Μην χασετε

Ελένη Κοκκίδου: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μπουν τα πράγματα στη θέση τους

Η «Βουλίτσα» δεν έκρυψε την στεναχώρια της για τα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο

Advertisements

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Κοκκίδου. Η «Βουλίτσα» από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» δεν έκρυψε την στεναχώρια της για τα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο τις τελευταίες μέρες.

Η Ελένη Κοκκίδου, μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και ανέφερε ότι «καλά κάνουν και μιλάνε» και ότι «αυτά που ακούγονται για το θέατρο ισχύουν για όλους τους χώρους, απλώς αυτά βγαίνουν προς τα έξω πιο έντονα γιατί αυτή η ιστορία αφορά γνωστούς ανθρώπους στον κόσμο. Είναι επόμενο να γίνεται με μεγαλύτερο».

 

Η ηθοποιός ανέφερε ότι την στεναχωρεί πολύ αυτό που γίνεται, αλλά την ευχαριστεί κιόλας γιατί, όπως λέει, «φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μπουν τα πράγματα στη θέση τους».

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι «πρέπει να σεβαστούμε και να ακούσουμε όσους καταγγέλλουν» και πως «η δικαιοσύνη θα αποφασίσει ποιος πρέπει να τιμωρηθεί».

Επίσης, η Ελένη Κοκκίδου πρόσθεσε πως «είναι καλό να καθαρίζουν τα πράγματα» και πως «αυτό είναι μια παρακαταθήκη για τα νεότερα παιδιά» ενώ κατέληξε αναφέροντας πως στην ίδια δεν έχει τύχει κάποιο περιστατικό.

 

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα