Μην χασετε

Αν δεις έναν άντρα να κλαίει, πίστεψε στην αλήθεια του.

Γράφει η Ρούλα Παγιαλάκη

Advertisements

Αν δεις έναν Άντρα να κλαίει, άνοιξε την αγκαλιά σου και κλείστον μέσα, γιατί θα είναι σαν να κλείνεις μέσα της όλον τον κόσμο.
Αν δεις έναν Άντρα να κλαίει, κοίτα τον βαθιά μέσα στα μάτια και θα είναι σαν να κάνεις κατάδυση τριάντα μέτρα χωρίς μπουκάλες.
Αν δεις έναν Άντρα να κλαίει, βάλε καλά στο μυαλό σου ότι εκεί υπάρχουν συναισθήματα που δεν μπορούν αλλιώς να βγουν και έτσι ξεχειλίζουν.

Αν δεις έναν Άντρα να κλαίει, νιώσε τις ανασφάλειες, τους φόβους, τις αποτυχίες του και δώσε το τρυφερό σου εκείνο χάδι που δείχνει ότι όλα θα πάνε καλά.
Αν δεις έναν Άντρα να κλαίει, χάρισε του το πιο λαμπερό σου χαμόγελο για να διώξει σαν ήλιος, κάθε σύννεφο από το πρόσωπο του.
Αν δεις έναν Άντρα να κλαίει ,θυμήσου ότι τα δάκρυα αυτά είναι αληθινά και οτιδήποτε αληθινό πρέπει να το σεβόμαστε και να το τιμούμε.
Αν δεις έναν Άντρα να κλαίει, σημαίνει ότι είναι ζωντανός, έχει συναισθήματα, ευαισθησίες, αξίες και ότι κάτι από αυτά, έχει διαταραχτεί.
Αν δεις έναν Άντρα να κλαίει σίγουρα είναι ανατρεπτικός, αντιδραστικός και δεν μπαίνει σε καλούπια του στυλ “Οι άντρες δεν κλαίνε “.
Αν δεις έναν Άντρα να κλαίει, σημαίνει ότι μια γυναίκα κάπου εκεί έξω είναι τόσο σημαντική, που και η παραμικρή υπόνοια απώλειας της πονάει και πληγώνει.
Αν δεις έναν Άντρα να κλαίει, κλαίει δυνατά και αυτό κάνει κρότο και θα πρέπει να μπορείς να αντέξεις όλη αυτή την δύναμη και την ορμή που θα βιώσεις.
Αν δεις έναν Άντρα να κλαίει, κάποια άλλη γυναίκα έχει κάνει καλή δουλειά, μεγαλώνοντας έναν άνθρωπο συναισθηματικά υγιή.
Αν ο Άντρας που κλαίει, είναι ο άντρας της ζωής σου, τότε μπορείς με ασφάλεια να κλαις οπότε έχεις ανάγκη εσύ στην δική του αγκαλιά, γνωρίζοντας καλά, ότι έχεις ένα κάστρο να σε κλείνει μέσα του και να σε προστατεύει.

Πηγή: cretewoman.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα