Μην χασετε

Έλενα Ασημακοπούλου: Συγκινούν τα λόγια για τα γενέθλια της κόρης της

Η κόρη της είναι η μεγάλη της αδυναμία και πάντα μιλά με λόγια αγάπης για εκείνη. Ο λόγος για την Έλενα Ασημακοπούλου που δηλώνει ευτυχισμένη μαμά και σύζυγός στο πλευρό του Μπρούνο Τσιρίλο και δεν χάνει ευκαιρία να μιλήσει για την πρωταγωνίστρια της ζωής της, που δεν είναι άλλη από τη Μαρία Ροζάρια.

Advertisements

Η κόρη του ζευγαριού έχει μάλιστα, σήμερα τα γενέθλιά της, γίνεται 10 χρόνων και η διάσημη μαμά της, της ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό και συγκινητικό τρόπο.

 

«Είσαι ό,τι μα ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη Ζωή μου! Σήμερα κλείνεις τα 10 και εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα πόσο γρήγορα πέρασαν από την πρώτη στιγμή που σε πήρα στην αγκαλιά μου! Μπορώ να μιλώ και να γράφω ώρες ατέλειωτες για ‘σένα… Θα αφήσω όμως τις εικόνες να μιλήσουν αυτήν τη φορά… Την πρώτη φορά που σε είδα, τα ατελείωτα φιλιά που σου έδινα, το τσίρκο που έκανα για να φας τη φρουτοκρεμα, το υπέροχο χαμογελάκι σου, τις στέκες που σου έβαζα να στολίζουν το καραφλό κεφαλάκι σου και φυσικά τα πρώτα σου γενέθλια στη Θεσσαλονίκη αξέχαστα μαζί με τα πρώτα σου βήματα.

 

Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω όπως λες και εσυ! Είσαι η ζωή μου όλη! Χρόνια πολλά μωρό μου!», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ασημακοπούλου και ανέβασε μερικές φωτογραφίες της κόρης της από την περίοδο που ήταν μωρό.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα