Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 10/07: Ρίξ’ το στην παλαβή για να μην παλαβώσεις

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, έρχεται να μας βοηθήσει να κατευνάσουμε τις εντάσεις, να διώξουμε τον αρνητισμό από μέσα μας, να ξεχάσουμε δυσάρεστες καταστάσεις και απρόσμενες κι ίσως αρνητικές εξελίξεις που θα φέρει το τετράγωνο του Άρη στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο που επίσης γίνεται σήμερα κι όσο να πεις, θα δημιουργήσει ισχυρό σοκ σε αρκετά ζώδια. Το να κατεβάσουμε ρολά, να το ρίξουμε στην παλαβή και να μην ακυρώσουμε τη διαίσθησή μας είναι ίσως τα μόνο όπλα μας απέναντι στις σαρωτικές αλλαγές και ανατροπές δεδομένων, στις επιθετικές συμπεριφορές και τα ξαφνικά γεγονότα, που θα προκληθούν και θα αιφνιδιάσουν ή -ακόμα χειρότερα- θα στενοχωρήσουν πολύ

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί εκτοξεύετε κατηγορίες, αμύνεστε σε επιθέσεις και γενικά το περιβάλλον σας μόνο ήσυχο δεν είναι. Τα γρήγορα αντανακλαστικά και η ψυχραιμία είναι απαραίτητα για να τη βγάλετε καθαρή.

 Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί τα απότομα πάνω-κάτω τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερwτικά θα σας αφήσουν στήλη άλατος και δε θα ξέρετε, αν πρέπει να κλάψετε ή να γελάσετε! Μόνη διέξοδος το να απομακρυνθείτε για λίγο από τα πράγματα μπας και μπορέσετε να καταλάβετε τι έγινε!

Advertisements

Ιχθύες, παραμείνετε στον κόσμο σας γιατί εκεί έξω γίνεται χαλασμός! Αν μπορείτε να αποφύγετε μετακινήσεις και δράσεις ακόμα καλύτερα για σας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα