Μην χασετε

Τα 3 καθαριστικά των δύο υλικών που θα σας βοηθήσουν να λάμψετε όλο το σπίτι σας

Όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές όλο και περισσότερο θα σας χρειαστούν τα καθαριστικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε κάθε σημείο του σπιτιού! Παρακάτω θα δείτε 3 καθαριστικά των 2 συστατικών που θα λάμψουν όλο το σπίτι σε χρόνο dt!

Advertisements

 

Υγρό πιάτων και μαγειρική σόδα

Αναμείξτε υγρό πιάτων με λίγη μαγειρική σόδα και κάντε το καθαριστικό σας με αυτόν τον τρόπο ακόμα πιο δυνατό! Με αυτό το καθαριστικό μπορείτε να καθαρίσετε ένα σωρό επιφάνειες μέσα στο σπίτι και κυρίως αυτές τις επιφάνειες που έχουν λεκέδες που δεν φεύγουν εύκολα.

Με τα πιο απλά υλικά φτιάχνουμε τα πιο δυνατά καθαριστικά!

Κέτσαπ και αλάτι

Η συγκεκριμένη ανάμειξη υλικών είναι ιδανική για για μεταλλικές επιφάνειες που θέλετε να καθαριστούν και να γυαλίσουν! Απλά βάλτε σε ένα μπολάκι λίγη κέτσαπ, πασπαλίστε από πάνω 1 κ.γλ. αλάτι και ανακατέψτε. Με το μείγμα που προκύπτει καθαρίστε τις μεταλλικές επιφάνειες στο σπίτι σας.

Ξίδι και μαγειρική σόδα

Μπορεί σαν υλικά να μην συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους αλλά στις σωληνώσεις σας θα κάνουν θαύματα! Απλά αναμείξτε 1/2 φλ. ξίδι με 1/2 φλ. μαγειρική σόδα και ρίξτε το μείγμα σε όλες τις σωληνώσεις του σπιτιού. Σε λίγα λεπτά ρίξτε ζεστό νερό και τόσο απλά…ξεμπερδέψατε και με αυτό το πρόβλημα!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα