Μην χασετε

Κατιάνα Μπαλανίκα σε Ναταλία Γερμανού: «Ο μπαμπάς σου είχε την ευγένεια κι αυτό που δεν το έχει κανένας»

Τηλεφωνική σύνδεση είχαν στο Καλύτερα Δεν Γίνεται με την γνωστή ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία εξέπληξε τη Ναταλία Γερμανού με όσα ανέφερε για την συνάντησή τους πριν από πολλά χρόνια αλλά και για τον λόγο που θέλει να δώσει συνέντευξη μόνο στην ίδια.

 

«Ναταλία δεν έχουμε συναντηθεί γιατί εγώ δεν είμαι κοινωνικό άτομο παρόλο που θα σας φαίνεται περίεργο αυτό. Θα σου πω κάτι που δεν θα το θυμάσαι. Η πρώτη συνάντηση που είχα μαζί σου ήταν όταν ήσουν κοριτσάκι κι ο μπαμπάς σου έκανε μία εκπομπή όπου καλούσε κάποιον καλεσμένο και του έκανε μία έκπληξη, φέρνοντας κοντά του έναν φίλο του. Εγώ τότε επέστρεφα από την Αμερική κι είχε τον Γιώργο Μαρίνο και με είχε φωνάξει να εμφανιστώ ξαφνικά. Σε είχε κοντά του τότε μικρό κοριτσάκι. Ήταν πολύ συγκινητικό. Ο μπαμπάς σου είχε την ευγένεια κι αυτό που δεν το έχει κανένας, έπαιρνε ο ίδιος τον άνθρωπο που ήθελε να φέρει. Δεν έβαζε κανέναν άλλον να πάρει. Κανείς δεν παίρνει τον ίδιο, βάζουν πάντα κάποιον άλλον. Τότε σε είδα μετά δεν βρεθήκαμε γιατί εγώ δεν είμαι κοινωνική, είμαι λίγο ακοινώνητο άτομο.

 

Advertisements

Θα ήθελα να έχω μία συνέντευξη μαζί σου. Είμαι ντροπαλή κι επειδή δεν έχω την ευχέρεια να απαντήσω σε κάτι που δεν θα ήθελα, εκείνη την ώρα μπλοκάρω και μπορεί να θυμώσω. Πολλοί δημοσιογράφοι κάνουν ερωτήσεις που δεν θα ήθελε να τις ακούσει ο καλεσμένος και δεν έχω την ευχέρεια εκείνη την ώρα, μπορεί να θυμώσω. Για αυτό και δεν θέλω.»

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα