Μην χασετε

Ένα πανεύκολο και γρήγορο tip για βαθύ καθάρισμα του σπιτιού

Μιας και μας αρέσει πάντα να βρίσκουμε νέους, εύκολους και γρήγορους τρόπους για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη, είπαμε να σας δώσουμε και ένα tip το οποίο θα σας βοηθήσει πολύ στο καθάρισμα του σπιτιού. Δείτε το…

Advertisements

Σίγουρα θέλετε (όπως θέλουμε όλοι μας) να ξοδεύετε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο στο καθάρισμα του σπιτιού σας και όσο το δυνατόν περισσότερο στη διασκέδασή σας. Αυτό το έξυπνο tip θα σας βοηθήσει να κάνετε και τα δύο.

Κάντε ένα καλό καθάρισμα την εβδομάδα σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού σας.

Το μυστικό είναι το εξής: Καθαρίστε σε βάθος μόνο ένα δωμάτιο την εβδομάδα και μετά ξεκινήστε και πάλι από την αρχή.

Αυτό το tip λειτουργεί καλύτερα αν έχετε μικρό διαμέρισμα καθώς τα δωμάτια που χρειάζονται καθάρισμα είναι η κουζίνα, το μπάνιο, η κρεβατοκάμαρα, το σαλόνι και πιθανόν άλλη μια κρεβατοκάμαρα. Επομένως κάθε 4-5 εβδομάδες θα φτάνετε και πάλι στο δωμάτιο από το οποίο ξεκινήσατε. Αν μάλιστα κάνετε και μια μικρή τακτοποίηση καθημερινά δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Κάθε 4-5 εβδομάδες θα καθαρίζετε και πάλι το δωμάτιο από το οποίο ξεκινήσατε.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως θα πιάνετε μόνο ένα δωμάτιο την εβδομάδα και θα αφήνετε όλα τα άλλα στη μοίρα τους. Μπορείτε απλά να κάνετε ένα γρήγορο σκούπισμα και ένα σφουγγάρισμα σε όλα τα άλλα δωμάτια δίνοντας έμφαση στο δωμάτιο που πρέπει να καθαριστεί σε βάθος την εκάστοτε εβδομάδα.

spirossoulis.com

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα