Μην χασετε

Ήλιος Τρίγωνο με Ποσειδώνα 11/7: Κατακτώ τα ‘Ονειρα μου

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου και ο Ποσειδώνας στον Ιχθύ, σχηματίζουν μία ονειρική και άκρως συναισθηματική όψη Τριγώνου την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019!

Advertisements

Το υδάτινο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, μας ωθεί να έρθουμε πιο κοντά με τους άλλους, να εκφράσουμε το συναίσθημα μας με ποικίλους τρόπους, να ακολουθήσουμε το ένστικτο μας και να δραστηριοποιηθούμε με οδηγό την καρδιά μας!

Ο ερwτικός τομέας, αναμένεται να έχει τρυφερές στιγμές, ερwτικές εξομολογήσεις και απέραντο ρομαντισμό, αφού τώρα εξωτερικεύσουμε τις ευαισθησίες μας.

Ακούμε την διαίσθηση μας, εκπληρώνουμε όνειρα και επιθυμίες και ζούμε επιτέλους το παραμύθι!

Τα ζώδια που ευνοούνται είναι κυρίως του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), αλλά και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα εκείνοι του 2ου δεκαημέρου.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ:  
Το οικογενειακό περιβάλλον γίνεται πολύ πιο συναισθηματικό τώρα, εμπλουτισμένο με προστασία και φροντίδα μέσα στο χώρο του σπιτιού! Αν πάλι αυτό που επιθυμείς είναι μία επανασύνδεση, πολύ πιθανόν τώρα να έχεις μία μεγάλη ευκαιρία!

ΤΑΥΡΟΣ: Κοινωνικοποιήσου, βγες, κάνε όμορφες γνωριμίες και πέρασε όμορφα! Ο λόγος σου είναι μαγικός, αυτήν την περίοδο και τα εκφραστικά σου μέσα φέρνουν μπροστά σου, αυτά που επιθυμείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αν προσέξεις την τάση σου για σπατάλες και ζήλιες, θα έχεις τώρα την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις την συναισθηματική σταθερότητα αλλά και την οικονομική εύνοια, που επιθυμείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όνειρα και επιθυμίες πραγματοποιούνται από το πουθενά και η γενική ατμόσφαιρα της ζωής σου είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και συναισθηματική! Ακούς την καρδιά, παραμερίζοντας την λογική και αυτό λειτουργεί υπέρ σου σε όλους τους τομείς!

Advertisements

ΛΕΩΝ: Κινήσου παρασκηνιακά και δεν θα χάσεις, ιδίως στον έρωτα! Η διαίσθηση είναι ο μεγαλύτερος σου σύμμαχος, σε ότι κι αν κάνεις! Εκφράζεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα, αφού πλέον τα ανακαλύπτεις και τα αναγνωρίζεις και νιώθεις ψυχικά πλήρης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: . Ο φιλικός τομέας σε συγκινεί με την αγάπη και την ψυχική υποστήριξη!
Επίσης, ήρθε η ώρα να κυνηγήσεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα και να αλλάξεις όλη σου τη ζωή!

ΖΥΓΟΣ: Επαγγελματικά όνειρα και επιδιώξεις, αναμένουν εσένα να κάνεις την κίνηση και να πετύχεις! Οικογένεια και κοινωνικό στάτους, επίσης είναι ιδιαίτερα ευνοημένα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έρχεσαι πιο κοντά με τους ανθρώπους, ανοίγεσαι συναισθηματικά και εκφράζεις την αισιοδοξία σου με τον καλύτερο τρόπο! Έρχονται όμορφες ονειρικές στιγμές σε όλες τις επαφές σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ : Μία μεγάλη σου επιθυμία πραγματοποιείται και ένας οικονομικός στόχος, επιτυγχάνεται! Η ερwτική σου ζωή βελτιώνεται και αυτή η εύνοια στηρίζεται στο ισχυρό συναισθηματισμό και το δυνατό πάθος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συντροφική σου ζωή έχει την τιμητική της, αφού αν είσαι ήδη δεσμευμένος, κάνετε όνειρα με τον σύντροφο σου για το μέλλον και να περάσετε μαζί όμορφες τρυφερές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να έρθει στη ζωή σου μία νέα όμορφη και τρυφερή σχέση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυξάνεται η ζωτικότητα σου, αφού χαρακτηρίζεσαι από λάμψη, ευεξία και ενέργεια! Το επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά και η εργασιακή σου απόδοση, βελτιώνονται!

ΙΧΘΥΣ: Είσαι ακαταμάχητος και με μία σου λέξη, τα όνειρα σου πραγματοποιούνται! Η δημιουργικότητα σου είναι ο καλύτερος σύμμαχος σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως στον έρωτα!

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα