Μην χασετε

Αυτές είναι οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για τον μήνα Δεκέμβριο

Κριός:

Είστε στο πνεύμα των γιορτών; Όχι ακόμα καθώς η Αφροδίτη κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, κι εσείς ως τις 20 του μήνα εστιάζεστε στην καριέρα σας, θέτοντας τις φιλοδοξίες σας ως πρωταρχικό στόχο. Δεν λέμε ότι θα πρέπει να είστε συνέχεια στο γραφείο, δώστε στους αγαπημένους σας την προσοχή σας και ανταλλάξτε δώρα. Μετά τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας και σας τονίζει: Η επιτυχία και η ικανοποίηση θα είναι δικές σας μόνο εάν βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας και την υπερηφάνειά σας και συμπεριφερθείτε φιλικά και δημοκρατικά. Συλλογικά, είστε μια υπολογίσιμη δύναμη, ίσως και να γίνετε ο ηγέτης μιας ομάδας.

Advertisements

Η πανσέληνος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας βοηθά να κάνετε απολογισμό του κοινωνικού δικτύου σας. Είστε επηρεασμένοι από την παρέα που έχετε, για να μην αναφέρουμε τις συζητήσεις που γίνονται μεταξύ σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχετε πολλούς φίλους στο Facebook αλλά ποιοι είναι αληθινοί;

Μπορεί να είναι καιρός να εμπλουτίσετε την κοινωνική σας ζωή με νέα πρόσωπα, πράγμα το οποίο περιλαμβάνει να χτίσετε γέφυρες (αντί τοίχους) με ανθρώπους με τους οποίους υπάρχει απόσταση. Ίσως ενδιαφερθείτε περισσότερο για την επιτυχία ενός φίλου ή αδελφού ή σχεδιάσετε ένα κοντινό ταξίδι. Είναι επίσης ένας βέλτιστος μήνας για να συναντήσετε γνωστούς και φίλους. Μια πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει.

Καλωσορίστε μια νέα ηγετική θέση στην εργασία σας, μια αναγνώριση ή ακόμα και μια νέα δουλειά χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Έχετε τη διάθεση να κάνετε την εργασία σας σωστά, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Ίσως πάρετε την πρωτοβουλία να επεκτείνετε την επιχείρησή σας ή ξεκινάτε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Έχετε τάξη και οργάνωση, εισπράττετε επαίνους και επευφημίες από το αφεντικό σας και τους συνεργάτες σας. Οι υπερωρίες σας δεν πήγαν χαμένες καθώς αναγνωρίζονται οι ικανότητές σας και η παραγωγικότητά σας κι αυτό σας ανεβάζει το ηθικό. Αν βρίσκεστε στο κυνήγι μιας νέας εργασίας, κάτι μεγάλο έρχεται στο δρόμο σας.

Ταύρος:

Έχετε ένα πνεύμα επέκτασης και περιπλάνησης! Η Αφροδίτη ως τις 20 του μήνα θα βρίσκεται στον διεθνή ένατο οίκο σας και σας προσκαλεί σε απομακρυσμένα μέρη και την περιπέτεια. Είτε πρόκειται να πάτε να δείτε Ισπανικό φλαμένκο ή τα αρχαία ερείπια του Περού, βρίσκετε έναν τρόπο για να σβήσετε τη δίψα σας για το ανεξερεύνητο.

Κάνοντας γνωριμίες με άτομα από διαφορετικές κουλτούρες είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε. Μετά τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σάς επισημαίνει ότι άτομα με καλή κοινωνική θέση μπορούν να σας βοηθήσουν να ανοίξετε το δρόμο προς την επαγγελματική επιτυχία κατά τη διάρκεια των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων. Ας το έχετε υπόψη σας!

Η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας φέρνει περισσότερα κίνητρα για χρηματοδότηση. Αγαπάτε αυτό που κάνετε ή το κάνετε για να ζήσετε; Θέλετε περισσότερα χρήματα από την εργασία σας; Αντί να σκέφτεστε πως θα βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, δημιουργήστε ένα οικονομικό πρόγραμμα.

Πόσες φορές λέτε πράγματα όπως … δεν μπορώ να το αντέξω οικονομικά ή … αυτό δεν είναι για την τσέπη μου; Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Ίσως θα μπορούσατε να διαπραγματευτείτε ένα οικονομικό χρέος ή να παρέχετε επιπρόσθετη εργασία για να καλύψετε μέρος των αναγκών σας. Φυσικά, δεν είναι μόνο το πώς κερδίζετε χρήματα, αλλά και πώς τα σπαταλάτε. Μην ξοδεύετε όλα τα χρήματά σας στο να κάνετε δώρα στους αγαπημένους σας.

Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον ειλικρινή και φιλελεύθερο ένατο οίκο σας και σας ζητά να είστε ειλικρινείς στα λόγια σας αλλά όχι καυστικοί. Στο ζήλο σας για να βοηθήσετε ίσως είστε σκληροί στα λόγια σας ή δώσετε συμβουλές που μπορεί και να βλάψουν κάποιον. Προσπαθώντας να εξαναγκάσετε κάποιον να αποδεχτεί τις πεποιθήσεις σας το μόνο που θα καταφέρτε είναι να σας αντισταθεί.

Advertisements

Μη δίνετε στους ανθρώπους τις συμβουλές σας αν δεν σας τις ζητήσουν. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας με ένα μακρινό ταξίδι, αλλά στην πραγματικότητα εκείνο που κατά βάθος αναζητάτε είναι η ελευθερία σας. Φύγετε μακριά κι αφήστε στην άκρη τα προβλήματά σας. Ελευθερία … είναι αυτό που γεμίζει τώρα την ψυχή σας.

Δίδυμοι:

Απολαύστε αισθησιακές στιγμές με την αγάπη σας αλλά φροντίστε να προστατέψετε την προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη ως τις 20 του μήνα θα βρίσκεται στο σαγηνευτικό και ∈ρωτικό όγδοο οίκο σας, αυξάνοντας το πάθος σας και τη γοητεία σας. Δαμάστε όμως τη ζήλια και την κτητικότητά σας διατηρώντας κάποια μυστικά μόνο για τον εαυτό σας. Μετά τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και σας καλεί σε ένα ταξίδι, ίσως ακόμα κάνετε διαπολιτισμικές διασυνδέσεις, στην πόλη σας ή πηγαίνοντας ταξίδι στο εξωτερικό, αυτά τα νέα άτομα σας υπόσχονται πολλά. Ίσως μιλήσετε στο Skype με άτομα που βρίσκονται μακριά σας και ανταλλάσσετε ευχές.

Είναι μια ιερή στιγμή για προβληματισμό, για να αφήσετε πίσω σας την παλιά σας ζωή. Καθώς περνά ο καιρός και ωριμάζετε, σίγουρα έχετε αποκτήσει γνώση και εμπειρίες, και η πανσέληνος στο ζώδιό σας απαιτεί από εσάς να βρείτε και πάλι την ψυχική και νοητική ισορροπία σας. Δεν χρειάζεται να είστε με ανθρώπους με τους οποίους δεν σας συνδέει κοινή φιλοσοφία ζωής, αλλά απαιτείται να δράσετε λίγο ανεξάρτητα. Κάντε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, το φεγγάρι σας βάζει πλάτες. Είναι σίγουρο ότι θα ξεχωρίσετε, θα είστε πρωτοποριακοί και με την ευγλωττία και την πειθώ σας θα καταφέρετε να περάσετε τις ιδέες σας. Ξεχάστε τους άλλους και αναλάβετε δράση για τον εαυτό σας και μόνο.

Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία ριζικής αλλαγής της προσωπικότητάς σας έρχεται η Ηλιακή έκλειψη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και των αποταμιεύσεων, σαν παλίρροια για να μετασχηματίσει ριζικά τη σχέση σας και τα οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους. Ετοιμαστείτε, υπάρχει ένα νέο, προς το παρόν κρυμμένο, κεφάλαιο που ξεκινάει για τα οικονομικά σας και την οικειότητα στη σχέση σας.

Πολύ σύντομα, θα έχετε έμπνευση να αυξήσετε πραγματικά τις αποταμιεύσεις σας, ακόμη και για να εξερευνήσετε νέες επενδύσεις και άλλες ευκαιρίες παθητικού εισοδήματος. Ίσως λάβετε χρήματα από ακίνητα. Είτε αγοράζετε είτε πωλείτε, μπορεί να χτυπήσετε το τζάκποτ!

Καρκίνος:

Τα πάντα φαίνονται να είναι μαγικά γύρω σας καθώς η Αφροδίτη ως τις 20 του μήνα θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Σταματήστε να νομίζετε ότι είστε στο περιθώριο και βγείτε έξω να γνωρίσετε νέα άτομα. Με λίγη προσπάθεια, μια πολλά υποσχόμενη ∈ρωτική γνωριμία ή συνεργασία θα μπορούσε να προκύψει.

Μην κλείνεστε στο καβούκι σας. Μετά τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών, και φέρνει ελπιδοφόρες ∈ρωτικές ή/και οικονομικές προτάσεις και επίσημες συμβάσεις. Ίσως η σχέση σας προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο ή ξεκινήσετε ένα οικονομικό εγχείρημα. Χρησιμοποιήστε τις επόμενες ημέρες για να επισφραγίσετε μια ∈ρωτική σχέση ή συμφωνία, με ένα φιλί ή δίνοντας τα χέρια!

Διαθέστε λίγες ώρες για τον εαυτό σας, για μια αποστολή κάθαρσης. Με την πανσέληνο στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας ό, τι σάς βαραίνει. Εάν κάποιο άτομο προσθέτει περισσότερο άγχος παρά χαρά στη ζωή σας, ποιός ο λόγος να συνεχίζει να σας πικραίνει;

Advertisements

Πρέπει οπωσδήποτε να ξεφύγετε για να προχωρήσετε μπροστά με μια νέα ζωή Μια σύντομη απόδραση μπορεί να αναζωογονήσει την ψυχή και το μυαλό σας, ακόμη και αν απλώς πάτε σε ένα σπα ή διανυκτερεύσετε σε ένα Airbnb με θέα στο νερό. Η λάμψη σας και η χαρά σας θα επιστρέψουν μόλις δώσετε στον εαυτό σας αυτή την πολύ αναγκαία στιγμή για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ένα νέο ξεκίνημα σας περιμένει στη σχέση σας, αφού πρώτα αποσαφηνίσετε την ισορροπία του «δούναι και λαβείν» Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και έχει να κάνει με ζητήματα σταθερότητας και ασφάλειας, ευθυνών και υπομονής. Έρχεται με μια έκπληξη που αλλάζει το παιχνίδι, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να δεσμευτείτε επίσημα ή να συνάψετε μια νέα συνεργασία.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για σας από το να φροντίζετε τους άλλους αλλά τώρα το φεγγάρι απαιτεί ισορροπία. Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας, είναι βέβαιο ότι ο αγαπημένος σας θα καθίσει να σας παρατηρεί. Τους επόμενους έξι μήνες, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε αυτή τη χαρισματική δύναμη του φεγγαριού για να αλλάξετε τη σχέση σας ή μια συνεργασία σας!

Λέων:

Προσέξτε τις διατροφικές ατασθαλίες. Η Αφροδίτη ως τις 20 του μήνα θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σας, της υγείας, και σας βάζει να σκεφτείτε πως θα διάγετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Αλλά δεν χρειάζεται να αρνηθείτε στον εαυτό σας τα γλυκίσματα των γιορτών, απλά απολαύστε τα με φειδώ. Υιοθετήστε περισσότερες δραστηριότητες μέσα στο γεμάτο κοινωνικά χρόνο σας, θα νιώσετε πιο ενεργητικοί και ζωντανοί.

Μετά τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνοντας αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις σας. Μετακινηθείτε από τη νοοτροπία του «εγώ» στο «εμείς» και θα δείτε θαύματα. Η σχέση σας βαίνει σε ένα βαθύτερο επίπεδο, φέρνοντάς σας αυξημένη συναισθηματική ασφάλεια.

Το κοινωνικό δίκτυό σας και οι φίλοι σας αντικατοπτρίζουν την αξία σας; Η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας, παροτρύνοντάς σας να κάνετε μια εκκαθάριση από φίλους που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Παρόλο που μπορεί να μην χρειαστεί να εκδιώξετε κανέναν από τον κοινωνικό σας κύκλο, να είστε πιο επιλεκτικοί σχετικά με το ποιον προσκαλείτε στη ζωή σας.

Από την άλλη πλευρά, αναπτύσσετε νέες φιλίες, εισέρχεστε σε νέες ομάδες, ασχολείστε με ποικίλες δραστηριότητες, που είναι έξω από το συνηθισμένο. Θα μπορούσατε να συναντήσετε μια νέα ομάδα ανθρώπων που μιλούν την ίδια γλώσσα με τη δική σας, έχουν τις ίδιες ιδέες και δραστηριότητες.

Εάν αντιμετωπίσατε προβλήματα υγείας ή εργασίας, η Ηλιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της καθημερινότητας, σας βοηθά να γυρίσετε μια νέα σελίδα στην ευεξία σας. Νέοι χρήσιμοι άνθρωποι και υπηρεσίες εμφανίζονται στη ζωή σας, θα μπορούσατε ακόμη να προσλάβετε κάποιον νέο βοηθό ή πάροχο υπηρεσιών για να σας βοηθήσει να κάνετε τη ζωή σας πιο ομαλή και λειτουργική.

Η άσκηση και η υγιεινή διαβίωση δεν πρέπει να είναι τιμωρία ή ακραίες. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν θα λειτουργούσε ποτέ για το χαρούμενο ζώδιό σας. Αν κάτι δεν είναι διασκεδαστικό, δεν πρόκειται να κολλήσετε. Ξεχάστε λοιπόν ότι πρέπει καταναγκαστικά να κάνετε γυμναστική ή δίαιτα, θα χάσετε πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον σας.

Παρθένος:

Είστε λαμπεροί και εντυπωσιακοί καθώς η Αφροδίτη ως τις 20 του μήνα κινείται στον ∈ρωτικό και φλογερό πέμπτο οίκο σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ρίξετε τα δίχτυα σας και να παγιδέψετε το θήραμά σας. Μην είστε ντροπαλοί, φλερτάρετε και διασκεδάστε, είναι ο μήνας των γιορτών.

Μετά τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σας, της υγείας, κι εσείς χρησιμοποιείτε τη λογική σας και την ευστροφία σας για να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και την καθημερινή σας ζωή. Ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με το γυμναστήριο ή απλά αναλώνετε το χρόνο σας στη φύση. Η Αφροδίτη σας φέρνει πίσω στη ζωή, γίνεστε εξυπηρετικοί και φιλάνθρωποι, γεμάτοι γενναιοδωρία.

Κάντε μια επισκόπηση της επαγγελματικής σας ζωής κατά το τέλος του έτους. Με την πανσέληνο να ενεργοποιεί το δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας, ήρθε η ώρα να απαντήσετε: Τι μπορείτε πραγματικά να κάνετε πριν από το 2019 και τι μπορείτε να απομακρύνετε μέχρι τον Ιανουάριο; Δεν θέλετε να κάνετε συμβιβασμούς απλά για να το κάνετε. Σχεδιάστε ένα έργο που μπορείτε να το ολοκληρώσετε σε έξι μήνες, κάτι που κεντρίζει την έμπνευσή σας και φέρνει στο προσκήνιο τις πολυποίκιλες ιδέες σας. Η σχέση σας με ένα σημαντικό άντρα στη ζωή σας έρχεται σε καλύτερη ισορροπία. Εάν αισθάνεστε ενοχλημένοι με κάτι, σταματήστε να προσποιείστε ότι όλα είναι καλά.

Η Ηλιακή έκλειψη ζεσταίνει τον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας με αίγλη, πάθος και ρομαντισμό, νιώθετε πιο χαρούμενοι και χαλαροί και επιστρέφουν η λάμψη και η αυτοπεποίθησή σας. Είναι ο πιο hot μήνας σας για την αγάπη, θα υπάρξουν πολλές δυνατότητες για μια νέα σχέση. Το φεγγάρι θα μπορούσε να σας ωθήσει να ενεργήσετε με τολμηρούς τρόπους, έτσι ίσως κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση και πλησιάσετε κάποιον/α ζητώντας του/της ραντεβού.

Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε μια εντυπωσιακή νέα εμφάνιση ή εκφέρετε χωρίς φόβο τη γνώμη σας, χωρίς να ενδιαφέρεστε για το αντίκτυπο που έχει στους άλλους, δεδομένου ότι ο πέμπτος οίκος κυβερνά την προσωπική έκφραση. Οι καλλιτέχνες θα μπορούσατε να δείτε ενδιαφέρουσες δημιουργικές ευκαιρίες και εξελίξεις ως αποτέλεσμα αυτής της έκλειψης.

Ζυγός:

Το σπίτι θα είναι εκεί όπου βρίσκεται η καρδιά σας για τις πρώτες 20 ημέρες του μήνα καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, κάνοντάς σας ζεστούς και τρυφερούς. Νιώθετε ευτυχισμένοι βρισκόμενοι στο σπίτι σας μαζί με τους αγαπημένους σας. Χρειάζεστε ξεκούραση και χαλάρωση κι αυτό θα το νιώσετε μόνο με τους οικείους σας.

Μετά τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον ∈ρωτικό και διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας, έτσι ετοιμαστείτε για άφθονο φλερτ και διασκέδαση κατά την περίοδο των γιορτών. Συγκεντρώνετε τους φίλους σας, διασκεδάζετε μέχρι το πρωί και απολαμβάνετε τη ζωή. Η εντυπωσιακή σας εμφάνιση και η αυτοπεποίθησή σας κάνουν να σχηματίζεται ουρά από θαυμαστές!

Η πανσέληνος φωτίζει τον ειλικρινή ένατο οίκο σας και σας ζητά να φιλτράρετε τα λόγια σας πριν εκφέρετε τις απόψεις σας και τις πεποιθήσεις σας. Ο καλύτερος τρόπος για να μεταφέρετε το μήνυμά σας; Αντί να λέτε, «Πρέπει να το κάνεις αυτό», μπορείτε να πείτε: «Δεν είμαι σίγουρος για το αν θα λειτουργήσει για σένα, αλλά όταν είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα, αυτό με βοήθησε». Αυτή η λεπτότητα θα κάνει όλη τη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο μεταδίδετε το μήνυμά σας. Φυσικά, ίσως είναι καλύτερο να σωπάσετε αντί να κηρύττετε. Επικοινωνήστε πιο συνειδητά στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Το σπίτι και η οικογένειά σας θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, ιδιαίτερα οι γυναίκες συγγενείς, η μητέρα σας και τα παιδιά σας καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Από τη φύση σας κάνετε τα πάντα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των άλλων και τώρα ίσως χρειαστεί να επωμιστείτε περισσότερες οικογενειακές ευθύνες. Μπορεί να δοκιμάσετε να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή να φιλοξενήσετε κάποια άτομα από υποχρέωση και μόνο. Ίσως αποφασίσετε να μαγειρεύετε περισσότερο στο σπίτι από το να γευματίζετε συνεχώς έξω.

Σκορπιός:

Αν σκέφτεστε κάτι, πείτε το! Η Αφροδίτη ως τις 20 του μήνα θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και σας προικίζει με το δώρο της ευγλωττίας και της πειθούς. Μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε μόνο με μια σας λέξη! Γνωρίζετε νέους ανθρώπους στην περιοχή σας τώρα, μπορεί ακόμα και να ανταποκριθείτε σε ένα νέο φίλο ή συνεργάτη. Μετά τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, κι εσείς ίσως θελήσετε να επισκεφτείτε τα πάτρια εδάφη.

Εάν υπήρχαν εντάσεις με άτομα της οικογένειάς σας, συγγενείς ή συγκατοίκους, η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία είναι υποχρεωτική προκειμένου να συνεχίσετε να ζείτε κάτω από την ίδια στέγη.

Αξιολογήστε την οικονομική σας κατάσταση. Δουλεύετε σκληρά για να έχετε χρήματα και να κάνετε αποταμίευση, αλλά χρήματα δεν βλέπετε! Αυτός είναι ένας πολύ καλός μήνας για να συζητήσετε με τους άλλους, μαθαίνοντας για επενδύσεις και για να βρείτε τρόπους να έχετε παθητικό εισόδημα καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πλούτου.

Ίσως λανσάρετε ένα νέο προϊόν στην αγορά, ίσως εξερευνήσετε μια επιχείρηση διαδικτυακού μάρκετινγκ. Στη δουλειά σας, κάντε έναν απολογισμό με τους συνεργάτες σας και τους συναδέλφους σας σχετικά με τους στόχους του τέλους του έτους. Μπορεί να εκπλαγείτε με αυτό που περιμένουν από εσάς ο προϊστάμενός σας ή ο συνεργάτης σας. Καλύτερα να το μάθετε τώρα από το να σπαταλάτε το χρόνο σας με το λάθος άτομο ενώ σας περιμένει κάποιος άλλος!

Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, και θα μπορούσατε να έχετε συναρπαστικές ειδήσεις που περιμένατε καιρό τώρα. Μείνετε συντονισμένοι σε νέες γνωριμίες που θα προκύψουν καθώς μια καλή επαγγελματική προσφορά ή ∈ρωτική σχέση θα μπορούσε να προκύψει μέσω e-mail, κοινωνικών δικτύων ή απρόσμενων συναντήσεων.

Αν σκέφτεστε να μην αποδεχτείτε μια συνάντηση (∈ρωτική ή επαγγελματική), μην το κάνετε – η συζήτηση που θα έχετε μεταξύ σας θα μπορούσε να δημιουργήσει εκπληκτικούς νέους σπόρους για κάτι μεγαλύτερο μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Ένας αδελφός/ή θα μπορούσε επίσης να σας απασχολήσει σε αυτή την έκλειψη.

Τοξότης:

Σκέφτεστε ώριμα και σοβαρά την οικονομική σας κατάσταση καθώς η Αφροδίτη ως τις 20 του μήνα θα βρίσκεται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Υποδεχτείτε το νέο έτος με έναν προσγειωμένο τρόπο σκέψης αλλά και ανακούφιση από την οικονομική δυσπραγία. Κάνετε ένα διάλειμμα από τη συνεχή κοινωνική δραστηριότητα του προηγουμένου μήνα και ψάχνετε για ισορροπία στον προϋπολογισμό σας.
Μετά τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και όλες οι καινοτόμες ιδέες σας και οι εκκεντρικές απόψεις σας έρχονται ξαφνικά στην επιφάνεια. Εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα σπουδών, αναζητήστε ομοϊδεάτες ψυχές σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα νιώσετε τόση χαρά.

Αντιμετωπίστε ένα αρνητικό ζήτημα στη σχέση σας ή μια συνεργασία σας πριν εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο. Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και απαιτεί διαφάνεια και ειλικρίνεια στην επικοινωνία. Και οι δύο θα χαλαρώσετε όταν ακουστούν τα αληθινά συναισθήματά σας.

Advertisements

Θα μπορούσατε επίσης να ζητήσετε ό, τι χρειάζεστε. Αισθάνεστε πιέσεις από τον αγαπημένο σας ή αμηχανία επειδή παίρνετε περισσότερα από αυτόν σε σχέση με αυτά που δίνετε; Βεβαιωθείτε ότι το «δούναι και λαβείν» δεν είναι εντελώς άνισο. Όσο δύσκολο κι αν είναι, μπορεί να πρέπει να πείτε σε κάποιον, «Σ’ ευχαριστώ για όλη αυτή τη γενναιοδωρία, αλλά αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να δώσω και πολλά σε αντάλλαγμα». Η τιμιότητα είναι πάντα η καλύτερη πολιτική.

Η Ηλιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της ασφάλειας, μπορεί να φέρει χρηματικά δώρα ή ακόμα και αλλαγή τρόπου ζωής. Οι Ηλιακές εκλείψεις μας δίνουν νέες ευκαιρίες, συχνά απρόβλεπτα. Και με αυτή την έκλειψη, αυτό θα μπορούσε να σημάνει μια νέα οικονομική ευκαιρία. Και ενώ αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει μια εκρηκτική κλήση αφύπνισης για τα οικονομικά σας, δεν θα πρέπει να πανικοβληθείτε.

Ίσως είναι καιρός να αναζητήσετε μια νέα θέση εργασίας, να κάνετε μια νέα συνεργασία ή απλώς να αποσαφηνίσετε τον τρέχοντα προϋπολογισμό σας, τα έξοδά σας και να κάνετε σχέδια αποταμίευσης. Μπορεί ακόμα να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο ξοδεύετε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας ή ακόμα να αλλάξετε τον τρόπο που ξοδεύετε τα προς το ζην.

Αιγόκερως:

Ο μήνας της συναισθηματικής σας αναγέννησης έχει αρχίσει! Η Αφροδίτη ως τις 20 του μήνα στο ζώδιό σας τονίζει την ελκυστικότητα και τη γοητεία σας, οι θαυμαστές σας δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω σας. Ξεχάστε τη χειμερία νάρκη. Ένα κύμα προσωπικής δύναμης και σαγήνης σας κάνει να νιώθετε σαν να μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο και πάλι. Μετά τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και έχετε αναλαμπές έμπνευσης για να βγάλετε περισσότερα χρήματα, ίσως με έναν τρόπο που ξεφεύγει από το συνηθισμένο.
Προσπαθήστε να κάνετε πράξη αυτές τις καινοτόμες ιδέες σας, ξέρετε πώς να προχωρήσετε για την ισορροπία των οικονομικών σας.

Η πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας, και σας βοηθά να ασχοληθείτε με την υγεία σας. Εάν είχατε κάνει διατροφικές ατασθαλίες, μπορεί να χρειαστεί να βάλετε τάξη στη διατροφή σας. Μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση μπορεί να σας βοηθήσει να πλεύσετε μέσα από την περίοδο των γιορτών χωρίς στερήσεις.

Από την άλλη πλευρά, μήπως έχετε παραμελήσει τη φροντίδα της υγείας σας; Λάβετε υπόψη σας αυτό το αίτημα της πανσελήνου και φροντίστε καλύτερα το σώμα σας. Αν δεν έχετε χρόνο να πάτε στο γυμναστήριο, ορισμένες απλές ασκήσεις, όπως το περπάτημα ή ο χορός, μπορούν να σας βοηθήσουν να είστε πιο ζωντανοί και πιο ενεργητικοί.

Μια συνολική ανάκαμψη ζωής φέρνει η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, επαναφέροντας την χαμένη ενέργειά σας και τη ζωντάνια σας. Ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι μια ριζική αλλαγή του τρόπου ζωής σας είναι σωστή για την ψυχική ισορροπία σας. Κάντε μια ευχή, αυτή η έκλειψη του φεγγαριού σηματοδοτεί την προσωπική σας νέα χρονιά, είναι ένας μήνας που πραγματικά θέτετε ξεκάθαρους στόχους για τους επόμενους έξι μήνες.

Η εστίαση στον εαυτό σας θα είναι πολύ πιο εύκολη τώρα, ειδικά αν στο παρελθόν ήσασταν εξαρτώμενοι από τους άλλους. Το φεγγάρι σας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να είστε ο εαυτός σας. Και αν οι αλλαγές που θα κάνετε είναι σωστές, το φεγγάρι θα φωτίσει σίγουρα τη διαδρομή για τα επόμενα μεγάλα βήματα. Συντονιστείτε!

Υδροχόος:

Καλώς ήλθατε στο σουρεαλιστικό κόσμο της αγάπης. Η Αφροδίτη ως τις 20 του μήνα θα βρίσκεται στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας, και σας βοηθά στην κατανόηση της πραγματικότητας της ∈ρωτικής σας ζωής. Μπορεί να αποφασίσετε να επανορθώσετε για κάποιο λάθος σας πριν από το τέλος του έτους.

Advertisements

Ναι, οι γιορτές είναι η ιδανική εποχή για να ζητήσετε συγνώμη ή να συγχωρήσετε! Μετά τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και απολαμβάνετε το φλερτ και τη διασκέδαση, χωρίς όμως να παραμελείτε την ανάγκη σας για ανεξαρτησία και ελευθερία. Επιδιώκετε να ακολουθήσετε τα πάθη σας, ξέρετε ότι εσείς οι ίδιοι θα χτίσετε την ευτυχία σας την επόμενη χρονιά.

Να έχετε έναν πιο ισορροπημένο τρόπο προσέγγισης στην αγάπη, είναι αυτό που σας ζητά η πανσέληνος στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας. Ας είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας … Αν και δεν ∈ρωτεύεστε πολύ εύκολα, όταν συμβεί όμως είναι σαν να πέφτετε στην άβυσσο. Παρόλο που μπορεί να νιώθετε βαθιά ∈ρωτευμένοι, πρέπει πάντα να έχετε το ένα πόδι σας στη γη, να έχετε τη λογική σας ώστε να μην χάσετε τον εαυτό σας.

Εάν αισθάνεστε ότι ολισθαίνετε αυτό το μήνα, ασχοληθείτε με κάτι που σας κρατά ζωντανούς, με μια δραστηριότητα που βάζει χαρά και διασκέδαση στη δική σας ζωή και την απολαμβάνετε στο έπακρο. Αν είστε σε σταθερή σχέση, αυτή η πανσέληνος σας ζητά να διασκεδάσετε μαζί και να έχετε περισσότερο ∈ρωτικό παιχνίδι μεταξύ σας.

Μήπως πρέπει να ξεφύγετε από τον παλιό εαυτό σας; Η Ηλιακή έκλειψη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σας υπενθυμίζει ότι για να νιώσετε συναισθηματική και πνευματική αγαλλίαση θα πρέπει να απομακρύνετε πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε περισσότερο ο εαυτός σας και να αποδεχτείτε την παρούσα κατάσταση της ζωής σας.

Αν ένα άτομο έπρεπε να φύγει από τη ζωή σας, ακόμα και χωρίς κανένα προφανή λόγο, ήταν η βούληση του σύμπαντος. Από την άλλη πλευρά, αν είστε πεισματικά κολλημένοι στον παλιό τρόπο ζωής σας, το φεγγάρι θα σας εξαναγκάσει να αλλάξετε. Επισήμανση: Μη διαμαρτύρεστε αν παίζετε το ρόλο του διασώστη. Ίσως χρειαστεί να αφήσετε τους ανθρώπους να μάθουν από τα δικά τους λάθη.

Ιχθύς:

Η δημοτικότητά σας πετά στα ύψη χάρη στην Αφροδίτη η οποία ως τις 20 του μήνα θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σας, τον τομέα της κοινωνικής δικτύωσης. Οι άνθρωποι συρρέουν γύρω σας και επιδιώκουν να σας γνωρίσουν, κάνετε χώρο στο πρόγραμμά σας για τους φίλους σας. Εντυπωσιάζετε άτομα με καλή κοινωνική θέση και εστιάζετε την προσοχή σας στα κοινωνικά δίκτυα και σε ένα ευρύ κοινό. Μετά τις 20 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας και σας καλεί να απομακρύνετε το ζοφερό παρελθόν της ∈ρωτικής σας ζωής. Δεν θα θέλατε τίποτα να σας κρατά πίσω την επόμενη χρονιά, επιδιώκετε να είστε απελευθερωμένοι συναισθηματικά και ανοιχτοί σε μια νέα αγάπη!

Ο χώρος σας αντικατοπτρίζει τα ενδιαφέροντά σας και τις ανάγκες σας; Η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και θα μπορούσε να προκαλέσει την αναδιάταξη του σπιτιού σας. Ίσως κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων από τα ντουλάπια και τα συρτάρια σας. Λιγότερα πράγματα ισοδυναμούν με περισσότερη εσωτερική γαλήνη.

Τώρα έχετε μια πιο φιλική και επικοινωνιακή διάθεση προς την οικογένειά σας και τους οικείους φίλους σας. Ίσως αισθάνεστε να εκδηλώσετε την ευγνωμοσύνη σας αυτές τις ημέρες των γιορτών. Είναι καλύτερα τώρα από ποτέ. Μπορεί ακόμα να φιλοξενήσετε κάποια άτομα στο σπίτι σας ή να συγκεντρώσετε όλα μαζί τα μέλη της οικογένειάς σας.

Advertisements

Η Ηλιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, σας βοηθά να συγκεντρώσετε την ομάδα σας και να καθαρίσετε τον αέρα από τους ανάξιους και τους ανεύθυνους, προετοιμάζοντας όλους για μια νέα αρχή. Το φεγγάρι σας καλεί επίσης να αξιολογήσετε τον κοινωνικό κύκλο σας.

Ποιοί είναι οι αληθινοί σύμμαχοί σας; Αυτοί που πάντα θα στέκονται δίπλα σας στα καλά και τα αρνητικά. Αν οι άλλοι σας κρίνουν από την παρέα που έχετε, αυτά τα άτομα σας κάνουν καλό ή κακό; Αν επηρεάζεστε αρνητικά από κάποια άτομα, καιρός να τα αντικαταστήσετε. Ένας κακός φίλος μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη τη ζωή σας με τις λάθος συμβουλές του αλλά και να μολύνει τη φήμη σας.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα