Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άνδρα να νιώσει ότι έχει απέναντί του τη γυναίκα της ζωής του;

Οι γυναίκες πολλές φορές αναρωτιούνται τι θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα. Η συμπεριφορά και οι επιλογές των αντρών αποτελούν για τις γυναίκες ένας λαβύρινθος μέσα στον όποιο προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος και να καταλήξουν σε ένα συμπέρασμα και στην συνέχεια σε έναν στόχο. Ωστόσο τα πράγματα είναι πιο απλά.

Οι προβληματισμοί στις γυναικοκουβέντες δίνουν και παίρνουν, προσπαθώντας να βρουν το πολυπόθητο μυστικό που υπάρχει στο ανδρικό μυαλό και ανοίγει την πόρτα προς την ανδρική καρδιά.

Είναι γεγονός ότι οι άντρες δύσκολα επικοινωνούν τα συναισθήματά τους μέσα σε μία σχέση και ακόμα πιο δύσκολα εκφράζουν τις επιθυμίες τους. Γι΄αυτό άλλωστε και οι γυναίκες δυσκολεύονται να τους καταλάβουν. Τι είναι όμως αυτό που ψάχνουν τελικά οι άντρες σε μία σχέση;

Advertisements

Αν απαντήσατε αντανακλαστικά «σeξ» κάνετε λάθος!  Φυσικά επιθυμούν και σeξουαλική ζωή, αλλά δεν περιορίζονται μόνο σε αυτή την επιθυμία!

Η επιστήμη βρήκε πέντε τύπους γυναικών που εκλύουν έναν άνδρακαι τραβούν την προσοχή του. Αλλωστε αυτό δεν ψάχνουμε να βρούμε;

1. Γυναίκες που φορούν κόκκινα ρούχα

Ερευνες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που φορούν κόκκινα ρούχα τραβούν περισσότερο την προσοχή των αντρών από αυτές που φορούν άλλα χρώματα. Το κόκκινο χρώμα κεντρίζει το ενδιαφέρον του άνδρα και ταυτίζεται με το πάθος και το σeξ.

Advertisements

ShutterstockShutterstock

2. Γυναίκες με την κατάλληλη αναλογία μέσης-γοφών

Οι άνδρες όχι μόνο συσχετίζουν ασυνείδητα την αναλογία μέσης-γοφών με τη γενική υγεία της γυναίκας, αλλά και με τη γονιμότητα. Έρευνες σημειώνουν ότι η αναλογία μέσης-γοφών είναι μια ισχυρή ένδειξη των επιπέδων οιστρογόνων μιας γυναίκας, του κινδύνου παχυσαρκίας και της ευαισθησίας σε σημαντικές ασθένειας όπως ο διαβήτης, ο καρκίνος των ωοθηκών και οι καρδιοπάθειες.

3. Γυναίκες με ψιλή φωνή 

Advertisements

Σημαντικό ρόλο παίζει η φωνή μιας γυναίκας στον τρόπο που τη βλέπουν οι άντρες. Σύμφωνα με τα ευρήματα ερευνών, οι γυναίκες με λεπτή φωνή είναι πιο ελκυστικές στους άντρες. Η ψιλή φωνή στα αυτιά των ανδρών παραπέμπει στη νεότητα και τη γονιμότητα, όπως ακριβώς η βαθιά φωνή προσδίδει στους άνδρες δύναμη και κυριαρχία.

4. Γυναίκες που φορούν συγκεκριμένο τύπο μέικ απ

Ερευνες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που φορούν κραγιόν είναι πιο γοητευτικές από αυτές που δεν φορούν. Επίσης, όσες φορούν σκιά ματιών έχουν περισσότερες πιθανότητες να τις φλερτάρει ένας άνδρας. Ωστόσο, οι άνδρες αποδείχτηκε ότι είναι πολύ λιγότερο πιθανό να φλερτάρουν μια γυναίκα που φοράει “βαρύ” μέικαπ, επειδή προτιμούν το πιο φυσικό look.

5. Μια γυναίκα με καλή καρδιά 

Advertisements

Οσο οι γυναίκες ψάχνουν το «κακό παιδί», εκείνοι ψάχνουν το «καλό κορίτσι». Ενας άνδρας νιώθει ασφάλεια και εμπιστοσύνη με μια γυναίκα που έχει καλή καρδιά. Η προοπτική για μια σχέση είναι μεγαλύτερη όταν νιώθει ένας άνδρας ότι δεν θα ταλαιπωρηθεί.

 

πηγη

Advertisements