Μην χασετε

Σε απάτησε; 4 κινήσεις που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις

Το κακό έγινε και ανακάλυψες ότι σε κ∈ρατώνει! Είναι από τους χειρότερους πόνους και φυσικά μία τεράστια απόρριψη. Παρόλα αυτά, και παρόλο που μπορεί να βρίσκεσαι στο τελευταίο στάδιο της εξαθλίωσης-κλάμα, κατάθλιψη, λίγο ποτό, τα γνωστά καψουροτράγουδα και φυσικά αέναη μίρλα-υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να αποφύγεις προκειμένου να νιώσεις καλύτερα. 

Παρακάτω σου έχω 4 απο αυτά για να ξέρεις και τι σου γίνεται. 

1. Μην κατηγορήσεις τον εαυτό σου: Εκτός του ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάσεις ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου-σε βλέπουμε να γίνεσαι αυτόχειρ και δε λέει-καλύτερα να βάλεις τα πράγματα κάτω και να σκεφτείς την επόμενη μέρα. Φίλη μου, για το κ∈ρατο δεν υπάρχει δικαιολογία, οπότε δε χρειάζεται να αυτομαστιγωθείς. Υπάρχουν πολλά στάδια που περνάει ένα ζευγάρι πριν από αυτό, τα οποία φυσικά ο δικός σου επιλέγει να προσπεράσει. Και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός: Θέλει απλά τη βολή του. Κάτσε λοιπόν και σκέψου αν θα του τη χαρίσεις για ακόμη μία φορά.

2. Μην αναλογιστείς όλα αυτά τα σημάδια που αγνοούσες: Ε ναι αν κάνεις μία μικρή αναδρομή σίγουρα θα βρεις περιπτώσεις και συγκυρίες που εκείνος σχεδόν σου φώναζε ότι έχει άλλη. Η αλήθεια είναι, ότι πολύ πιθανό μέσα σου να το ήξερες και να φοβόσουν να το παραδεχτείς. Βέβαια λίγη σημασία έχουν όλα αυτά, μιας και αυτό που μετράει είναι ότι στην προκειμένη το αγόρι την έκανε την κουτσουκέλα. Όχι τίποτα άλλο, αν σκεφτείς όλα αυτά, θα θυμώσεις και τελικά θα κάνεις λάθη. Και δε θέλουμε να κάνεις λάθη γλυκιά μου.

Advertisements

3. Μην ψάξεις την άλλη: Αν την ψάξεις θα τη βρεις. Αυτό είναι δεδομένο. «Θέλω να δω πώς είναι αυτή», λένε συνήθως οι… παθούσες και εν μέρει το καταλαβαίνουμε. Ωστόσο, έχουμε την εντύπωση ότι αυτό δεν προσφέρει τίποτα απολύτως. Και πες ότι είναι καλλονή. Δε θα βάλεις τα κλάματα και θα πεις, «Ε βέβαια, αφού έχω πάρει 5 κιλά και είμαι τίγκα στην κυτταρίτιδα είναι λογικό να κοιτάξει αυτή;». Παίρνουμε όμως και το άλλο ενδεχόμενο. Να είναι μέτρια, χειρότερη από σένα και σίγουρα καμία σχέση με τα γούστα του. Τότε σίγουρα θα πεις: «Μα είναι δυνατόν με αυτή; Μήπως έχει πολύ χιούμορ και κάνει καλύτερο σ∈ξ από μένα;». Όχι πες, δε θα βάλεις και πάλι τα κλάματα;

Οπότε η μόνη μας συμβουλή είναι να μην την αναζητήσεις, για να έχεις και το κεφαλάκι σου ήσυχο. Καλά, το να τη βρεις στα social media και να της στείλεις μήνυμα, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δε θα το έκανες, εκτός κι αν είσαι η Βίρνα Δράκου. Εξάλλου κατά την ταπεινή μας άποψη το φταίξιμο δεν είναι δικό της αλλά δικό του. Εδώ δε σε σέβεται εκείνος που έχει και σχέση μαζί σου, θα σε σεβαστεί εκείνη; Για σύνελθε λιγάκι.

4. Μην τον απομακρύνεις από εκείνη: Κ∈ρατο θέλει; Κ∈ρατο θα έχει! Άστον ελεύθερο όσο κι αν αυτό πονάει. Κανόνισε εξόδους με τις φίλες σου, πήγαινε και 2ήμερο και άστον να κάνει τη ζωή του μαζί της. Ναι εσύ θα είσαι σε ένα καπηλειό θα πίνεις ρετσίνα και θα χορεύεις ζειμπέκικο, αλλά αυτό το ξέρεις εσύ, οι φίλες σου και οι μεθυσμένοι θαμώνες. Μη σου φαίνεται παράλογο.

Αν θέλει να τη δει, θα το κάνει ακόμα κι αν τον κλείσεις σε κλουβί-θα βρει τρόπο να δραπετεύσει-. Οπότε, κάντου δώρο την απουσία σου και άστον να πάθει overdose από την άλλη. Πας ένα στοίχημα ότι θα τη βαρεθεί;

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα