Μην χασετε

Αυτές είναι οι αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για τον μήνα Δεκέμβριο

Κριός:

 ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Advertisements

Θα καταφέρετε να εξιχνιάσετε τα … ενεργειακά βαμπίρ και την τοξική ενέργεια που προέρχεται από κάποιον/α με τον οποίο νιώθετε μεγάλο πάθος καθώς ο κυβερνήτης σας ο Άρης είναι στον Σκορπιό και στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας. Με τον Άρη σε αυτή την ισχυρή θέση, δεν πρόκειται να πείτε ψέματα στον εαυτό σας.

Η έλξη προς ένα συναρπαστικό αλλά καταστρεπτικό πρόσωπο μπορεί να είναι εξαιρετικά ισχυρή. Οι ορμόνες σας θα κυριαρχήσουν, θολώντας την κρίση σας. Ίσως και να νιώσετε ότι αυτό το πρόσωπο είναι ένας … κακός εθισμός που βγάζει στην επιφάνεια τον χειρότερό σας εαυτό. Θα μπορούσατε να μιλήσετε ανοιχτά και να απομακρύνετε αυτό το πρόσωπο, κόβοντας μαχαίρι την επικοινωνία για να αποτρέψετε τη συναισθηματική διάλυση.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Έχετε χρόνο να αποσαφηνίσετε την πορεία της σχέσης σας καθώς η Ηλιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων σχεδίων και δομών, ανοίγει ένα νέο εξαμηνιαίο κεφάλαιο στην αγάπη, οπότε δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Θα βοηθήσει επίσης να ενεργοποιήσετε την επιθυμία σας να σκεφτείτε το κοινό μέλλον σας, έτσι εάν δεν αισθάνεστε τώρα έτσι, μπορεί να το νιώσετε μέσα στους προσεχείς έξι μήνες.

Θα μπορούσατε να έχετε εμμονή με τη δέσμευση, αλλά στο τέλος ίσως και να διαπιστώσετε ότι αγαπημένος σας επιθυμεί να μοιραστεί τα μεγάλα όνειρά σας. Αν όχι, και βαδίσετε προς τη διάλυση, με τον Άρη στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πικρά, επομένως προσέξτε τη δυσαρέσκεια και τα κακεντρεχή συναισθήματα. Παρόλο που μπορεί να έχετε αδικηθεί, το να θεωρείτε τον εαυτό σας αδύναμο δεν σας εξυπηρετεί σε τίποτα.

Ταύρος:

 ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είστε από τη φύση σας κτητικοί και ζηλότυποι και τώρα ακόμα περισσότερο καθώς ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ίσως γνωρίσετε ένα αινιγματικό και μυστηριώδες άτομο που σας βάζει σε μια … αναμέτρηση η οποία οδηγεί στο δράμα και την κακεντρέχεια. Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ της αγάπης και του μίσους, και αυτό τώρα θα το νιώσετε περισσότερο.

Φυσικά, σε συνδυασμό με την ισχυρή ∈ρωτική έλξη, αυτή η αναμέτριση μπορεί να μεταφραστεί σε … σ∈ξουαλικά πυροτεχνήματα. (Γιατί άραγε μας ελκύουν περισσότερο οι άνθρωποι με τους οποίους είμαστε σε συνεχή κόντρα;) Θα μπορούσατε να έχετε το καλύτερο σ∈ξ που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό, ακόμα κι αν είναι κάτι για το οποίο θα μετανιώσετε αργότερα.

Advertisements

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Απολαύστε την ευκαιρία να αναβιώσετε το πάθος με την αγάπη σας – ίσως και να πάτε ένα ταξίδι τώρα στις γιορτές, αφού η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιούν τον ένατο οίκο σας, των ταξιδίων. Τίποτα δεν σας ικανοποιεί τώρα περισσότερο από την επιθυμία σας για ελευθερία και φυγή από τις υποχρεώσεις, οπότε είναι ευκαιρία να κλείσετε δωμάτιο για δύο, πριν η Αφροδίτη ενεργοποιήσει τον τομέα της καριέρας σας και διοχετεύσετε όλη αυτή την έντονη ενέργεια στις επαγγελματικές σας αναζητήσεις.

Όμως προσοχή: Με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα πιο βαθύ θέμα στη σχέση σας, ίσως ακόμη και με τη βοήθεια ενός θεραπευτή, γύρω από την οικειότητα, την εμπιστοσύνη ή την εξουσία που ασκεί ο ένας εκ των δυο σας.

Δίδυμοι:

 ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Νιώθετε συναισθηματικά εξαντλημένοι από σχέσεις στις οποίες δεν υπήρχε εμπιστοσύνη και οικειότητα; Η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιούν τον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας και σας επισημαίνουν να εξαλείψετε τους κακούς σας δαίμονες και παρελθούσες σχέσεις από τις οποίες δεν λάβατε καμία υποστήριξη. Μπορείτε να σταθείτε μόνοι σας, έχετε δύναμη ψυχής αλλά και διαίσθηση να διακρίνετε το κατάλληλο πρόσωπο.

Τώρα στοιχηματίζουμε ότι η ικανότητά σας να αποσαφηνίσετε τα κρυμμένα κίνητρα των άλλων και τα … αδιάκριτα σημάδια θα σας βοηθήσουν στο να κάνετε τη σωστή επιλογή. Να είστε ευθείς στις απαιτήσεις σας και τα αιτήματά σας – χωρίς να μιλάτε για το παρελθόν σας, για όλα όσα έχετε κάνει, και ρωτήστε για να ξέρετε που βαδίζετε.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πόσο κοντά είστε με τον αγαπημένο σας; Θέλετε να το μάθετε τώρα, καθώς η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιούν τον μετασχηματιστικό και οικείο όγδοο οίκο σας. Απαιτείτε να μάθετε την αλήθεια, τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια κι αυτό φέρνει μια δυναμική ενέργεια στη σχέση σας. Ίσως ένας από τους δυο σας να αισθάνεται έλξη για κάποιον άλλον και η άλλη πλευρά να νιώθει λίγο βαριά και καταθλιπτικά.

Advertisements

Λοιπόν, μερικές φορές αυτό μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Αλλά με αυτή την ισχυρή Ηλιακή έκλειψη, είναι πιθανό ότι μπορεί να κάνετε πόλεμο προτού φτάσετε στην αγάπη. Αφήστε τα όσα συμβαίνουν κάτω από την επιφάνεια. Μόλις όλα βγουν στο φως, θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι η σχέση σας γίνεται ακόμη ισχυρότερη. Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει!

Καρκίνος:

 ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αφήστε την αγάπη να βασιλέψει, αναζητήστε τη δέσμευση. Με την Αφροδίτη και την Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, αναζητάτε τη σταθερότητα και την ασφάλεια και κάτω από αυτόν τον ανοιχτό για ζευγάρωμα ουρανό, πλησιάζει η ώρα σας. Δεδομένου ότι στο ζώδιό σας αρέσει η προστασία και η φροντίδα, θα μπορούσατε να έχετε μια τάση να είστε υπερβολικά στοργικοί με τα άτομα που γνωρίζετε.

Αλλά είναι αυτό το καλύτερο για μια ισορροπημένη σχέση; Περάστε λίγο χρόνο αποσαφηνίζοντας τι κάνει μια δίκαιη, ισορροπημένη σχέση. Ποιό είναι για σας το αμοιβαίο «δούναι και λαβείν»; Ίσως χρειαστεί να βασιστείτε στο χρήσιμο ένστικτό σας που μπορεί να επηρεάσει θετικά την επιλογή σας. Ή ίσως χρειαστεί να ζητήσετε περισσότερα από έναν ∈ρωτικό σύντροφο. Εάν ξέρει πώς να σας αντιμετωπίσει (με λουλούδια κάθε εβδομάδα;) αισθάνεστε ευτυχισμένοι κι εσείς και η σχέση σας επίσης.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, θέτουν τη σχέση σας υπό αναθεώρηση. Αγαπάτε ο ένας τον άλλον; Έχετε κατά νου τη θέσπιση μακροπρόθεσμων στόχων; Υπάρχει ισορροπία ή κάποιος από τους δυο σας αισθάνεται ότι δίνει τα περισσότερα; Είστε μια ευαίσθητη ψυχή από τη φύση σας, αλλά το να αποστραγγίζεστε ψυχικά και συναισθηματικά για να αποδείξετε ότι νοιάζεστε, δεν θα ωφελήσει το μέλλον αυτής της σχέσης.

Αντί να εξοργίζεστε και να τα βάζετε με τον εαυτό σας που συνεχώς δίνετε, απλά κάντε λίγο πίσω. Αυτό θα δημιουργήσει χώρο για την άλλη πλευρά να λάβει υπόψη της τις ανάγκες σας και να σταματήσει να σας θεωρεί δεδομένους. Και αν δεν το κάνει, είναι πραγματικά ο άνθρωπος που θέλετε στη ζωή σας;

Λέων:

 ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο ∈ρωτας αναβλύζει μέσα από μια έξυπνη συζήτηση καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Συμμετέχετε σε μια ομαδική δραστηριότητα, πηγαίνετε στη βιβλιοθήκη, εκδηλώστε τον αλτρουισμό σας, κάπου εκεί κρύβεται η αγάπη. Μέσα από το οnline dating μπορεί επίσης να νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι σας, οπότε μη διστάσετε να κινηθείτε με αυτό τον τρόπο. Αισθάνεστε ότι η οικογένειά σας σας λέει τι να κάνετε;

Με τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, ίσως να παραπονιέστε, ακόμα και να εξοργίζεστε, όταν βλέπετε ότι τα μέλη της οικογένειάς σας δεν εγκρίνουν τις ∈ρωτικές επιλογές σας και νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να επεμβαίνουν. Όμως, δική σας δεν είναι η ζωή ούτως ή άλλως;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η οικογένεια εναντίον της σχέσης σας! Ένας τεταμένος αγώνας ξεκινά με τον Άρη στο σκιώδη Σκορπιό και τον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας. Μερικά παλιά οικογενειακά θέματα και δυναμικές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ακραίες καταστάσεις στη σχέση σας. Ίσως ο σύντροφός σας δεν επιθυμεί να βλέπει την οικογένειά σας ή διαφωνείτε για το πως και πού θα περάσετε τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Αν αντιστέκεστε στη δέσμευση, μπορεί να φταίει η παιδική αντίδραση προς την οικογένειά σας (ειδικά προς τη μητέρα σας), ασυνείδητα βέβαια. Είστε εγωιστές και δεν σας αρέσει να σας λένε τι να κάνετε, αλλά ως ζώδιο σταθερό μπορεί να χρειαστεί να παλέψετε προκειμένου να κόψετε τον ομφάλιο λώρο και να διαχωρίσετε τη σχέση σας από την οικογένειά σας.

Παρθένος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Γιατί βάζετε περιορισμούς στην αγάπη; Η Ηλιακή έκλειψη στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας σας ζητά να χαλαρώσετε και να βαδίσετε βασιζόμενοι στην λογική σας όσον αφορά την επιλογή του κατάλληλου προσώπου. Το φεγγάρι σας βοηθά να κάνετε καλύτερες επιλογές στην αγάπη και να θέσετε σταθερά και ίσως αυστηρότερα όρια με όσους γνωρίζετε.

Εντείνονται τα πάθη σας αλλά δεν είστε ικανοποιημένοι με το πάθος μιας βραδιάς. Σίγουρα θα σας περάσει από το μυαλό … αυτό σημαίνει κάτι; Λοιπόν, έχετε την άδεια να το απολαύσετε έτσι όπως είναι, απλά περιορίστε τα συναισθήματά σας καθώς ο πέμπτος οίκος μπορεί να γίνει αρκετά δραματικός. Θα μπορούσατε να κερδίσετε στην αγάπη μόνο αν αφήσετε στην άκρη την έπαρση και το εγώ.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Έχετε την τάση να υπηρετείτε τους άλλους και να δίνετε στους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας, και η Αφροδίτη μαζί με την Ηλιακή έκλειψη στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ζητούν να επιδείξετε τη γενναιοδωρία σας. Εάν νιώθετε να παίρνετε αρκετά από τον αγαπημένο σας ο οποίος σας δείχνει την αγάπη του, την εκτίμησή του και το σεβασμό του, εκδηλώστε το θαυμασμό σας με ένα απλό μήνυμα ή ένα δώρο.

Εάν είστε εσείς αυτοί που κάνετε όλα τα δώρα, απλά σκεφτείτε λογικά και συγκρατηθείτε. Εάν νιώθετε εξαντλημένοι συναισθηματικά, είναι καλύτερα να περιορίσετε την επιθυμία σας του να είστε χρήσιμοι. Θα νιώσετε μόνο απογοήτευση αν συνεχώς αγωνίζεστε να σώσετε μόνοι σας τη σχέση σας. Tip: Κάντε έκπληξη στην αγάπη σας με ένα δείπνο σε ένα πολυτελές εστιατόριο ή με ένα πολιτιστικό γεγονός που ακολουθείται από μια … καυτή συνέχεια σε ένα πολυτελές περιβάλλον. (Βρείτε δωμάτιο!)

Ζυγός:

 ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ως ζώδιο των σχέσεων δεν αισθάνεστε άνετα να είστε μόνοι, αλλά η πανσέληνος στον φιλελεύθερο ένατο οίκο σας σας διδάσκει να αγκαλιάσετε το πνεύμα της ανεξαρτησίας και της περιπλάνησης, κάτι το οποίο ίσως και να μην είχατε αντιληφθεί ότι κρύβατε μέσα σας. Ως αποτέλεσμα, ίσως και να συναντήσετε κάποιον/α από άλλη πόλη ή χώρα του οποίου του αρέσει η φλογερή, ειλικρινής πλευρά σας.

Με την Αφροδίτη και την Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, ίσως τώρα να σκέφτεστε έντονα μια αγάπη που διεκόπει απότομα ή είχε ως αποτέλεσμα τον πόνο και τη θλίψη, ίσως επειδή δεν είχατε κοινές αξίες ή στόχους ζωής. Μπορεί ακόμα να υπάρξουν στιγμές που να θέλετε να μείνετε στο σπίτι σας, χαλαρώνοντας στην άνεσή σας και εστιάζοντας στην φροντίδα του εαυτού σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Σκέφτεστε να συγκατοικήσετε μαζί, να κάνετε οικογένεια ή να την επεκτείνετε; Ίσως και να σκεφτείτε απλά να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, προκειμένου να το κάνετε πιο λειτουργικό και άνετο χάρη στην Αφροδίτη και την Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να έρθετε πιο κοντά με την αγάπη σας, να μιλήσετε για παιδιά, να μείνετε μαζί στη φωλιά σας ή να συναντήσετε ο ένας την οικογένεια του άλλου.

Οι διακοπές με τα παιδιά ή με τους συγγενείς θα μπορούσαν να σας φέρουν πιο κοντά, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα το κάνετε από απλή υποχρέωση. Αν τα πράγματα ήταν τεταμένα μεταξύ σας, τώρα οπισθοχωρείτε και δίνετε κλαδί ελιάς, συμβάλλοντας εξίσου στην εξομάλυνση κάθε δράματος.

Σκορπιός:

 ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Advertisements

Μια συζήτηση μπορεί να αποδειχτεί το τέλειο αφροδισιακό σας. Με την πανσέληνο να φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας μπορεί να νιώσετε ακαταμάχητη έλξη για κάποιον/α που ξέρει πως να παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας και να βγάζει στην επιφάνεια την κρυμμένη ζήλια και κτητικότητά σας.

Ίσως τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται, έτσι απαιτείται να κάνετε ενδελεχώς την ερευνά σας και να βαδίσετε με τη διαίσθησή σας. Ίσως αυτό το άτομο αποδειχτεί τελικά ότι είναι ένας ναρκισσιστής ή ανεύθυνος και επιπόλαιος. Βρείτε έναν τρόπο να μην αφήσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας αλλά να ανοίξετε ειλικρινείς συνομιλίες, θα καταλάβετε πολλά. Πραγματικά, έχετε την ανάγκη να είστε με κάποιον/α όταν μπορείτε να απολαύσετε μόνοι σας τη ζωή;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τα θέλετε όλα! Ζητάτε πολλά; Καθόλου. Με την πανσέληνο να φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας προσπαθείτε να αποσαφηνίσετε αν η σχέση που έχετε περιλαμβάνει μια βαθύτερη σύνδεση μυαλού, σώματος και ψυχής. Θέλετε συναισθηματική ασφάλεια και οικονομική σταθερότητα, ο αγαπημένος σας όμως είναι σε θέση να τα δημιουργήσει μαζί σας; Μπορεί να εξετάσετε την αγορά ή την πώληση ακινήτων, επενδύσεις ή τη συνένωση των οικονομικών πόρων σας.

Ίσως συζητήσετε για συγκατοίκηση ή για γάμο, τόσο για συναισθηματικούς όσο και για πρακτικούς λόγους. Ίσως να είστε σε αυτή τη σχέση για συναισθηματικά και οικονομικά οφέλη. Γιατί να συνεχίσετε να πληρώνετε για δύο σπίτια ή να χάσετε τα νομικά οικονομικά πλεονεκτήματα; Καλύτερα λοιπόν να κάνετε τα πράγματα επίσημα.

Τοξότης:

 ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είναι τόσο δελεαστική για σας η ανεξαρτησία, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να αναζητήσετε τη συντροφικότητα. Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, και τώρα έρχεστε αντιμέτωποι με θέματα που συχνά αποφεύγετε. Αναζητάτε τη συντροφικότητα στο πρόσωπο κάποιου/ας που μπορεί να αποδεχτεί την ανάγκη σας για ελευθερία και περιπλάνηση.

Τώρα δεν μπορείτε να απολαύσετε τη μοναξιά σας, συνειδητά ψάχνετε το άλλο σας μισό. Ίσως και να ξεκινήσει μια πλατωνική σχέση με ένα άτομο που γνωρίζετε μέσω της τεχνολογίας ή διαμέσου του Facebook και του εκτεταμένου κοινωνικού δικτύου σας. Ή ίσως ένα βιβλίο σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, την αγάπη και τις σχέσεις. Μια ∈ρωτική πρόταση ή μια ευκαιρία να συναντήσετε ένα άτομο που εξιτάρει το πνεύμα σας έρχεται από το φεγγάρι. Ετοιμαστείτε!

Advertisements

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η πλοήγηση στα ταραγμένα νερά της σχέσης σας θα γίνει ευκολότερη χάρη στην πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων. Επαναφέρετε την αρμονία με την πειθώ και τη διπλωματία σας, γίνεστε πιο ρομαντικοί, αναζητάτε περισσότερο τη συντροφιά του αγαπημένου σας. Θα είναι πιο πιθανό να αντιστρέψετε τα πράγματα, αν ήταν τεταμένα, προβάλλοντας τα αιτήματά σας.

Προσπαθήστε να μιλήσετε ανάλαφρα, κάπου άνετα και ευχάριστα, για οποιαδήποτε κατάσταση σας απασχολεί ενώ παράλληλα εκδηλώνετε την αγάπη σας. Τώρα κατανοείτε ότι όλες οι σχέσεις θέλουν αγώνα και αποδέχεστε τις συγκρούσεις, είστε αποφασιστικοί και δυναμικοί να αλλάξετε τα πράγματα.

Αιγόκερως:

 ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Δυστυχώς στη ζωή δεν είναι όλα στρωμένα με κόκκινα τριαντάφυλλα και σ∈ξι βραδιές γι’ αυτό και πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας σας ζητά να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να μην τον αντιμάχεστε. Παράλληλα, με τον Άρη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας ίσως εμπλακείτε σε συγκρούσεις με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Ένας κρυψίνους και ζηλιάρης φίλος μπορεί να προσπαθήσει να μπλοκάρει το δρόμο στην ∈ρωτική σας ζωή ή ακόμα και να έχει κρυμμένα κίνητρα που δεν είναι υπέρ σας. Απομακρυνθείτε από αυτό το ζηλόφθονο και κακεντρεχές πρόσωπο, ειδικά εάν γνωρίζετε ότι το άτομο αυτό ανακατεύεται στα πάντα. Ή κρατήστε την απόστασή σας αν συμπέσει να το συναντήσετε σε κοινές εκδηλώσεις ή σε κοινή παρέα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ανοιχτείτε! Και να είστε ο εαυτός σας! Με την Αφροδίτη και την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας αναζητάτε σταθερότητα και ασφάλεια στη σχέση σας αλλά να ξέρετε ότι οι σταθερές σχέσεις απαιτούν και στιγμές ελευθερίας. Ο Άρης βρίσκεται στον πειραματικό και φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας, έτσι αν τα πράγματα στη σχέση σας ήταν λίγο μονότονα και βαρετά, ίσως αυτό να οφείλετε στην ανικανότητά σας να σκέφτεστε πρωτότυπα.

Advertisements

Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί, ίσως ακόμη και να σκεφτεί μια ανοιχτή ή εναλλακτική σχέση που δημιουργεί περισσότερο ελεύθερο προσωπικό χρόνο και χώρο μέσω μιας ειλικρινούς συνομιλίας. Η ελευθερία είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μια σχέση καθώς σας βοηθά να μην παραγκωνίσετε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα.

Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Καυτά πειράγματα και ∈ρωτικά υπονοούμενα ανάβουν το πάθος σας χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας. Γνωρίζετε νέα πρόσωπα που εξιτάρουν το μυαλό σας, ίσως ακόμα και τα αδέλφια σας μεσολαβήσουν για να βρείτε την αγάπη. Προβάλετε τις ιδέες σας σε ένα blog ή στέλνετε αυτό το καυτό μήνυμα ή αποφασίζετε να γνωρίσετε τον γείτονά σας.

Ίσως ακόμα λάβετε μια ∈ρωτική πρόταση την οποία αναμένατε καιρό τώρα, ίσως από κάποιον/α που πιστεύατε ότι ήταν υποψήφιος ∈ρωτικός σύντροφος, πριν εξαφανιστεί. Ή ίσως τα καλά σας φιλαράκια σας βοηθήσουν να δείτε την ∈ρωτική αναζήτηση υπό ένα νέο φως, αλλάζετε απόψεις και ιδέες για την αγάπη. Αν έχετε κατασταλάξει μέσα σας το τι θέλετε από μια ∈ρωτική σχέση, έχετε κερδίσει σε πνευματική σοφία.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ενώ μπορεί να έχετε κάνει άλματα προς τα εμπρός στη σχέση σας, απαιτείται να αλλάξετε ρυθμό προκειμένου να σκεφτείτε και να αποφασίσετε. Η πανσέληνος φωτίζει τον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας και απαιτεί να αξιολογήσετε πώς αυτή η σχέση επεκτείνει ή όχι τους υπάρχοντες ορίζοντές σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει, απλά ότι χρειάζεστε χρόνο για να επεξεργαστείτε κάποια πράγματα.

Ίσως να έχετε εμπλακεί σε μια σχέση που σας χωρίζει απόσταση αλλά υπάρχει η υπόσχεση μιας σταθερής ανάπτυξης. Ή μπορεί να είναι οι περιστάσεις που σας έχουν απομακρύνει και τώρα απολαμβάνετε αισθησιακές νύχτες. Η πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να υποκινήσει μια συνομιλία για να καθαρίσετε τον αέρα. Η ειλικρίνεια είναι πάντα η καλύτερη πολιτική για την καθαρή καρδιά σας.

Ιχθύς:

 ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Τι υποβόσκει με έναν φίλο; Με την Αφροδίτη και την Ηλιακή έκλειψη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, θα μπορούσατε να αισθανθείτε ∈ρωτικές σπίθες με έναν φίλο ή να βρείτε την αγάπη με το να ζητήσετε από τους φίλους σας να σας συστήσουν κάποιον/α.

Advertisements

Δεν είναι καιρός να είστε ντροπαλοί, εκδηλώστε στους άλλους τα όνειρά σας, μόνο τότε μπορούν να εκπληρωθούν. Με την πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, αγωνίζεστε να έχετε την αποδοχή των μελών της οικογενείας σας χωρίς να διαταράξετε τις μεταξύ σας σχέσεις. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι οι παλιοί ∈ρωτες απέτυχαν διότι ενδόμυχα είχατε την επιθυμία για έγκριση παρά το να είστε πιστοί στις ιδέες σας και τις αποφάσεις σας. Αυτή η πανσέληνος, αν και δύσκολη, μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε αυτή την μπερδεμένη και ακανθώδη διαδικασία.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε στο σπίτι σας κάνοντας ήρεμες συζητήσεις και φέρνοντας στην επιφάνεια τις καλές αναμνήσεις. Με την πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και του παρελθόντος, ίσως να θέλετε να βρίσκεστε μόνοι οι δυο σας στο σπίτι σας ή να κλειστείτε στη μοναξιά σας. Ενώ όλοι οι άλλοι είναι σε μια φρενίτιδα για τις γιορτές, εσείς απλά δεν το αισθάνεστε. Έχετε μόνο ένα στόχο: Να σβήσετε το παρελθόν που πονάει.

Αυτό όμως για να γίνει σημαίνει ότι πρέπει να περιορίσετε το κοινωνικό σας πρόγραμμα. Με τόσα πολλά που συμβαίνουν στον εαυτό σας, χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστείτε τις ημιτελείς συναισθηματικές σκέψεις σας και αποφάσεις σας. Και αν καταφέρετε να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή σας, τότε θα δείτε το φως του ήλιου.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα