Μην χασετε

Αυτές είναι οι αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου για το μήνα Σεπτέμβριο

Κριός

Advertisements

Ελεύθεροι και ωραίοι. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στην Παρθένο και στη συνέχεια θα κινείται στον Ζυγό θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να προχωρήσετε σε νέα αρχή, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα επιλέξετε ένα καινούργιο πρόσωπο, ίσως οι προτιμήσεις σας να εστιάσουν σε άτομο που ήδη γνωρίζετε. Θα αναζητήσετε μια σχέση που να στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, ουσιαστικά ανάγκη σας θα είναι να σταθμεύσετε συναισθηματικά και να βγείτε από την αβεβαιότητα. Η αναλυτική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε να επικεντρωθείτε και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξης σταθερής σχέσης, τα βήματα σας θα είναι σκεπτόμενα.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στον Ζυγό θα τονώσει την αισιοδοξία σας, κάπως ανέμελη θα είναι η στάση σας, αφήνετε στην άκρη τα αγχωτικά θέματα. Εσείς που είστε σε μακροχρόνιο δεσμό θα προσπαθήσετε να βγείτε από την πίεση και την ρουτίνα, ανάγκη σας θα είναι η ανανέωση και η διασκέδαση. Προσοχή στις εξάρσεις που ενδεχομένως να απορρέουν από τη συσσώρευση απωθημένων, προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να είναι ισορροπημένη. Κυκλοθυμίες και διχασμοί θα κάνουν την εμφάνιση τους, ωστόσο αν σκεφτείτε με αντικειμενικότητα και λογική θα καταφέρετε βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία.

Ταύρος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με τον Ερμή να εγκαταλείπει την Παρθένο και να εισέρχεται στον Ζυγό θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, δοτικοί, και αρκετά επικοινωνιακοί. Θετική στάση θα κρατήσετε στις προτάσεις που θα λάβετε, καταφθάνουν κοινωνικά ανοίγματα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια άτομα. Θα συστηθείτε και θα γνωριστείτε, στο χέρι σας θα είναι να προχωρήσετε τις επαφές σας σε προσωπικό επίπεδο. Ευνοϊκές θα είναι οι συγκυρίες για εσάς που θέλετε να αποκτήσετε ένα σταθερό ταίρι στη ζωής σας, αυτό που πρέπει να αποφασίσετε είναι αν θα στραφείτε στο μέλλον ή αν θα επιστρέψετε πίσω στο παρελθόν.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης από την Παρθένο στον Ζυγό εξομολογήσεις και εκμυστηρεύσεις θα σας βγάλουν από τις αρνητικές σκέψεις και τις αμφιβολίες. Θα νιώσετε εμπιστοσύνη, δεν αποκλείεται εσείς που έχετε μακροχρόνια σχέση να αρχίσετε να βλέπετε τον δεσμό σας με την προοπτική της δέσμευσης. Ανάγκη σας θα είναι η σταθεροποίηση και η μονιμότητα, περάστε σε ανάλογες διεκδικήσεις, μιλήστε καθαρά στο ταίρι σας γι αυτά που θέλετε. Σοβαρές υποσχέσεις θα ανταλλάξετε γύρω από μελλοντικά ζητήματα, καλό θα είναι να κινηθείτε με αμεσότητα, οι κουβέντες σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες.

Δίδυμοι

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο και στη συνέχεια στον Ζυγό αλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας, βγαίνετε από την επιφύλαξη, περνάτε σε δράση, θα αναζητήσετε ανανέωση και ένταση. Θα καταφέρετε να διατηρήσετε γοητευτικό και ερωτεύσιμο το στυλ σας, οι επικοινωνίες σας ικανότητες θα ανοίξουν δίοδο νέων επαφών. Πιθανή θα είναι η δυνατότητα νέας αρχής ή σχέσης, πάρτε το ρίσκο να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε, το αποτέλεσμα θα σας αναζωογονήσει. Για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις για τις οποίες δε θα μετανιώσετε καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ζυγό πρόσχαρη και ζωτική θα κάνει τη στάση σας. Με τον Ερμή να αφήνει πίσω του την Παρθένο και να καταφθάνει στον Ζυγό θα αποφύγετε τις πιέσεις, ανέμελη θα είναι η συμπεριφορά σας, θα προσπαθήσετε να αναζωογονήσετε τις συνθήκες μέσα στη σχέση σας. Ανανεώνεται ο τρόπος σκέψης σας, βγαίνετε από την αντίδραση, συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Σε ένα συγκεκριμένο θέμα προσοχή στις αμφιβολίες και στις συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις, προσπαθήστε να βγείτε από την ανασφάλεια, σκεφτείτε με ορθολογισμό.

Advertisements

Καρκίνος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Το πέρασμα του Ερμή από την Παρθένο στον Ζυγό θα έχει θετική επίδραση στον τρόπο σκέψης σας, θα σας βοηθήσει να δώσετε έκταση στις κοινωνικές σας επαφές. Καταφθάνουν προτάσεις και καλέσματα που θα τονώσουν τη διάθεση σας για διασκέδαση και κοινωνικοποίηση. Ίσως να σας αποκαλυφθεί συναισθηματικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αποκλείεται τα απρόοπτα γεγονότα να σας ξαφνιάσουν. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό προσοχή στην αναποφασιστικότητα που ενδεχομένως να σας διακατέχει. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι δυναμικές, αποφύγετε να δώσετε έκταση στην αβεβαιότητα σας.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με τον Ερμή να βρίσκεται την Παρθένο ισορροπημένες θα είναι οι επιθυμίες και οι διαθέσεις σας, ανάγκη σας θα είναι να πορευτείτε με σταθερότητα, δεν αποκλείεται να μπείτε σε σκέψεις δέσμευσης. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό συζητήστε και προτείνετε στο ταίρι σας, θα βρείτε την ανταπόκριση που περιμένετε, θετικές απαντήσεις θα ισχυροποιήσουν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Ο μήνας προμηνύεται αρκετά δημιουργικός, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σκεφτείτε αισιόδοξα και να κινηθείτε με χαλαρότητα.

Λέων

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με την Αφροδίτη να αφήνει την Παρθένο και να εμφανίζεται στον Ζυγό ενδιαφέρουσες θα είναι οι κοινωνικές επαφές που θα προκύψουν, θα ανοιχτεί πεδίο δράσης. Τυχερές συμπτώσεις θα σας φέρουν σε επαφή με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Καταφθάνει γνωριμία με άτομο που θα είναι ταιριαστό στις προτιμήσεις σας, πολλά θα είναι τα μεταξύ σας κοινά στοιχεία. Πολύ καλά θα κάνετε και θα ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει, προχωρήστε τις επαφές σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ξεκίνημα νέας σχέσης. Στην περίπτωση που προκύψουν διλλήματα ακολουθήστε το ένστικτο σας θα είναι σωστός οδηγός.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Το πέρασμα του Ερμή από την Παρθένο στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να βγείτε από τις αγχωτικές καταστάσεις που σας δυσανασχετούν και ρίχνουν τη διάθεση σας. Σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις και μικρό προβληματάκια θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, θα ισορροπήσετε, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποφύγετε τις αρνητικές και καχύποπτες σκέψεις. Συναισθηματικό θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σας, θα υπάρξουν αποκαλύψεις και εξομολογήσεις που θα κλείσουν τα συναισθηματικά κενά. Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας, αν σας ενδιαφέρει η δέσμευση ή η συγκατοίκηση θα βρείτε το έδαφος πρόσφορο.

Παρθένος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με τον Ερμή να βρίσκεται στο ζώδιο σας και στη συνέχεια να προχωρεί στον Ζυγό ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα προσπαθήσει να ανοίξει μεταξύ σας δίοδο προσωπικής επικοινωνίας. Θα περάσει σε άμεσες κινήσεις με στόχο οι φιλικές σας επαφές να πάρουν μια πιο συναισθηματική όψη. Δεν αποκλείεται να λάβετε αιφνιδιαστική πρόταση, ίσως να κομπιάσετε να ανταποκριθείτε με αμεσότητα. Οι συγκυρίες και οι επαφές θα δώσουν νέα ώθηση στην προσωπική σας ζωή, καλό θα είναι να τολμήσετε να προχωρήσετε ένα βήμα παρά πέρα. Μέσα στον μήνα θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε τα δεδομένα και τις συνθήκες, δεν θα πρέπει να αδρανήσετε.

Advertisements

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με τον Άρη και τον Ερμή να βρίσκονται στο ζώδιο σας παίρνετε καινούργιες αποφάσεις, η συγκαταβατικότητα σας δεν θα σας αφήσει να εγκλωβιστείτε σε αρνητικές σκέψεις, η αισιοδοξία σας θα δώσει ώθηση στη δράση σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο σας στον Ζυγό θα σας δώσει τη δυνατότητα να διορθώσετε λάθη που δημιούργησαν κακές στιγμές, θα ακουστούν συγγνώμες, θα υπάρξουν αλλαγές. Εξομολογητικές κουβέντες θα ακουστούν, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις και να επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση σας.

Ζυγός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με την Αφροδίτη από την Παρθένο να εισέρχεται στο ζώδιο σας θα καταφέρετε να βγείτε από τη διστακτικότητα και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Ενθουσιασμός θα σας διακατέχει, η στάση σας θα είναι δοτική, προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Θα σας τονώσουν οι συναντήσεις και οι συνομιλίες που θα υπάρξουν όμως θα πρέπει να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα και τις τάσεις έντονου ρομαντισμού. Αναλύστε πολύ καλά τα λόγια που θα ακούσετε μη σταθείτε στις επιφανειακές ενδείξεις. Αισιόδοξες θα είναι οι σκέψεις σας, στις κινήσεις σας δεν θα υπάρξει διστακτικότητα. Είναι πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα αρχή, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με τον Ερμή να αφήνει την Παρθένο και να εισέρχεται στο ζώδιο σας συναισθηματικές συζητήσεις θα κάνετε με το ταίρι σας, ίσως να υπάρξουν αμφισβητήσεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα, αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Προσοχή στις εσωτερικές σας διακυμάνσεις και αμφιταλαντεύσεις, δεν θα λείψουν από πλευράς σας τάσεις αναποφασιστικότητας. Κινηθείτε ισορροπημένα, δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας, θα βρεθεί ο τρόπος να τακτοποιήσετε τα θέματα που σας δημιουργούν αμφιβολίες. Διατηρήστε την αισιοδοξία και τη ζωτικότητα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές στις αντιδράσεις σας, προσοχή στους διχασμούς που θα προκληθούν από τις σκέψεις σας.

Σκορπιός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με τον Άρη να εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο αυτοπεποίθηση και μεθοδικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, με στρατηγική θα πλησιάσετε το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας, ή που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σας εδώ και καιρό. Με την Αφροδίτη να καταφθάνει στον Ζυγό η στάση σας θα είναι εκδηλωτική, επιμελημένη θα διατηρήσετε την εμφάνιση σας, θα καταφέρετε να γοητεύσετε ακόμα και να εντυπωσιάσετε. Περάστε σε άμεσες προτάσεις, θα έχετε τον τρόπο να εκφραστείτε και να λάβετε θετικές απαντήσεις. Οι πράξεις σας θα είναι άμεσες ωστόσο θα πρέπει συναισθηματικά να είστε κατασταλαγμένοι, προσοχή στα πισωγυρίσματα.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να εισέρχονται στον Ζυγό προσοχή στις ανασφάλειες που απρόοπτα θα κάνουν την εμφάνιση τους, ίσως οι κτητικές σας διαθέσεις να κάνουν καχύποπτες τις σκέψεις σας. Προσπαθήστε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, δεν θα πρέπει να συμπεριφερθείτε στο ταίρι σας πιεστικά. Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να βγείτε από τα σκαμπανεβάσματα και τις αμφιβολίες, δεν υπάρχει πάντα κάτι κρυμμένο πίσω από την οποιαδήποτε πράξη. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως ήδη έχετε κατοχυρώσει δίπλα σας το ταίρι σας, και πως ο δεσμός σας πατά σε σταθερές συναισθηματικές βάσεις.

Τοξότης

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να εμφανίζονται στον Ζυγό θα σας ανανεώσει το κοινωνικό σας περιβάλλον, θα υπάρξουν συστάσεις και γνωριμίες. Θετική θα είναι η διάθεση σας ως προς τις προσεγγίσεις που θα γίνουν, ενδιαφέρον θα δείξετε στα καινούργια πρόσωπα. Εσείς οι απογοητευμένοι προσπαθήστε να διαγράψετε τα παλιά, νέες ευκαιρίες θα κάνουν την εμφάνιση τους, βγείτε από την προσκόλληση. Απρόοπτες συναντήσεις και φιλικές συναναστροφές θα δημιουργήσουν άνοιγμα για επαφές και συναντήσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν προσωπική μορφή. Οι συγκυρίες θα είναι τυχερές και ευνοϊκές, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να ερωτευτεί.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ανανεωτικά γεγονότα σας φέρνει η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα συνεννοηθείτε με το ταίρι σας, θα χαλαρώσετε, δεν θα λείψουν οι έντονες συναισθηματικές στιγμές. Πολύ καλά θα κάνετε και θα διατηρήσετε συγκαταβατική τη διάθεση σας, μειωμένη θα είναι η αντιδραστικότητα σας θα μπορέσετε να κατανοήσετε και να συμπαρασταθείτε. Ο μήνας προμηνύεται χαλαρός χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις, ισορροπημένη θα είναι η σχέση σας. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι δεν θα παραμείνετε για πολύ σε αυτή τη θέση, τα γεγονότα και οι διαθέσεις θα φέρουν άνοιγμα για επανασύνδεση.

Αιγόκερως

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με το πέρασμα της Αφροδίτης από την Παρθένο στον Ζυγό δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να εντυπωσιάσετε, αν προσπαθήσετε να τραβήξετε τα βλήματα θα το καταφέρετε. Ο συνδυασμός γοητεία και προσιτή στάση θα έχει θετικά αποτελέσματα θα πετύχετε στον σκοπό σας. Ο Ερμής αφήνει την Παρθένο και συνεχίζει στον Ζυγό, ίσως να σας πλησιάσει πρόσωπο που μεταξύ σας υπάρχει παλιό ανοιχτό κεφάλαιο, είναι πολύ πιθανό να ακουστεί πρόταση επανασύνδεσης από πρώην ταίρι. Μέσα στον μήνα θα υπάρξουν απρόοπτα ανοίγματα, θα έχετε την δυνατότητα να κατευθύνετε τις καταστάσεις και να προχωρήσετε σε νέα αρχή.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με την μετάβαση του Ερμή και της Αφροδίτης από την Παρθένο στον Ζυγό αισιοδοξία και παρορμητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Εσείς οι αγχωμένοι ή ανικανοποίητοι καλό θα είναι να αποφύγετε τις ανυπόμονες πράξεις, δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδικές οι ενέργειες σας. Προσοχή στις κυκλοθυμίες και στις αντιθέσεις, η συμπεριφορά σας θα επηρεαστεί από τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα. Σε συζητήσεις τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον καλό θα είναι να υπάρχει χαλαρότητα, κάποια πράγματα για να αλλάξουν θα χρειαστούν τον χρόνο τους.

Υδροχόος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ζυγό σε κάποιες καταστάσεις ίσως να μην μπορέσετε να κινηθείτε αποφασιστικά. Ενδεχομένως να προκύψει δίλλημα στην καρδιά σας, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας αν θέλετε επανασύνδεση ή καινούργια γνωριμία. Δεν θα θελήσετε προβληματισμούς και αγχωτικές υποθέσεις, ανέμελη θα είναι η στάση σας, προσοχή σε τάσεις αναβλητικότητας. Μέσα στον μήνα είναι πολύ πιθανό τα γεγονότα να σας πιέσουν να ξεκαθαρίσετε και να κλείσετε τα ανοιχτά συναισθηματικά ζητήματα, προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις ελλοχεύει κίνδυνος λίγο αργότερα να μετανιώσετε για τις επιλογές σας.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με την Αφροδίτη να προχώρα από την Παρθένο στον Ζυγό ειρηνικό θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σας. Με το ταίρι σας θα υπάρξουν θερμές εκδηλώσεις, η διάθεση σας θα είναι απελευθερωμένη δεν θα κρύψετε αυτό που αισθάνεστε. Με τον Ερμή στην Παρθένο και στη συνέχεια στον Ζυγό οι συζητήσεις που θα κάνετε με το ταίρι σας θα πάρουν συναισθηματική έκταση, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να μιλήσετε για το θέμα της συγκατοίκησης, ωστόσο πρακτικά ίσως να φανείτε αναποφάσιστοι και να μην μπορείτε να περάσετε σε ουσιαστικές ενέργειες.

Ιχθύς

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με την Αφροδίτη να αφήνει την Παρθένο και να καταφθάνει στον Ζυγό, ανέμελη και κοινωνική θα είναι τόσο η διάθεση σας όσο και η στάση σας, εκδηλωτικός θα είναι ο τρόπος που θα κινηθείτε. Ενθουσιασμός αισιοδοξία και τάσεις ρομαντισμού θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα. Έρχονται ανοίγματα για νέες συναισθηματικές εμπειρίες και περιπέτειες, από πλευράς σας δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί και οι εξιδανικεύσεις. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε, ωστόσο μη ξεχάσετε να σκεφτείτε και να κινηθείτε προνοητικά, καλό θα είναι οι βλέψεις σας να είναι προσγειωμένες.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στην Παρθένο και στην συνέχεια να εισέρχεται στον Ζυγό αλλαγές θα αναζητήσετε, προσοχή να μην φανείτε ανικανοποίητοι. Οι κινήσεις σας θα είναι αυθόρμητες, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και μη σκεπτόμενες, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις επιθυμίες σας. Ίσως να προσπαθήσετε με έμμεσο ή διπλωματικό τρόπο να περάσετε το δικό σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εστιάσετε στις κοινές επιθυμίες που έχετε με το ταίρι σας, αποφύγετε να δημιουργήσετε συνθήκες πίεσης. Σκεφτείτε προσγειωμένα και αντικειμενικά, θα έχετε τη δυνατότητα να αναδομήσετε τη σχέση σας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα