Μην χασετε

Άρης Τετράγωνο με Ουρανό 11/7: Ανατροπές και Ρήξεις

Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα και ο Ουρανός από τον Ταύρο, την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019, σχηματίζουν μία εκρηκτική, ανατρεπτική και επικίνδυνη όψη Τετραγώνου.

Αρκετές θα είναι οι αρνητικές συνέπειες λόγω βιασύνης και νευρικότητας! Είμαστε οξύθυμοι, αντιδραστικοί, αυθόρμητοι, ορμητικοί, αναστατωμένοι, εκνευρισμένοι και ριψοκίνδυνοι!

Χωρίς λόγο, προκαλούμε ισχυρές εντάσεις και συγκρούσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές!

Οφείλουμε λοιπόν, να είμαστε προσεκτικοί σε όλες μας τις δραστηριότητες και δράσεις, καθώς έρχονται ξαφνικά ανατρεπτικά γεγονότα που θα μας βρουν απροετοίμαστους και θα μας σοκάρουν!

Advertisements

Επιπλέον, ο χειρισμός μηχανημάτων και οχημάτων, πρέπει να είναι συνετός και ήρεμος, όπως και οι ερ

wτικές μας υποθέσεις, που μας ρίχνουν σε λάθη-πάθη και σεξουαλικές παρεκκλίσεις!

Επηρεάζονται ιδιαίτερα τα Σταθερά Ζώδια και κυρίως του 1ου δεκαημέρου. 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Μην φέρεσαι απερίσκεπτα στην ερwτική ζωή, διότι θα το μετανιώσεις! Η επιπόλαια και ανώριμα αντιδραστική συμπεριφορά σου, θα φέρει ρήξεις και θα αμαυρώσει την καλή σου φήμη!

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ
Μην αφήσεις το πάθος να σε παρασύρει σε έναν παλιό έρωτα, γιατί θα πληγωθείς! Επιπλέον, περιόρισε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, γιατί οι μέρες αυτές είναι κρίσιμες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που περνάς στους άλλους και μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά! Επίσης, πρόσεχε πολύ στις μετακινήσεις σου και την οδήγηση γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη λόγω απροσεξίας και βιασύνης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Να προσέχεις λίγο παραπάνω αυτήν την περίοδο, τα κεκτημένα σου! Πες όχι στην σπατάλη χρημάτων αλλά και στην κτητικότητα που φέρνει ρήξεις στον έρωτα!

ΛΕΩΝ
Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να σκέφτεσαι πολύ πριν από κάθε σου δραστηριότητα και δράση! Πρόσεχε πολύ, την συμπεριφορά σου, τον παρορμητισμό σου και τις εκρήξεις σου σε όλες τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, αλλά και τις μετακινήσεις σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διαφύλαξε τα μυστικά σου προσεκτικά και μην μπλέκεσαι σε απαγορευμένες ερwτικές ιστορίες! Επιπλέον να είσαι προετοιμασμένος, γιατί αρκετά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αυτές τις μέρες!

Advertisements

ΖΥΓΟΣ
Περιόρισε την οξυθυμία σου, ότι κι αν συμβεί και κάνε υπομονή! Σχέσεις φιλικές ίσως έρθουν σε μεγάλη ρήξη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια ξαφνικά επαγγελματικά γεγονότα, πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και σύνεση, ώστε να μην εκτεθείς!  Η καριέρα σου κινδυνεύει αν δεν φροντίσεις να φερθείς με σύνεση, ωριμότητα και λογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φρόντισε να είσαι οργανωμένος στις μετακινήσεις σου και πολύ προσεκτικός στη οδήγηση! Επίσης, προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου σε επαφές και επικοινωνίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συγκράτησε όσο μπορείς συναισθηματικές εκρήξεις, ζήλιες και απαιτήσεις στην ερwτική ζωή, διότι τα πράγματα είναι εύθραυστα. Προσοχή χρειάζεται επίσης, η οικονομική σου διαχείριση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην συντροφική σου ζωή, κάποιες καταστάσεις και σχέσεις, έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και ίσως οι αντιδράσεις και οι εκρήξεις σου, να φέρουν καταστροφικές ρήξεις!

ΙΧΘΥΣ
Φρόντισε να ξεκουράζεσαι επαρκώς αυτήν την περίοδο

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα