Μην χασετε

Αυτή είναι η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας (2/12 – 8/12)

Κριός:

Τι θέλετε να κάνετε με τη ζωή σας; Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, και σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα σκέφτεστε το μέλλον της ∈ρωτικής σας ζωής, κάνετε μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Διαθέστε λίγο χρόνο κάνοντας όνειρα αλλά και τον τρόπο δράσης σας, υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες να γίνουν πραγματικότητα.

Advertisements

Φανταστείτε πώς θα κινηθείτε, με αργά βήματα όμως και εστιαζόμενοι στις λεπτομέρειες. Κάνοντας όνειρα μπορεί να φαίνεται ανόητο, οι μελέτες όμως δείχνουν ότι ο εγκέφαλός μας ανταποκρίνεται σε αυτά τα πράγματα – όπως ανταποκρίνεται επίσης και σε αρνητικές καταστάσεις. Συνεχίστε λοιπόν, επιλέξτε τη δική σας ∈ρωτική ζωή και αρχίστε να την σχεδιάζετε!

Ταύρος:

Κάντε μεγαλεπήβολα όνειρα, το σύμπαν σας βάζει πλάτες. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον ένατο οίκο σας, των οραμάτων και των ταξιδίων, και σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα έχετε έμπνευση και φαντασία να τα κάνετε πράξη. Ζήστε την περιπέτεια, οργανώστε τις διακοπές των γιορτών, μόνο για τον εαυτό σας και σε ένα μακρινό μέρος!

Το ταξίδι σας δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει επιβίβαση σε αεροπλάνο, μπορείτε να πάτε και λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη σας. Έχετε μια διάθεση μάθησης, έτσι σβήστε τη δίψα σας για γνώση. Πάρτε το ρίσκο και κάντε κάτι έξω από το συνηθισμένο και δεν θα χάσετε. Σίγουρα θα υπάρξει κάποιος/α που θέλει να μοιραστεί το χρόνο σας, και ίσως μακροπρόθεσμα ολόκληρη τη ζωή σας.

Δίδυμοι:

Συντονιστείτε με τις δονήσεις του σύμπαντος, πάτε στα βαθιά και μη φοβάστε αν νιώσετε έντονες συγκινήσεις. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον καρμικό όγδοο οίκο σας και σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα βιώνετε έντονα συναισθήματα και καλό θα ήταν να τα εκφράσετε.

Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να φτάσει στο απόγειό της και η κρίση σας είναι σωστή. Ίσως και να μην πιστεύετε αυτές τις περίεργες συμπτώσεις αλλά σκεφτείτε ότι είναι ένα μήνυμα από το σύμπαν, κάτι θέλει να σάς πει. Εκεί που σκέφτεστε κάποιον/α, χτυπάει το τηλέφωνο ή τον/την συναντάτε ξαφνικά στο δρόμο. Δώστε σημασία σε αυτό που εκδηλώνεται και νιώστε όλη αυτή τη μαγεία!

Καρκίνος:

Μαλακώστε τη στάση σας. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συμπονετικοί, καθιστώντας ευκολότερο για σας να οπισθοχωρήσετε σε μια διένεξη με τον αγαπημένο σας, για χάρη της αρμονίας και της ισορροπίας.

Αντί να κρίνετε αρνητικά κάποιες ατασθαλίες της αγάπης σας, αποσαφηνίστε να υπάρχει κοινό έδαφος ή τουλάχιστον κάποια ενσυναίσθηση μεταξύ σας. Ακόμα κι αν κάποιες στιγμές νιώθετε ψυχρά και απόμακρα, μπορείτε όμως να δώσετε χώρο και χρόνο στη σχέση σας να αναπτυχθεί και προπάντων να είστε άνθρωποι. Παράλληλα δείξτε υπομονή και κατανόηση, κάνοντας το καλύτερο!

Λέων :

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον αναλυτικό έκτο οίκο σας και σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα έχετε τη δύναμη και το θάρρος να διώξετε τα μαύρα σύννεφα καθώς το σύμπαν σας βοηθά να κινηθείτε προκειμένου να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας, εσείς είστε που ορίζετε τους ρυθμούς. Θα μπορούσατε να εμπνευστείτε να κάνετε μια υγιή αλλαγή στην καθημερινή σας ζωή.

Advertisements

Έχετε κι εσείς το μερίδιό σας για το άγχος σας, έτσι προτιμήστε έναν τρόπο ζωής που σας δίνει δύναμη και ενέργεια, σας προσθέτει λάμψη. Αποσαφηνίστε το βαθύτερο νόημα που κρύβεται πίσω από τις ενέργειες του αγαπημένου σας και μην τον επικρίνετε σκεφτόμενοι την κάθε λεπτομέρεια στις συζητήσεις που κάνετε.

Παρθένος:

Τα αστέρια θα μπορούσαν να ξεσηκώσουν μεγάλα πάθη, σαρώνουν στο πέρασμά τους τη ζωή σας χαρίζοντάς σας μια βαθιά συναισθηματική και ρομαντική διάθεση. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον πέμπτο οίκο σας, του πάθους, και σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα εντείνει τα συναισθήματά σας, αναφλέγοντας το χαμένο πάθος σας.

Σχεδιάστε μια αισθησιακή νύχτα μετά τη δουλειά σας με τον αγαπημένο σας. Ή, αν είστε μόνοι, ντυθείτε και στολιστείτε, παραδοθείτε σε μια νέα αγάπη, φλερτάροντας και διασκεδάζοντας, είστε η σειρήνα που μαγεύει με το τραγούδι της. Πάρτε τα ηνία στο παιχνίδι της ∈ρωτικής αποπλάνησης. Δεδομένου ότι ο πέμπτος οίκος κυβερνά τη γονιμότητα, είναι πιθανή μια εγκυμοσύνη (ή είδηση σε σχέση με εγκυμοσύνη).

Ζυγός:

Νιώθετε ηρεμία και γαλήνη στη φωλιά σας. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα αισθάνεστε … ευλογημένοι που νιώθετε ειρήνη βρισκόμενοι στο παλάτι σας, γίνεστε πιο συμπονετικοί με τον αγαπημένο σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα.

Απολαύστε αυτή την οικεία και συναισθηματική ατμόσφαιρα, θα σας δοθεί άφθονος ποιοτικός χρόνος να βρεθείτε με τους αγαπημένους σας. Ακόμα κι αν είναι απλώς μια τηλεφωνική κλήση, αυτή η βαθιά συνομιλία θα απαλύνει την ψυχή σας. Ίσως να εμπνευστείτε να αλλάξετε τη διακόσμηση στο σπίτι σας, προσθέτοντας πνευματικές ή boho πινελιές: Έναν ακριβό πολυέλαιο, vintage έπιπλα ή αντίκες. Θα νιώθετε τόσο καλά.

Σκορπιός:

Νιώθετε μια βαθιά και ανεξήγητη διανοητική σύνδεση με κάποιον/α καθώς η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας και σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα σάς βοηθούν να διαβάσετε τις σκέψεις του άλλου. Αν η διαίσθησή σας σάς λέει να τον /την καλέσετε στο τηλέφωνο ή να γράψετε ένα μήνυμα, κάντε το, θα εκπλαγείτε από το συντονισμό των σκέψεών σας.

Μια σημαντική συνομιλία που αγγίζει την ψυχή και των δύο μπορεί να εμπλουτίσει το δεσμό σας. Προσπαθήστε να είστε πιο οικείοι και προσιτοί με το αντικείμενο του πόθου σας και τα άτομα που συναντάτε. Ό, τι λέτε βγαίνει τώρα μέσα από την καρδιά σας και πραγματικά έχετε την ικανότητα να κατανοήσετε τους άλλους ανθρώπους σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Τοξότης:

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω στο δεύτερο οίκο σας, της ασφάλειας και των χρημάτων, και σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα έχετε την έμπνευση και τη δύναμη να βάλετε τάξη στον προϋπολογισμό σας. Θέλετε περισσότερη οικονομική ευημερία και ευτυχία στην ∈ρωτική σας ζωή; Ξεκινήστε κάνοντας δημιουργική απεικόνιση.

Advertisements

Παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο να χαλαρώσετε καθώς η φαντασία σας έρχεται σε σύγκρουση με τη λογική σας, σκεφτείτε σε βάθος … τι είναι αυτό που σας έχει δημιουργήσει πικρία και σας κάνει κάποιες στιγμές καταθλιπτικούς; Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να θέσει το μεγάλο ερώτημα: «Τι θέλω πραγματικά»; Ορίστε τις επιθυμίες σας, κάτω από αυτά τα αστέρια, αν πιστέψετε στον εαυτό σας, θα το πάρετε!

Αιγόκερως:

Μιλήστε για τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα σάς βοηθά να εκφραστείτε με ηρεμία και συμπόνια και σας χαρίζει δύναμη και θάρρος να διεκδικήσετε πράγματα για τον εαυτό σας. Η δήλωση της αλήθειας μπορεί να μην είναι εύκολη, αλλά είναι πολύ καλύτερη από την απόκρυψη.

Έχετε πολλά να μοιραστείτε τώρα με την αγάπη σας, αλλά μην ανησυχείτε για τις απαντήσεις. Όσο περισσότερο πιστεύετε στον εαυτό σας, ο αγαπημένος σας θα σας απαντήσει με μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Η ασφάλεια και η σταθερότητα που σας προσφέρει η Αφροδίτη, θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα, νιώθετε ήρεμα στο μυαλό και την καρδιά σας, αντιλαμβάνεστε ότι συναισθηματικά είστε στο σωστό δρόμο.

Υδροχόος:

Κάντε μια ανάπαυλα από την αγάπη και σκεφτείτε ώριμα και σοβαρά. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, αναζητάτε την ξεκούραση και τη μοναξιά, ο διαλογισμός, η μουσική και ο ύπνος νωρίς το βράδυ θα αναβιώσουν την κουρασμένη ψυχή σας.

Δώστε την πρέπουσα σημασία στα συναισθήματά σας και τη διαίσθησή σας, τα οποία θα ενεργοποιηθούν δυναμικά από αυτή τη διέλευση. Θα μπορούσατε επίσης να έχετε έντονα όνειρα που εμπεριέχουν χρήσιμα μηνύματα και καθοδήγηση για το μέλλον σας. Επισήμανση: Για να μπορέσετε να απογειωθείτε θα πρέπει να απελευθερωθείτε από τα περιοριστικά βάρη του παρελθόντος που έχουν κλειδώσει την καρδιά σας.

Ιχθύς:

Αφήστε στην άκρη τις σκοτούρες σας και ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων! Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα σας βοηθά να χαλαρώσετε βρισκόμενοι με την παρέα των φίλων σας. Κάποιος από αυτούς ενδεχομένως να σας δώσει πολύτιμες συμβουλές για την ∈ρωτική σας ζωή που αν τις εφαρμόσετε θα νιώσετε γαλήνια και απελευθερωτικά.

Πετάξτε τη μάσκα σας και να είστε πιο προσιτοί με τους ανθρώπους που γνωρίζετε. Αυτό το άνοιγμα θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους άλλους, δημιουργώντας μια αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας. Απλά πηγαίνετε στα πάρτι και τις κοινωνικές συνεστιάσεις, καθώς ο κυβερνήτης σας ο ομιχλώδης Ποσειδώνας μπορεί να σας κάνει να χάσετε τον εαυτό σας αν μείνετε μόνοι.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα