Μην χασετε

Έξω φρενών o Γιώργος Λιάγκας: «Με ανήλικα; Τι σκ@@ μυαλό και καρδιά έχεις; Τρέμω, δεν μπορώ να κοιμηθώ»

Σχολιάζοντας την υπόθεση της καταγγελίας του 15χρονου θύματος του διάσημου σκηνοθέτη, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος ο καταγγέλων, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα του “Πρωινού”.

Advertisements

 

“Αυτές οι υποθέσεις πρέπει να ακολουθούν τον δρόμο της δικαιοσύνης, να καταγράφεται πως υπάρχει τέτοια λογική γιατί κάποια στιγμή μαζεύεις, μαζεύεις και το επόμενο τέρας που θα σκεφτεί να κάνει τέτοια πράγματα με ανήλικα παιδιά θα μαζευτεί λίγο περισσότερο. Μιλάμε για έναν πολύ γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, δεν πέφτω πια από τα σύννεφα. Είναι πράγματα που γνωρίζαμε όλοι. Εγώ γνώριζα, μου τα είχαν περιγράψει εδώ και χρόνο. Δικαστής δεν είμαι, ας πάνε οι άνθρωποι να το πουν στη δικαιοσύνη. […] Τη φήμη την είχα ακούσει… Μπορεί να έρθει αύριο ο θύτης και να σου πει ‘είχα σχέση με το 15χρονο’, αυτό που έλεγε και ο 15χρονος τότε. Σχέση εξάρτησης…” ανέφερε αρχικά ο διάσημος παρουσιαστής.

 

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως η Φαίη Σκορδά εξασφάλισε για την εκπομπή μία συγκλονιστική συνέντευξη που θα μεταδοθεί στο “Πρωινό” της Τετάρτης. “Θα κλάψει όλη η Ελλάδα με τη συνέντευξη που έχει κάνει η Φαίη. Δεν μιλάω για ποιο πρόσωπο αλλά θα κλάψει όλη η Ελλάδα εδώ μαζί μας. Αύριο αυτά, πάμε στα σημερινά” είπε χαρακτηριστικά.

“Συγκλονιστικό! Περίμενε άλλα ανήλικα να βγουν για να μπει αυτό… […] Δεν ξέρω αν έχει παραγραφεί αυτή η ιστορία αλλά πρέπει να σταματήσει η ιστορία με το κουκούλωμα. Και δεν είναι όλοι ίδιοι, μην τους βάζουμε σε ένα σακί. Το ότι μπορεί μια μέρα να σε έβρισα στη δουλειά, μπορεί να είμαι κακός χαρακτήρας και να αξιολογηθώ για αυτό. Αλλά εδώ μιλάμε για χοντρές περιπτώσεις που φτάνουν στα όρια του σεβασμού. Έχω κι εγώ ανήλικα παιδιά, από χθες το σκέφτομαι και τρέμω. Δεν μπορούσε να κοιμηθώ όλο το βράδυ. Πώς μπορείς να πας να συνευρίσκεσαι σeξουαλικά, ακόμα και με τη συναίνεσή του, με ένα 15χρονο παιδί; Τι σκατά μυαλό και καρδιά έχεις; Συγγνώμη αλλά δεν υπάρχει ούτε δημοσιογραφική δεοντολογία ούτε τίποτα” πρόσθεσε ο ίδιος.

 

 

 

Advertisements

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα