλλά και να κάνεις μία νέα γνωριμία μέσω αυτών. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη δείχνει μία ροπή να ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα στον αισθηματικό τομέα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέχεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός και να μην ξεχνάς πως η δράση πάντα θα έχει και αντίδραση από την άλλη πλευρά. Στα μέσα της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 4/9 η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου λέει να είσαι προσεκτικός με συζητήσεις που θα κάνεις με αφορμή αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς η γνώμη των άλλων περισσότερο θα σε μπερδέψει παρά θα σε βοηθήσει.

Λέων

Advertisements

Η εβδομάδα ξεκινά με σκέψεις σχετικές με ένα αισθηματικό σου ζήτημα μόνο που αυτές οι σκέψεις μπορεί να αποκτήσουν τη μορφή χιονοστιβάδας στο μυαλό σου και να σε οδηγήσουν σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη δεν θα υποστηρίξει την αντικειμενική σκέψη και μπορεί να σε οδηγήσει σε διάφορα σενάρια. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μπορεί να έχεις μία κρούση από ένα πρόσωπο που θα βρεθείς, η οποία με τη σειρά της θα σε βάλει σε πειρασμό… Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να υπάρξουν αισθηματικά φλερτ αυτή την εβδομάδα όμως αν αποφασίσεις πως θέλεις κάτι πιο σταθερό θα πρέπει να δεις αυτά τα φλερτ με αυτό το κριτήριο. Στα μέσα της εβδομάδας η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει την ιδανική αφορμή για να έρθουν στο μυαλό σου αναμνήσεις του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να σε επηρεάσουν και άφησε τες εκεί όπου ανήκουν, στο παρελθόν.

Παρθένος

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτή την εβδομάδα και να σου χαρίζει εύνοια σε αισθηματικά ζητήματα και νέες γνωριμίες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη στις αρχές της εβδομάδας δείχνει πως θα έχεις την τάση να φερθείς απερίσκεπτα σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Είτε είσαι ελεύθερος είτε έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να συγκρατήσεις την παρορμητική σου διάθεση, καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις που θα δώσουν τελείως άλλη εικόνα για εσένα. Στις 4/9 η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα εξιδανικεύσει την κατάσταση σε μία γνωριμία η οποία υπάρχει καιρό. Το Σαββατοκύριακο προμηνύεται πολύ καλύτερο για να βγάλεις τα συμπεράσματα σου και να πάρεις αποφάσεις, καθώς το τρίγωνο του Ερμή και του Ήλιου που βρίσκονται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι ιδανικό για σωστές αποφάσεις και σταθερά βήματα.

Ζυγός

Η Αφροδίτη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς θα εγείρει εξελίξεις όμως θα το κάνει με ένα παρασκηνιακό τρόπο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη στις αρχές της εβδομάδας δείχνει βιαστικές αποφάσεις οι οποίες μπορούν να σε βάλουν σε μπερδέματα. Οι γνωριμίες σε γιορτές, κοινωνικές εκδηλώσεις και συναντήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου είναι πολύ πιθανές. Αν βέβαια βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει και εσύ να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς μπορεί να παρασυρθείς σε κινήσεις που δεν πρέπει. Στις 4/9 η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα είναι εύκολο να μπερδέψεις ένα εργασιακό με ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Το Σαββατοκύριακο θα είναι σταθεροποιητικό για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς θα φέρει νέα τα οποία θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις σε μία απόφαση.

Σκορπιός

Οι επαφές με φίλους σου θα κρατούν τα ηνία του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα με αποτέλεσμα τα αισθηματικά σου ζητήματα να μη σε απασχολούν και τόσο έντονα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη μπορεί να σε οδηγήσει σε μία αισθηματική ιστορία με κάποιο φίλο σου! Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα έχεις την τάση να τον παραμελήσεις για να δεις αγαπημένους σου φίλους, όμως καλό θα ήταν να κρατήσεις μία ισορροπία ανάμεσα στους φίλους και στο ταίρι σου. Στις 4/9 η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σε γεμίσει ελπίδες για μία γνωριμία που μόλις έχει ξεκινήσει, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως είναι νωρίς για μακροπρόθεσμα σχέδια. Αν έχεις βρει το σύντροφό σου μία συζήτηση που θα κάνεις το Σαββατοκύριακο μαζί του θα είναι βοηθητική για τη σχέση σας, μιας και το τρίγωνο του Ερμή αλλά και του Ήλιου από την Παρθένο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα συμβάλει σε αυτό.

Τοξότης

Advertisements

Η εβδομάδα ξεκινά με αντικρουόμενα συναισθήματα για εσένα καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρχουν διλήμματα στον αισθηματικό σου τομέα τα οποία σε απασχολούν αρκετά. Καλό θα ήταν να μην πάρεις στις αρχές της εβδομάδας κάποια σημαντική απόφαση καθώς η δυσαρμονική όψη τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει λάθη. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να πάρεις οποιοδήποτε ρίσκο σχετικά με αυτή, ιδιαίτερα στην περίπτωση που θέλεις να συνεχίσει να υπάρχει. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις με νέα πρόσωπα όμως μπορεί να μην προκύψει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Στα μέσα της εβδομάδας η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θολή κατάσταση που επικρατεί στα αισθηματικά σου ζητήματα, για αυτό καλό θα ήταν να κάνεις ένα βήμα πίσω και να περιμένεις να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Το Σαββατοκύριακο είναι πολύ πιο ευνοϊκό για εσένα μιας και η όψη τριγώνου του Ερμή και του Ήλιου που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να δεις με την απαραίτητη δόση λογικής ζητήματα που σε απασχολούν.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα υπόσχεται νέες γνωριμίες και μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κατάσταση στα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο σε ευνοεί απροκάλυπτα. Στις αρχές της εβδομάδας θα πρέπει να προσέξεις σε περίπτωση που επενδύσεις σε μία νέα γνωριμία μιας και το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη θα σου χαρίσει ενθουσιασμό, ο οποίος δεν θα είναι βοηθητικός για τη λογική σου σκέψη. Στα μέσα της εβδομάδας η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει πως δεν θα είναι εύκολο να εντοπίσεις κάποιες καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα που θα έπρεπε να σου κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ ευνοϊκό για εσένα καθώς το τρίγωνο του Ερμή και του Ήλιου που βρίσκονται στην Παρθένο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς καλύτερα τις προθέσεις ενός ανθρώπου με τον οποίο έχει ξεκινήσει μία αισθηματική ιστορία.

Υδροχόος

Η εβδομάδα θα φέρει στο μυαλό σου αναμνήσεις του παρελθόντος καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο σου δημιουργεί την τάση να γυρίσεις πίσω σε αισθηματικά ζητήματα που έχουν κλείσει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη λέει πως κάτι τέτοιο δεν είναι καλή ιδέα, καθώς τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Στα μέσα της εβδομάδας η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σου λέει να μη ρισκάρεις μία γνωριμία ή μία σχέση που έχει ξεκινήσει πρόσφατα για κάτι το οποίο ανήκει στο παρελθόν. Το Σαββατοκύριακο είναι πολύ ευνοϊκό για να ξεκαθαρίσεις λίγο την κατάσταση σε οτιδήποτε σε απασχολεί σε αισθηματικό επίπεδο. Αιτία για αυτό θα αποτελέσει το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής και ο Ήλιος από την Παρθένο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, που δεν θα σε αφήσει να παρασυρθείς σε σενάρια τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα οτιδήποτε σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα θα σε απασχολήσει αρκετά καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο της Παρθένου, δημιουργεί κινητικότητα στην προσωπική σου ζωή. Βέβαια τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις αποφάσεις σου καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως μπορεί να πάρεις αψήφιστα ένα αισθηματικό σου ζήτημα και τελικά αυτό να σε ζημιώσει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός, ώστε να αποφύγεις πειρασμούς οι οποίοι θα βρίσκονται γύρω σου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Τυχόν νέες γνωριμίες που μπορεί να κάνεις αυτή την εβδομάδα χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις μιας και οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με το Δία αλλά και με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου δείχνουν λάθη. Το Σαββατοκύριακο είναι περισσότερο ευνοϊκό για εσένα καθώς το τρίγωνο του Ερμή και του Ήλιου που βρίσκονται στην Παρθένο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα φέρουν δίπλα σου ένα φίλο σου, ο οποίος θα αποτελέσει τη «φωνή της λογικής» στα αισθηματικά σου ζητήματα.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα