Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από 2/9 έως 8/9

Κριός

Advertisements

Στον έκτο οίκο σου γίνεται κυριολεκτικά χαμός, εκεί βρίσκονται ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής, που συνιστούν μια καταπληκτική πλανητική σύνθεση και ουσιαστικά ενώνουν τις δυνάμεις τους, ενώ στο ίδιο σημείο πραγματοποιείται και μια νέα Σελήνη στις 30 που φέρνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με την εργασία, τις καθημερινές εκκρεμότητες και την ευεξία. Με άλλα λόγια η νέα περίοδος από τον Σεπτέμβρη και μετά ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές και για τα επαγγελματικά και για την υγεία. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι τον κυβερνήτη σου, που ίσως κάποιες φορές σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν και εξοργίζεσαι.

Ταύρος

Και τώρα περνάμε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο για τη συναισθηματική σου ζωή. Στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα, βρίσκονται ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής, και στο ίδιο σημείο πραγματοποιείται μια νέα Σελήνη στις 30 – που σημαίνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες! Αυτό που ενισχύει την επιρροή όλων αυτών είναι ότι μαζί σχηματίζουν τρίγωνο (δηλαδή πολύ θετική γωνία) με τον Πλούτωνα. Οι προοπτικές είναι πολύ αισιόδοξες, έπειτα από έναν ξεκούραστο Αύγουστο, αλλά αργό και μερικές φορές βαρύ ψυχολογικά, ο Σεπτέμβριος φέρνει έρωτα και νέα δημιουργικά σχέδια. Και κάπως έτσι ξεκινάει ένα δημιουργικό φθινόπωρο.

Δίδυμοι

Τα θέματα με το σπίτι και την οικογένεια που μπορεί να σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα παίρνουν τον δρόμο τους. Στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με αυτούς τους τομείς, βρίσκονται ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ήλιος, ο Ερμής και στο ίδιο σημείο πραγματοποιείται μια νέα Σελήνη! Είναι πιθανές αρκετές αλλαγές, όπως το να φτιάξεις το σπίτι σου όπως θέλεις και να θέσεις και σε νέες βάσεις κάποιες στενές προσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να βρεις χρήματα από την οικογένεια, ή για την οικογένεια ή για την κατοικία. Μπορεί να μετακομίσεις, ή να αλλάξεις κάποια πράγματα στο σπίτι. Όπως και να έχει, φαίνεται ότι οι αλλαγές θα σε γεμίσουν αισιοδοξία. Και ψυχική ηρεμία, θα φροντίσει ο Δίας για αυτό. Το φθινόπωρο που θα ακολουθήσει τελικά δεν θα είναι μίζερο όπως φοβόσουν.

Καρκίνος

Ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στον τρίτο οίκο σου και ενώνουν τις δυνάμεις τους! Στο ίδιο σημείο πραγματοποιήθηκε και μια νέα Σελήνη που δείχνει ότι μέχρι τις 10-15 του μήνα μπορούν να γίνουν νέα ξεκινήματα στους τομείς της επικοινωνίας και των συμφωνιών. Όλα αυτά θα έχουν σαν αποτέλεσμα νέες γνωριμίες, πιθανότατα νέο σύντροφο και επίσης πιθανώς νέες συνεργασίες. Είσαι στην πιο κοινωνική σου φάση, δεν υπάρχει δικαιολογία για να μένεις μέσα. Κάποιες φορές προσπαθούμε και δεν γίνεται τίποτα, κάποιες άλλες, όμως, όπως τώρα, όλα κινούνται από μόνα τους προς ένα στόχο.

Λέων

Advertisements

Ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στον δεύτερο οίκο σου και ενώνουν τις δυνάμεις τους! Στο ίδιο σημείο πραγματοποιήθηκε και μια νέα Σελήνη και όλα αυτά δείχνουν ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο στον οικονομικό τομέα. Μέχρι το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου, οι αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα φαίνεται ότι θα έχουν πολύ ενδιαφέρον. Άσε τις καταστάσεις να σε πάνε φυσιολογικά εκεί που πρόκειται να πάνε έτσι κι αλλιώς: σε μια μεγαλύτερη αποδοχή του εαυτού σου και των επιθυμιών σου, η οποία μπορεί να εκφραστεί μέσα από την ήδη υπάρχουσα ή μια νέα σχέση. Επίσης, η επικοινωνία ευνοείται πλέον με κάθε τρόπο.

Παρθένος

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας σου! Ο χαμός στο ζώδιό σου ξεκίνησε από τον Αύγουστο, μαζί σου βρίσκονται ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής, αλλά στις 30 πραγματοποιήθηκε και μια νέα Σελήνη στην Παρθένο που σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες και υποψήφιοι είναι όλοι οι τομείς της ζωής σου. Κάτι αλλάζει προς το καλύτερο, δεν είναι μόνο η Σελήνη, αλλά και ο Ήλιος και η Αφροδίτη που βρίσκονται επίσης στην Παρθένο και όλοι μαζί σχηματίζουν μια άψογη γωνία με τον Πλούτωνα. Και επειδή ο μοιραίος πλανήτης βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου, είναι πάρα πολύ πιθανό τα νέα να αφορούν την ερwτική σου ζωή. Αλλά όχι μόνο, με όλους αυτούς τους πλανήτες στο ζώδιό σου να συνεννοούνται άψογα και μεταξύ τους και με τον Πλούτωνα όλα μπορείς να τα περιμένεις.

Ζυγός

Οι εσωτερικές αλλαγές και η ψυχική ανανέωση είναι τα πιο σημαντικά θέματα της περιόδου αυτής. Στον δωδέκατο οίκο σου, που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, βρίσκονται (και συνεργάζονται) ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής! Και στο ίδιο σημείο πραγματοποιήθηκε μια νέα Σελήνη στις 30 που φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βρεις την αρμονία που τόσο έχεις ανάγκη, και να λύσεις θέματα που σε κρατάνε πίσω. Η θετική επιρροή της Σελήνης ενισχύεται και από την Αφροδίτη και τον Ήλιο, που βρίσκονται στον ίδιο οίκο και όλοι μαζί σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη με τον Πλούτωνα που βρίσκεται πάνω στον τομέα της κατοικίας και της οικογένειας.

Σκορπιός

Ο Σεπτέμβριος συνήθως δεν είναι και ο καλύτερος μήνας, είναι σαν μια φρικτή τεράστια Δευτέρα, μετά από ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο που ήταν ο Αύγουστος. Αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στον ενδέκατο οίκο σου και συνεργάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Και στο ίδιο σημείο πραγματοποιήθηκε και μια νέα Σελήνη που μέχρι τις 15 περίπου του μήνα θα φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα! Ο οίκος αυτός σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και με τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας με ευκαιρίες, κατά τον οποίο καλό θα ήταν να είσαι όσο πιο ανοιχτός γίνεται κοινωνικά.

Τοξότης

Advertisements

Ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου και συνεργάζονται με τον καλύτερο τρόπο! Προφανώς θα έχεις αρκετή δουλειά, αλλά και θα είσαι εξαιρετικά δημιουργικός και παραγωγικός. Στο ίδιο σημείο έχει πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη που θα φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου περίπου. Τα νέα για τα επαγγελματικά σου μπορούν να είναι πραγματικά καλά, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, φρέσκαρε το βιογραφικό σου, γνώρισε νέους ανθρώπους, γενικώς ανοίξου. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, γιατί ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να το πιστεύεις.

Αιγόκερως

Ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στον ένατο οίκο σου και η σύνθεση αυτή είναι εκπληκτική. Στο ίδιο σημείο πραγματοποιήθηκε και μια νέα Σελήνη και φαίνεται ότι είσαι έτοιμος για ταξίδια, συνεργασίες με το εξωτερικό, σπουδές και γενικότερα για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Μια εμπειρία μπορεί πραγματικά να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις μια κατάσταση, και ο στόχος σου θα είναι η απόλυτη απελευθέρωση από όλα, ειδικά από τους όποιους κοινωνικούς περιορισμούς. Πλέον, θα αρχίσεις να ξέρεις τι συμβαίνει γύρω σου και να προχωράνε όλα σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή.

Υδροχόος

Ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στον όγδοο οίκο σου όπου ενώνουν τις δυνάμεις τους. Στο ίδιο σημείο πραγματοποιήθηκε και μια νέα Σελήνη στις 30. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με το πάθος και τα βαθιά συναισθήματα, αλλά και με τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες. Η επιρροή γίνεται ακόμη πιο θετική επειδή ο Ήλιος και η Αφροδίτη και οι υπόλοιποι σχηματίζουν ένα εξαιρετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, πλανήτη του μοιραίου. Από εκεί φαίνεται ότι κάποια γεγονότα συμβάλλουν στην ψυχολογική σου ισορροπία. Δεν το λες και κακή αρχή αυτό για Φθινόπωρο.

Ιχθύς

Γίνεται ένας πολύ ενδιαφέρον χαμός από πλανήτες στον έβδομο οίκο σου, εκεί βρίσκονται ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής και στο ίδιο σημείο πραγματοποιήθηκε μια νέα Σελήνη! Όλα αυτά δείχνουν ενδιαφέρουσες και πολύ θετικές εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων είναι πιθανό να σε έχουν κάνει να σκέφτεσαι πολύ σοβαρά την ερwτική και συναισθηματική σου ζωή και προφανώς μένεις κι εσύ έκπληκτος-η από τον διαφορετικό πλέον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τις σχέσεις. Η συνέχεια θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Είναι και οι συνεργασίες σου που ευνοούνται βέβαια, ο έβδομος οίκος αφορά και αυτές, οπότε ετοιμάσου για περισσότερη δουλειά, αλλά υπό ευχάριστες συνθήκες και καλή συνεννόηση.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα