Η αντίδρασή σας μπορεί να είναι η κραυγή «Μα είσαι απαίσιος στο κρεβάτι». Όμως αντισταθείτε στην παρόρμηση. Ντυθείτε, πηγαίνετε σε ένα άλλο δωμάτιο και συλλέξτε τις σκέψεις σας. Τι σας έχει συμβεί; Όλα είναι υπέροχα στη σχέση και ταιριάζετε απόλυτα αλλά στο σ∈ξ τα πράγματα δεν είναι καλά. Και τώρα τι κάνετε;

Καταρχάς μην επικεντρωθείτε μόνο στην πράξη, αλλά βρείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Για παράδειγμα μπορεί το κακό σ∈ξ να συμβεί μετά από πολλά κοκτέιλ ή μετά από μια κουραστική μέρα ή εξαιτίας της αϋπνίας.

Ορίστε τι είναι καλό σ∈ξ για εσάς. Πρέπει να γνωρίζετε τι είναι σημαντικό στο σ∈ξ. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν μακροχρόνια σχέση αλλά δεν έχουν έρθει ποτέ σε οpγασμό. Και πέρασαν χρόνια για να καταλάβουν το λάθος τους. Ο κάθε άνθρωπος ανταποκρίνεται διαφορετικά στις σ∈ξουαλικές διεγέρσεις. Γι αυτό είναι σημαντικό να αφήσουμε τους συντρόφους μας να μάθουν τι μας αρέσει και να ακούσουμε ποιες είναι οι προτιμήσεις τους.

  Ψυχραιμία: 8 απλές συμβουλές για να μην παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου

Δώστε του κουράγιο. Οι άντρες έχουν ανάγκη από την επιβεβαίωση κυρίως όσο αφορά το σ∈ξ. Όταν κάνει κάτι που σας αρέσει δώστε του να το καταλάβει. Επίσης όσο περισσότερο του εκφράζετε ποια πράγματα σας αρέσουν, τόσο θα εξακολουθήσει να τα κάνει.

Αλλάξτε στάση. Ευτυχώς στάσεις υπάρχουν πολλές ώστε να διαλέξετε ποια σας ταιριάζει. Ίσως το σ∈ξ να μην είναι τόσο καλό γιατί ακόμα δεν έχετε βρει τη στάση που ταιριάζει και στους δύο. Δεν εννοούμε να ξεκινήσετε τα αεροπλανικά, αλλά μπορείτε να πειραματίζεστε και θα καταφέρετε να βρείτε αυτό που σας ικανοποιεί.

Και τέλος αν δεν τα καταφέρετε τότε ίσως πρέπει να σκεφτείτε την περίπτωση να μην έχετε βρει το άλλο σας μισό. Γιατί με το άλλο μας μισό, δηλαδή με την ιδανική για εμάς σχέση, ταιριάζουμε παντού.

Πηγή