Μην χασετε

Τι αποκαλύπτει η παλάμη σας για την ∈ρωτικής σας ζωή

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα πράγματα για την ∈ρωτική σας ζωή, μια γρήγορη ματιά στην παλάμη σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε σε μια σχέση για να είστε ευτυχισμένοι. Για να μάθετε περισσότεροι απλά συνεχίστε τη ανάγνωση.

Advertisements

Εάν το μέγεθος της παλάμης σας είναι λίγο μακρύτερο από τα δάχτυλά σας, τότε πρέπει να βρείτε ένα σύντροφο που να δίνει σημασία στις λεπτομέρειες, γιατί είναι κάτι που εσείς ξεχνάτε. Με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσετε να ονειρεύεστε ό,τι θέλετε, αλλά ταυτόχρονα θα έχετε δίπλα σας έναν άνθρωπο που θα σας κρατάει στη γη.

Εάν η παλάμη σας είναι μικρότερη από το μήκος των δαχτύλων σας, τότε χρειάζεστε ένα σύντροφο λίγο πιο χαλαρό. Επειδή είστε αγχωτικός χαρακτήρας και θέλετε να είναι όλα στην εντέλεια, έχετε ανάγκη να είναι δίπλα σας ένας άνθρωπος που θα σας χαλαρώνει.

Εάν η παλάμη σας είναι περίπου το ίδιο μήκος με τα δάχτυλά σας, αυτό σημαίνει πως θέλετε έναν σύντροφο που να σας ικανοποιεί στο σ∈ξ. Γενικά δίνετε μεγάλη σημασία στο καλό σ∈ξ γι αυτό και παίζει σημαντικό ρόλο όταν βρίσκετε σε μια σχέση.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα